BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #494717 przez Unbreakable
Taaa Patrycja, ja też Ich nie słucham,bo bym w kompleksy wpadła,że wyrodną matką jestem ;) Ja mam kilka ciuszków i mebelki, ale dlatego że były w obniżonej cenie na urodziny sklepu ;)
Wcinałam magnez i nie wiem dlaczego przestałam. Jakoś nie miałam w nawyku łykania tabletek i zdarzało mi się zapominać, a teraz przy tym remoncie to faktycznie nie pamiętam kiedy brałam ostatnio :/ Musze tego dopilnować

Andzia wizytę mam 04.01. więc troszkę mniej czekania niż Ty ;) ale i tak dłuuuugo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #494718 przez andzia_zg
Dziewczyny wysyłam Wam na priv numery telefonów :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #494719 przez koticz
Ja póki co mam 2paczki pieluch new born(1) i 3paczki new baby(2) narazie więcej nie kupuję,jeszcze koleżanka ma mi przywieść pieluszki z UK bo ma jakieś talony na 1 i 2 a jej syn nosi już 3.

Ja chytam stresa,że się nie wyrobie ze wszystkim!heheh już bym chciała mieć wszystko w Jagódkowym pokoiku dopięte na ostatni guzik,a tu jeszcze nie mam łóżeczka,pościeli,przewijaka i firanek!!!Masakra jak już tam wszystko będzie to się może wreszcie przestanę denerwować,że się nie wyrobie.

Kupiłam dziś w biedronie zabawkę dla małej,pisałam już kiedyś o niej,za 30zl zestaw trzech misiów-kostek jedna szeleszcząca,druga z lusterkiem i trzecia z gryzakami.Ładne kolorki,polecam!!!

aksa dodałabyś zdjęcia swojego synka do tego działu ze zdjęciami z usg i brzuszki marcówek i inne dziewczyny które mają zdjęcia z usg bo tam się je łatwiej ogląda bo jest mniej stron do przerobienia :silly: Ja lubię tam czasem wejść i popatrzeć na te nasze dzieci jakie malutkie były po 1prenatalnym.

Offca czego się nie odzywasz???????????

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #494721 przez kika1985
Beata 26 napisał:

Ja tam nie chcę tu czarnych przepowiedni wrzucać, jednak wydaje mi się, że Wasze świrki dopiero ześwirują jak maluchy będą na świecie - w przyszłym roku oczekujcie ogromnego obrażania się z każdej strony :)

święta racja :P

Becia twój synek jest boski :P

12 lata 1 miesiąc temu #494723 przez patrycja85
andzia-mi też wysłałaś?bo nic nie dostałam;/

a zapomniałam się pochwalić że miałam dziś wyniki posiewu i póki co nie mam zadnych bakterii:)) jupi:)))

12 lata 1 miesiąc temu #494725 przez kika1985
koticz ja czekam z pokojem do lutego, wtedy robię przemeblowanie w sypialni , wstawiam łóżeczko i resztę :P

andzia a kiedy masz kolejną wizytę bo chyba coś przeoczyłam

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #494726 przez vernix
Patrycja ja kupuję, bo jest promocja, a tak w ogóle zastanawiam się jak będę się czuła w styczniu, w lutym, gdy teraz ciężko mi chodzić po sklepach B) :unsure:
W sumie mieszkam dość daleko od centrum miasta i dla mnie to już wyprawa, a by gdzieś się udać :) na serio. Mąż niby wie co kupić jak napiszę i pokażę w necie, ale zazwyczaj i tak coś przekręci. Już sobie wyobrażam, gdy powiem kup pampersy, a on kupi pierwsze z brzegu.Ja mam teraz z tymi nazwami problem, a co dopiero on?:):) :P
Z czasem się wdroży, ale gdzieś chyba pod koniec kwietnia. Stad wolę z nim jechać teraz kilka razy, aby się otrzaskał. :)

Gratuluję, ze nie masz bakterii! super!

Kika
też czytałam o tych pieluchach wielorazowych, ale lenistwo zwyciężyłoby u mnie...skąd brać siłę, aby je zalewać olejkiem herbacianym, prać, suszyć? u mnie suszyołby się z 3 dni na poddaszu, bo nie mam tam tak ciepło, więc odpada taka wersja pieluszkowania..

