- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Lenusia ale pięknie wyglądasz i te 17 kg wcale się nie liczy zobaczysz po porodzie jak nic 10 mniej od razu będzie a resztę będziemy gubić grupowo [/quote]
Kasia ma rację. Teraz się wspieramy, to i w walce z kilogramami będziemy:)
Ostatnio pisałam na forum, że moich 10 kilogramów nie widzę. Błąd! wystarczyło, aby przejrzała sobotnio-"wigilijne" foty na podglądzie i je znalazłam
poszło w d..i uda i jakaś taka okrąglejsza jestem na paszczy. Byłam w szoku:) ale cóż, będzie gorzej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- lenusia7
- Gość
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]vernix mi tez urosło dupsko
Cyc też się zwiększył. Jeden i drugi:) ale tak może zostać, reszta to tłuszczyk do wytopienia na kijkach lub bieganiu z wózkiem:)
Damy radę! Jak przeżyjemy poród, to co nam potem stanie na drodze?!? nic
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Katarzyna1702 jeszcze są dobrzy ludzie na tym świecie. Co mają rozum i serce. A co do wyprawki. Ja to mam tylko jedne śpiochy. A wszystko dla małej będziemy organizować, jak będziemy w domu. Taką podjęłam decyzję. Także nie jesteś sama. I Ty Pati też nie
Lenusia ja to Cię chciałam dopaść z rańca na fb A kg nie masz wyrytych na czole
Boshe ja jutro ma glukozę, miałam dziś odpuścić z słodkościami ale wper...jak oszalała tego piernika. Jutro się zważę to zobaczę ile ja mam na+. ale ja to bym bardzo chciała, żeby było więcej.
- lenusia7
- Gość
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Moja koleżanka z pracy co rodziła 22 listopada już zjechała 10kg więc myślmy pozytywnie
Gosia nie będzie tak źle..
a Ty lenusia musisz robic drugi raz ta glukozę?
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Leniusia ja to stwierdziłam, że coś z moją twarzą jest nie halo, bo założyłam okulary i zaczęły mnie uwierać za uszami:)paszcza mi się rozjechała:D
trzeba sobie sprawić binokle:)
Trzymam kciuki za badanie glukozy!
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas w tym roku jakpisałam ostatnio kupiliśmy teściom bilety do Irlandii do ich córeczki i niech lecą w pizdu!! problem z głowy w tym roku yeaahh
aaa i czeka mnie glukoza nieszczęsna ;P no kiedyś to musiało nadejść ;p
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- lenusia7
- Gość
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
ja to stwierdziłam, że coś z moją twarzą jest nie halo, bo założyłam okulary i zaczęły mnie uwierać za uszami:)paszcza mi się rozjechała:D
dobre
ale nie martw się... moja paszcza też jakas taka nadymana i kanciasta się zrobiła
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]a cyc to mi akurat nie przeszkadza ... w koncu czuje sie ak kobieta bo wczesniej rozmiar ss "same sutki"
hahha to tak jak u mnie było:)
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do wigilii to ja nie wyobrażam sobie wigilii gdzie indziej jak w moim domu.
U mnie wigilia jest tradycyjna.Najpierw czytamy pismo Święte i się modlimy,potem składamy życzenia i dzielimy opłatkiem.Pod obrusem jest sianko.A pod stołem wiaderko na resztki (bo wg zwyczaju nie wolno dojadać wszystkiego do końca,powinno się troszkę zostawić i wlać do wiaderka to oznacza dzielenie się ze zwierzętami). Potem zasiadamy do stołu babcia ,że jest najstarsza z rodziny tylko od stołu odchodzi i przynosi z kuchni po kolei dania : najpierw barszcz z uszkami(uszka-własnej roboty),potem grzybowa z tartym ciastem , z kolei zupa "piecorkowa z jasiem fasolą " (z suszonych owoców -ja jej nienawidzę bleee) , następnie kluski z makiem i miodem a na koniec karp,ziemniaki i kapusta z grochem albo grzybami.Po zjedzeniu śpiewamy kolędy pijemy winko ,jemy orzechy ,pomarańcze czy jak ktoś ma jeszcze miejsce to ciasto.
Uwielbiam ten dzień ,bo wtedy w domu tak ładnie jedzeniem od rana pachnie .Wszyscy są jacyś radośni.A na kolację wigilijną oprócz babci,mnie i G,moich rodziców i brata przychodzi reszta rodzeństwa mojej mamy czyli brat z żoną i córką i 2 siostry z mężami i dziećmi.Więc jest naprawdę rodzinnie !
Mój facet mówił ,że u niego na wigilii to barszcz i drugie danie z rybą (ale nie z karpiem ,bo u niego rodzice karpia nie jedzą ).Więc dla mnie to nie wigilia.Tam nie ma śpiewania kolęd ,modlitwy itd.Zresztą jego rodzice się kłócą i w tamtym roku wogóle nie robili wigilii. Więc od kiedy faceta poznałam to zawsze bywał u mnie na wigilii .
I on też twierdzi ,że zawsze do mnie będziemy jeździć ,bo mu się podoba i myślał ,że takie wigilie to tylko w filmach