BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #473866 przez Marlena1888
Sylwia sliczne macie to zdj slubne...i to na lodce tez extra: )
Dzieki dziewczyny!
Ja wlasnie wcinam bule i zaraz otwieram picolo! Ihihi :lol:
:S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #473867 przez Alina2408
pamietaj ze to nie tragedia ale sadzac po waszych wypowiedziach to sporo jest tych procent cukrzycowych ale generalnie to glowa do gory kobieto to najwazniejsze :)

wrocilismy... malenstwo caly weekend rozrabialo :) babcia i prababcia ucieszone na maksa bo chociaz sie potulic i pomacac mogly do woli :)

kochane przypominam sie z glosowaniem a to juz tylko do piatku klikajcie prosze :) www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/?start=7415

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #473869 przez Marlena1888
Kasia glowa do gory! Nie masz na to wplywu cukrzyca sie pojawila to trzeba walczyc, juz nie dlugo. A jak skakalam to buty sciaglam heh i trzeba bylo skok cztery razy powtarzac :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473871 przez Alina2408
dopiero teraz zobaczylam na spokojnie wasze foty normalnie szok heh moze i ja cos wkleje :) starego

a ostatnie to moj naturalny kolor wlosow :)

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #473879 przez kasia123m
Alinka ale mialas fajny kolorek....ja musze sobie wreszcie farbe kupic...moze jak bede miec wlosy lepsze to mi sie humor poprawi...bialka w oczach mam takie matowe zoltawe...twarz jakas taka umordowana i jeszcze te wlosy zsiwymi odrostami...sstrasznie wygladam na tej zdrowej diecie...a gdzie tam do lutego plus 6tyg....jak ja niby bede robic sobie posilki jak mala sie urodzi...zreszta co ja bede jesc....przeciez kapust niewolno itd...a znow jak zaczne gotowac warzywa to kij wie o bedzie z cukrem....ja teraz 80%dnia robie jedzenie....a przy dziecku pprzez pierwsze 2 mies to nawet 5 procent z dnia mi niezostanie...koszmar jakis...ja myslalm ze z chwila porodu odstawiamy insuline i po 3mies pijemy glukoze i tyle...a tu czytam jakies cuda...:(

Princess,buziaczek odezwijcie sie dziewczyny....pokazcie sie tylko

12 lata 1 miesiąc temu #473880 przez Alina2408
Kasia proponuje jakas czerwien wtedy buzia nabiera kolorku sama :)

ps na poprawe humorku proponuje quiz.ownia.pl/reinkarnacja zobacz jaki bedzie z ciebie zwierzak :) ze mnie wyszedl jelen a z mojego m wrona :)

12 lata 1 miesiąc temu #473881 przez Pliszka
Alina, zagłosowałam :)
Wow, Twój naturalny kolor włosów jest przepiękny!!!

12 lata 1 miesiąc temu #473882 przez Alina2408
Dziekuje za glosy i komplement

powiem szczerze ze to po tatusiu mam jest czarna wiec mialam te pewnosc ze bede mogla pofarbowac wlocy na ciemno i bedzie mi dobrze... probowalam wrocic do naturalnego koloru jakis czas temu i przyzna sie ze szybko je pofarbowalam :) czulam sie jak dziecko :)