Koticz też taka jestem, ze wolę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik:) jakaś wtedy jestem spokojniejsza :lol:

Andzia dzięki za numery:) będziemy pisać do siebie ze szpitalnych wyrek :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #494728 przez kika1985
vernix u mnie podobnie:P ale dla ambitnych..... :P

ja spadam bo mąż wrócil z silowni
papap

12 lata 1 miesiąc temu #494731 przez patrycja85
andzia-odwołuję alarm, już mam:) dzięki

to teraz jak mamy swoje numery to oficjalnie jesteśmy FORUMOWYMI PRZYJACIÓŁKAMI:))))

12 lata 1 miesiąc temu #494735 przez koticz
To my z Jagódką znowu będziemy pierwsze na wizytach bo mamy już 2 stycznia i to dwie w jeden dzień bo najpierw w szpitalu zrobią Malutkiej wszystkie pomiary i badania a potem jeszcze do gabinetu.A od 3stycznia zaczynam szkołę rodzenia :)

Śpiąca jestem ......

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #494736 przez vernix
patrycja85 napisał:
to teraz jak mamy swoje numery to oficjalnie jesteśmy FORUMOWYMI PRZYJACIÓŁKAMI:))))[/quote]

Hipp hipp hurra!:)

Ja też znikam, druga połóweczka zaraz się doturla do domu z pracy, trza obiad odgrzać:)
Odpoczywajcie Brzuszki:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #494738 przez andzia_zg
kika1985 napisał:

andzia a kiedy masz kolejną wizytę bo chyba coś przeoczyłam

10.01 a Ty?

ja kupuje juz teraz wszytsko po kolei, bo mam tak jak vernix, że mąż wszystko przekręca. Niby ma na kartce ale albo kupi nie to co trzeba, albo powie, że nie ma w ogóle bo nie chce mu się szukac. Zawsze na zakupach jak mówie mu żeby sprawdził czy coś jest to zerknie na jedna półke i jak tam nie ma to mówi, że nie ma... a wystarczyłoby spojrzec ja wszystkie półki i by się znalazło :P

A jak pomyslę, że mam chodzic po sklepach w styczniu i w lutym to jestem przerażona. więc jak jestem na zakupach to przy okazji wszystko po kolei kupuje.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #494746 przez koticz
Ja to się jeszcze boję tego,że jednak urodzę wcześniej,np w styczniu albo na początku lutego i nie będę mieć siły i ochoty biegać po sklepach bo przecież Mała będzie w szpitalu i wtedy będzie musiał mój mąż biegać po sklepach i będzie marudził albo właśnie brał pierwsze z brzego niezależnie od ceny.Tak jak ostatnio byliśmy oglądać wózki i były też łóżeczko za 150pln i mąż chciał brać,choć identyczne wuidziałam w katalogu ikeii za 90pln.Albo w smyku chciał przewijak za 70-80zl kupować a na necie widziałam już za 40 z przesyłką dlatego żeby nie zbankrutować to muszę wszystkiego sama dopilnować!!!!

Spadam bo mi się seriale zaczynają...do potem!!!

12 lata 1 miesiąc temu #494757 przez aksa
melduję,że my już po badaniu:) dziękujemy za trzymanie kciuków!:)
u nas wszystko dobrze,młody dziś był jak aniołek, rączkę trochę trzymał w buzi,później słodko ziewał a na koniec obrócił się zrobił szpagat i jak to gin stwierdził podpierał się "trzecią nogą" ;P smyyykkk taki będzie że szok :lol: ach i waży już prawie 1kg!!

a ja przytyłam od zeszłej wizyty 1kg :lol: czyli łącznie 7kg mam na plusie, dalej będę się pilnować to może nie będzie tak źle,ale jak widze wypieki Gosi to dostaje ślinotoku i w tym tyg na pewno zrobie piernik i pierniczki :D

zdjęcie poprzednie wstawię do galerii,dziś żadnych fotek nie mam :dry:

ide coś zjeść bo padne!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #494764 przez andzia_zg
aksa super, że wszystko ok :-) ostatnio pokazywał fucka a dziś trzecią nogę hihi :silly: i masz tylko 7kg na plusie? wow :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka