- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
ale mam zawieszkę. od rana pozałatwiałam kilka spraw i zrobiłam kilka rzeczy a teraz kryzys:) chyba przejdzie mi dopiero jak zjem ten kebab:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Super dziewczyny,że po wizytach wszystko ok,czekamy na dalsze relacje.
Kasia masz bardzo ładnie urządzone mieszkanie,trzy identyczne obrazy z orchideą w kontrastowym do ścian kolorze to strzał w 10!!!!Aż mam ochotę kupić sobie coś na ścianę
Andzia a Wy co roku na Wigilię idziecie do świrki???Też bym zazdrosna była.Może róbcie na zmianę?Rok tu rok tam.My najpierw idziemy na Wigilię to świrki bo robi już koło 16 a potrm jedziemy tak na 19 do moich rodziców.
Paulina mnie też już trochę palce bolą od tego kłucia
Aguś to ty pisałaś o tym,że z jednej strony już byś chciała mieć dziecko w domu a z drugiej boisz się?Ja jak minęłam ten okres strachu o poronienie i poród przedwczesny kiedy dzidzia nie ma szans na przeżycie,tak teraz boję się,że serduszko przestanie bić,albo,że się łożysko odklei i Mała się udusi i już bym ją chciała urodzić chociaż wiem,że im dłużej tam siedzi tym lepiej dla niej!!!!Masakra
CIĄŻA=STRESSSS
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Aguś to ty pisałaś o tym,że z jednej strony już byś chciała mieć dziecko w domu a z drugiej boisz się?Ja jak minęłam ten okres strachu o poronienie i poród przedwczesny kiedy dzidzia nie ma szans na przeżycie,tak teraz boję się,że serduszko przestanie bić,albo,że się łożysko odklei i Mała się udusi i już bym ją chciała urodzić chociaż wiem,że im dłużej tam siedzi tym lepiej dla niej!!!!Masakra
CIĄŻA=STRESSSS[/quote]
Święta racja! ciąża to stres! podpisuję się rękoma i nogami!
Tez mam teraz schizy, dotyczące zwłaszcza pępowiny, ze się okręci itd.Odganiam te złe myśli, ale pojawiają się, gdy mam zły humor, choć z zasady nie chce się dołować, bo MUSI być dobrze. Jednak jest ta obawa i lęk..
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]vernix-też go oglądałam:) podobał mi się. tylko właśnie brak tych skrętnych kół i waga... spisałam wczoraj wszystkie które dziewczyny mi podały, poczytałam, pojadę pooglądać... cos czuję ze to będzie ciężki orzech:)
ale mam zawieszkę. od rana pozałatwiałam kilka spraw i zrobiłam kilka rzeczy a teraz kryzys:) chyba przejdzie mi dopiero jak zjem ten kebab:)
Życzę powodzenia, na pewno wybierzesz/cie najlepszą dla Ignasia i dla Was wersję. W końcu się znajdzie:)
No i zazdroszczę kebaba, mniaaam! ale narobiłaś mi smaku o dżizus!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia a Wy co roku na Wigilię idziecie do świrki???Też bym zazdrosna była.Może róbcie na zmianę?Rok tu rok tam.My najpierw idziemy na Wigilię to świrki bo robi już koło 16 a potrm jedziemy tak na 19 do moich rodziców.
W zeszłym roku na Wigilie byliśmy u świrki, bo tak było ślisko, że strach był jechać 130km. Ale za to na Wielkanoc byliśmy u moich rodziców. Teraz na Wigilię chcemy być u świrki,bo w tym roku wyjątkowo Wigilia nie będzie w domu moich rodziców, tylko w domu, który babcia przepisała mojej siostrze i go teraz remontuja... hmm... a właściwie budują od początku. Sa tam gołe ściany. Nie ma jeszcze nic. Nawet zlewu. Jest tylko zrobiony pokój babci. I babcia uparła się, że nie zostawi ciotki ważącej ponad 100kg w domu i wigilia ma byc w tym budowanym domu. Jak dla mnie to trochę dupa,bo po kolacji wieczorem trzeba bedzie jechac do moich rodzicow spać wiec cały wieczor praktycznie w rozjazdach a tak naprawde nie posiedzimy razem, bo w I Dzień Świat trzeba bedzie wracac.Więc z mężem zdecydowalismy, że skoro Wigilia ma byc w tym budowanych domu, gdzie nie ma praktycznie nic-nawet kuchni, to lepiej jak na Wigilię bedziemy u świrki a w I Dzień Świąt rano przyjedziemy do rodzicow i zostaniemy do II Dnia Swiąt. chociaz spedzimy z soba wiecej czasu a nie Wigilia w rozjazdach, bo babcia ma focha i uprała sie ze nie przyjedzie do rodzicow. (a co roku wigilia była u rodzicow)
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vernix fajnie że teściowa wpadła na taki pomysł a te parę godzin można wytrzymać
my w tym roku Wigilię spędzimy u teściów, I dzień świąt na wieczór znowu pojdziemy do teściów(Sebek pracuje do 22 ale może wcześniej się wyrwie z pracy)bo oni co roku obchodzą tego dnia swoją rocznicę ślubu więc i tak trzeba u nich być a w II dzien świąt ma przyjechać moja mama z facetem i cos z siostrą przygotujemy , więc albo posiedzimy u mnie albo u siostry
z prezentów zostalo mi tylko kupić prezent dla mamy i jej faceta ale to na spółę z siostrą
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jej to widze, ze wszedzie fochy swiateczne, nie tylko u mnie. Ja dwa lata temu zarzadzilam, ze bedzie na przemian raz Wigilia u tesciowej, a raz u mojej babci ( bo tak ie utarlo). Ale jak moja tesciowa to rozumie, to moja strona zawsze ma foach, jak wypada wigilia u swirki. W tym roku bedzie foch.
