- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadziu - ja próbowałam wrzucić zdjęcia, zmniejszałam, kombinowałam i nic, na koniec zawiesił mi się komp. Wkurzyłam się i poszłam spać
Życze wszysytkim mamusiom miłej niedzieli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Poszłam do łóżka przed 22, a wstałam o 10.00, także sobie poleżałam, obejrzeliśmy film i później trochę ruchu przed snem:D
A dziś mnie tam wszystko boli, taka poobcierana się czuję. Też tak macie po seksie?
Za godz wyjeżdżam do kościoła, a później sobie na pizze idziemy na obiad.
A zimno dziś, że niewiem. W pokoju mam 13,5 stopnia...przed wyjazdem do Gdańska było ok, ale tam u teściowej dość ciepło, u innych też i się jakoś odzwyczaiłam...A też bez sensu rozpalać, jak zaraz jedziemy...
Miłego dnia dziewczyny!
AAA...miałam jeszcze wcześniej napisać, że Ty Jadzia, to chyba rodziłaś swojego syna w podstawówce, bo w życiu bym nie powiedziała, że masz 15-latka w domu.
Monia co do pasa cnoty, to mój mąż też już o tym myśli odkąd dowiedział się, że będzie miał córkę. Liczył na starszego syna, co by strzegł cnoty siostry, a tak... Ale i tak sobie już powiedzieliśmy, że patrząc na dzisiejszą młodzież i różne opowieści o gimnazjalistach i ich zabawach, to za jakieś 16 lat zostaniemy dziadkami:D
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganobla ale pospalas Hubi tez kopie jak chce sie polozyc na prawej stronie to po chwili zaczyna kopac...chyba nie lubi i tez juz rządzi
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do ochoty na seks to u mnie tez bardzo kiepsko a nawet bym powiedziala ze tragicznie-dla mnie mogloby tego wogole nie byc od kad jestem w ciazy-moj D to biedak.
Ja to jestem zmarzluch i musze miec chociaz 24 stopnie,no na noc troche mniej.
Ja to nie moge z tego goscia:
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sliczne wszystkie jestescie ;)Madlen ty to masz dlugieee nogi super
Ja wlasnie wrocilam z basenu ,ide wziac prysznic i na masaz z maseczka i peelingiem
ogolnie czas szybko i przyjemnie mi leci ;)co mnie cieszy ...
Cale szczescie operacja pracownika sie udala ,ale ludzie to jednak sa nieodpowiedzialni ;( facet ma 6dzieci na budowie ukradkiem popijal wodke a wiecie ,ze nie wszystko da sie przypilnowac bo jak? I ten gamon na drabine wszedl i roztrzaskal glowe i przebil pluco ,ale po operacji juz samodzielnie oddycha i nawet oczy otworzyl a dawali 5% na przezycie ! szokk
Ciesze sie ,ze przezyl ,ale zobaczcie ile taki pijus naszkodzi ludziom firmie i wgl;( tyle stresu przez niego mielismy , budowe nam wstrzymano do tego prokurator ;( az serce boli jak sobie czlowiek pomysli;/
wiem ,ze ktos.moze uznac ,ze jestem nie czula tym co powiem , ale czuhe taka niesprawiedliwosc od boga ,ze moja mama nie zyje zostawila 4 malych dzieci ,a takie pijaki maja wiecej szczescia niz rozumu !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki moje kochane...ta rybe zawijam szczelnie w folie i do pieekarnika czy robie lodeczke??glodna juz jestem...zaczynaja mi te posilki brakowac...
Moja kolezanka wczoraj strzelila imie patrycja...co myslicie...patrycja,pati,patusia...bo narazie syn i maz trzymaja sie antosi...a ja caly czas mysle...
Co ja taka glodna jestem..moze pojde zjem chociaz krome lekkiego pieczywa bo niczym upieke rybe...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale za to mam wielka ochote na seks tak jak przed ciaza wkoncu
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Michasia - tak to jest z tymi mężczyznami , mój jak się dowiedeział że będzie córa, to też mówił że od dziecka będziemy jej mówić że faceci są beeee
U mnie też sex na razie odpada, ale czasem ochotę mam:)
Gabilee - na prawdę współczuję, a ten facet to kretyn, dobrze że nie jest kierowcą albo lekarzem bo by ludzi pozabijał po pijaku, jeszcze ma 6 dzieci! Może niech się już lepiej nie rozmnaża. Ale najważniejsze że chłop żyje. Trzymam kciuki, aby wszystko się Wam dobrze ułożyło
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Ja się swoimi ślubnymi nie pochwale, bo ślubu nie mamy i na razie nam się z tym nie spieszy jest dobrze jak jest i z jednej strony bałabym się ,że po ślubie mogłoby się coś zmienić, a jak jest dobrze to czego chcieć więcej ; ) A co do seksu, to ja mam większą ochotę niż przed ciążą, a zwłaszcza teraz w 6 miesiącu podskoczyło libido, chociaż przez wakacje to zero jakiegokolwiek przytulania byo hehe więc się mój M pomęczył, a teraz nadrabiamy tamten stracony czas ; )
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabille wspolczuje...przez takiego nieodpowiedzialnego buca wy mozecie miec problemy ...co za bezmyślność
Xpatiix witam w gronie nieslubnych
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Ja już kiedyś pisałam, że naszej córce damy na imię Patrycja więc to oczywiste, że mi się podoba.
Otarcia i podrażnienia po stosunku w ciąży są częste. Wszystko w pochwie jest rozpulchnione, mocniej ukrwione. Jeszcze bardziej wrażliwe jest to miejsce jeżeli się stosuje np luteinę dopochwowo albo jakieś globulki.
Ja też o seksie mogę sobie tylko pomarzyć ... dopiero po połogu a teraz szklanka wody zamiast
Mąż z synkiem poszli na imprezkę rodzinną... a dziewczyny same zostały... i się nudzą. Może w święta pójdę chociaż na chwilę do taty i do teściów jak wszystko będzie ok.
Fajnych fotek nawrzucałyście. Ja swój ślub miałam w 2003 roku. Jesteśmy razem już 18 lat... To mój mąż chciał ślubu dla mnie to nie miało wielkiego znaczenia bo i tak bym z nim była. Nie mam w tablecie żadnych zdjęć z tamtego okresu więc nic nie zamieszczę.
Co do "pasów cnoty" dla córek to myślę, że rozwiązaniem jest rozmowa i porządna informacja o metodach antykoncepcji.