- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Gosia jak będziecie po badaniu z większą wiedzą na temat zdrowia Zosieńki, to znajdziesz na pewno chwilę na spokojną rozmowę z mamą i powiesz jej jak się ma sytuacja. Na pewno będzie Cię wspierać Wiem, że to będzie dla Was bardzo trudna rozmowa, ale dacie radę Jeśli chodzi o Wasze plany świąteczne, to mama chyba chciałaby mieć Was przy sobie jak najdłużej i dlatego tak reaguje nerwowo, no ale wiadomo, że nie możecie się podporządkowywać ze wszystkim. A co do tego płaczącego dziecka to tak jak Depeche napisała, może do MOPR spróbuj zadzwonić, bo jak tam faktycznie dzieje się coś złego to trzeba zareagować, szkoda dzieciaczka.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie było mnie tutaj od piątku wieczora i tyle się u Was wydarzyło!
Świetnie,cieszę się że u Kiki i Andzi po wizytach jest wszystko dobrze-że dzieciaczki rosną zdrowo!
Trzymam kciuki za wizytę Aksy , na pewno też będzie ok!
Gosia mnie też ostatnio wszystko leci z rąk. Mężol, gdy zbiłam na jego oczach miseczkę powiedział, że ma nadzieję, że będę uważała bardziej podczas noszenia czy pielęgnowania Heniusia...Ale chyba to normalne w ciąży, że stawy są luźniejsze, co?
Co do płaczu dziecka też bym zadzwoniła do MOPR-u, albo na policję. Dla spokoju, nie tylko wewnętrznego.
Patrycja co do podpisania zgody w banku komórek macierzystych dyskutujemy z mężolem. Oczywiście, wszystko rozbija się o kasę, ale do świąt podejmiemy decyzję.
Kika witam w gronie mamusiek kanapowych, z różnymi bólami, objadających się i liczacych nadmierne kilogramy
Katrzyna ładnie Ci z nowymi włoskami, w ślicznej tunice i jeszcze piękniejsztm brzusiem:)
Miałam ciekawy weekend. W sobotę świrka zarządziła...Wigilię
Z racji tego, ze za 2 tygodnie wyjeżdża do pracy do Niemiec, stwierdziła, że chce przeżyć polskie święta.Także 8.12.12 jadłam karpia, barszcz z pierogami, makowca, śledzie, była choinka i prezenty itd. Nie śpiewaliśmy kolęd, bo sąsiedzi mogliby stwierdzić, że jesteśmy nienormalni, albo pijani Dało się przeżyć tych kilka godzin ze świrką, bo była większa rodzinka i tak się nie czepiała
A wczoraj prawie cały dzień spędziłam z mężolem na planowaniu wydatków wyprawkowych, szukaniu wózka, dopasowywaniu układu w sypialni z łóżeczkiem, które trafi tam za jakieś 3 tygodnie.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
vernix-a wybraliście wózek? bo ja zbieram pomysły:) my też mamy w sob wigilię u świrki:) w sumie nawet się cieszę że pojem:)
a co do wizyty aksy-az strach co mały dziś pokaże:)
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]Vernix to u Ciebie już święta na całego:) Faktycznie ciekawy musiałaś mieć weekend A mogliście kolędować, może sąsiedzi by się zlecieli Śmiesznie by było
Mąż zaintonował specjalnie swoim tubalnym głosem "Bóg się rodzi" na całą japę, albe go uciszyli
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeśli będzie zniszczony, zwłaszcza spacerówka, to dajemy sobie na luz i kupujemy taki:
opinie.wozki-dla-dzieci.com/bebetto-fabi...-w-korzystnej-cenie/
Chcę, aby był jeszcze dla drugiego dzieciątka. Wiem, że jest ciężki sam w sobie, ale mnie się bardzo podoba, bo gondola jest duża- dziecko po 3 miesiącach swobodnie będzie mogło się w nim poruszać (machać nóżkami i łapkami).Ma pompowane koła, które lepiej mi się prowadzi niż skrętne, co może wydawać się dziwne (ma jeszcze mniejsze w zestawie do wymiany.A jak nie będzie czasu na ich zmianę i tak zmieści się podstawowa wersja z dużymi do naszego auta. No i "od zawsze" wiedziałam, iż będzie to klasyczny wózek, z dużym koszem na zakupy.Braliśmy pod uwagę fakt, że nie będziemy musieli go nigdzie w wnosić, a do samochodu zmieści się wersja z mniejszymi kołami, ale i tak zaopatrzę się jeszcze w chustę, wiec Małego będziemy i w ten sposób często transportować.
A Wy macie coś na oku? (choć czytałam, zę to problematyczna kwestia, co? )