hehe u nas fochów nie ma co roku robimy inaczej żeby nikt nie gęgał
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]Jej to widze, ze wszedzie fochy swiateczne, nie tylko u mnie. Ja dwa lata temu zarzadzilam, ze bedzie na przemian raz Wigilia u tesciowej, a raz u mojej babci ( bo tak ie utarlo). Ale jak moja tesciowa to rozumie, to moja strona zawsze ma foach, jak wypada wigilia u swirki. W tym roku bedzie foch.
W sumie nie wiadomo dlaczego co roku, u mnie też było i jest wielkie zdziwienie, że chcemy jechać na święta: czy to bożonarodzeniowe czy wielkanocne do moich rodziców. Jakby wyłączność była tylko dla jednej strony albo drugiej, żeby z nią właśnie spędzić ten czas. Dla mnie to jest LOGICZNE, że raz święta są np.u teściów, a raz u moich rodziców, ale i tak zabija mnie pytanie świrki: "znowu jedziecie?" maskara
Widzę, że nie tylko u mnie tak jest..
Kika daj pieroga jak zrobisz
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Pierwsza wersja była właśnie taka aby jechać na Wigilie do moich rodziców i wrócić w I Dzień Świat wieczorem i II Dzień Swiąt być u teściowej,ale skoro moja babcia zarzuciła fochem, że nie pojedzie do rodzicow na Wigilie, bo ona chce w swoim domu mimo, ze nie mam tam nawet kuchni to stwierdziliśmy, że to bez sensu. Najpierw trzeba bedzie jechac do rodzicow po jedzenie,potem znow jechac do babci z tymi wszystkimi uszkami itp. Posiedzi się troche przy pseudo stole i znow powrot do rodzicow,bo przeciez wieczorem trzeba iść na pasterkę (bo u babci na wsi pasterka popołudniu wiec bez sensu) A dla mnie z wielkim brzuchem tyle jeżdżenia to tez będzie problem. Wiec najlepiej bedzie pojechac do rodzicow w I Dzień Świąt i tma na spokojnie posiedzieć niż ciągle w rozjazdach.
Ale oczywiście moja mama ma focha, że Wigilia u świrki Co roku słyszę to samo. Na Wielkanoc jak bylismy u mojej mamy to też był foch, ze juz w I Dzień Świąt wracalismy . I weź tu dogódź... nie ma nas - źle... jesteśmy - teź źle bo następnego dnia wracamy. Nie dogodzi sie mojej mamie.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]vernix jutro będę częstowała dziś mam tylko farsz
Ja już nie wejdę na forum:) jak nie szczują pierogami, pysznym farszem, to piernikami, kinder bueno, kebabami, babkami. Jak tu nie utyć, ja się zapytuję?
no i znowu jestem głodna!
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Gosia jak to pysznie wyglądam... mniam
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
www.promobaby.pl/promocja-11372.html
I byłoby pięknie, gdybym wiedziała, czy lepiej kupić tych dwie paczki, czy raczej zdecydować się na jedną, z 108 sztukami za 42 zł, ale tam widnieje napis new baby 2.Od 3 do 5 kg
www.promobaby.pl/promocja-11373.html
Nie wiem czy 1 są lepsze czy 2 na sam początek do domu czy szpitala Będę wdzięczna za podpowiedź
Gosia znowu szczujesz mniaaaam!