12 lata 1 miesiąc temu #473883 przez jadziatopol
Alina extra wlosy :) blond śliczny :)
Sylwia macie przepiekne zdjecie :) uwielbiam czarno-biale zdjecia i w dodatku w tle stare mury miasta :)
Marlena Filipek ma niezłe gniazdko :) i az syna zawolalam,zeby zobaczyl wasza fotke jak skaczecie :) zarąbista :lol:
Kasia nie zalamuj sie...bo ja sie zalamie :( dzisiaj sobie wkrecilam ze Hubi niej sie rusza a tak jak mowilyscie trzeba w cukrzycy jezdzic na KTG i pojechalam do szpitala. Niedaleko jest dyzur na Siemiradzkiego. Zrobili KTG i Hubek zaczal kopac tak strasznie,ze nie mozna bylo zrobic...hihi...potem usg i wszystko w porzadku. Lekarz powiedzial,ze nie zdziwi sie jak jeszcze kilka razy do nich przyjade przed wyjazdem...bo bede sobie wkrecac rozne rzeczy i chce byc pewna w 100% ze wszystko jest ok. Ogolnie bylo bardzo milo...nawet spotkalam stara polozna,ktora odbierala mojego syna 15 lat temu :) mam teraz tylko wyrzuty,ze Hubkowi zaklocilam sen przez moje nerwy. Ale z drugiej strony to polozna mnie ochrzanila,ze tak pozno przyjezdzam...bo jak tylko czuje sie slabsze ruchy to od razu powinno sie przyjechac a nie zwlekac

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473885 przez Alina2408
kurcze ale wiesz czasem dziecie poprostu jest mniej ruchliwe jak u mnie w tygodniu

12 lata 1 miesiąc temu #473891 przez jadziatopol
Alina wiem...tylko Hubek od 3 dni jest mniej ruchliwy i wczesniej ruchy byly regularne...a teraz nie dosc ze slabsze to nieregularne...i do tego ta cukrzyca gdzie trzeba sprawdzac czy maluch nie jest mniej ospaly...i tak jakos nakrecilam sie...ale przynajmniej jestem spokojniejsza. I caly czas glowka w dół siedzi...juz 2 miesiac.
Wasze maluchy tez tak mają?

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473892 przez Satine0
Dobry :))

Zdenerwowałam się bo nie wygrałam licytacji płaszcza :P Grr...nie lubie licytować !! I stwierdziłam, że będę chodzić w tym z zeszłego roku :) Trudno...w brzuchu sie nie dopinam, ale zalozy się ciepły sweterek, szalik i tyle co z samochodu do lekarza czy sklepu dam radę :)) Dużo mi nie zostało :P

Moja mała ostatnio miała główkę na górze :)

12 lata 1 miesiąc temu #473893 przez Alina2408
Jadzia wiem wiem ja tez stres mialam wiem ze dodatkowo cukrzyca nie pomaga ale teraz ponoc taki okres ze dzieci nam sie beda mniej ruszaly bo maja coraz mniej miejsca :)

Satine a jakiegos secondhandu nie masz dobrego blisko ? tam ci sie moze cos trafi

12 lata 1 miesiąc temu #473894 przez kasia123m
Mloda tez jakos dzis mniej sie rusza i mnie to wnerwia...teraz leze na boku to wogole jej nieczuje a tak jak zmienialam pozycje to zawsze choc troche sie ruszla.nie mowiac o tym ze mi krew leci z palca jak sie nakluje ciurkiem...dzis jedna kropla niewytrzymala i sie rozlala pod paznokiec i musialam naklowac drugi palec....chyba te plytki zrobie wczesniej niz za tydz...niepodoba mi sie to....

12 lata 1 miesiąc temu #473902 przez princess
Świetne fotki wstawiacie :)

Madlen, jakbym gustowała w kobietach to napewno bym się w Tobie zabujała hehe :lol: Jesteś śliczna :)

Michasia, przypominasz mi Hermionę z Harrego Pottera :)

Kasia, ja mam na imię Patrycja, nie znoszę zdrobnienia Pati. Mówią na mnie Patrynia, Patrysia, Patrycyjka, Patka. Jak byłam mała strasznie mi się to imię nie podobało i byłam zła na rodziców, że nie dali mi jakiegoś popularniejszego imienia, ale teraz się cieszę, że tak mnie ochrzcili :)

Dziś mija nam 10 lat związku, ja Cię kręcę, ale ten czas leci... Jak sobie wspomnę nasze wszystkie przejścia, miłe chwile ale i te przykre, rozłąki, powitania, problemy, wspólne wyjazdy, przygody... Piękny kawałek mojego życia :) Mam nadzieję, że będziemy już zawsze razem :) Aż miło popatrzeć na suwaczek :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka