BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #501048 przez andzia_zg
Depeche nawet nie wiedziałam, że są takie patelnie specjalnie do nalesników :S

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #501049 przez Depeche
AAAA co moj tesciu dzis dal czadu. Po obiedzie bylo ciasto szarlotka i karpatka. No i mowie oooo karpatka mniam. On na to, ze za bardzo nie jest dobra, ale wzielam i zjadlam i mowie, ze rzeczywiscie krem ciut za bardzo budyniowy. Potem wychodzimy, a on do mnie czy chce tej karpatki i mi zapakowal, szarklotki juz nie, bo dobra wg niego byla. Hahahahaha

A moja choinka juz nie wali ziemniakami, jak tam w lesie postoi troche na balkonie to moze zapachu swierkowego dostanie.

Z drugiej strony jacy ludzie sa bezmyslni, zamiast isc sobie kupic zywa ze szkolki, jak nie chca sztucznej, to ida do lasu wycinaja drzewo i obcinaja sam czubek. A reszte zostawia. Takim sposobem kiedys nasze dzieci i wnuki nie beda ich mialy. LAsy takie wykarczowane.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #501051 przez andzia_zg
No to prawda z tymi choinkami... takie bezczelne obcinanie czubka :S
A w szkółkach są takie ładne, równiutkie choineczki...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #501056 przez Depeche

12 lata 3 tygodni temu #501059 przez Lafi
Ja mieszkam koło lasu i nigdy mi nie przyszło isc do lasu zeby podpindolic choinke, ale jade do lesniczówki albo na targowisku tez stoja z choinkami, ludzie sa bezmyslni, te w lesie to nawet nie sa ładne, każda gałązka z innej parafi, ale ludzia jak ludzie co poniekturzy to bezmózgi niestetty

12 lata 3 tygodni temu #501060 przez andzia_zg
Widać jaka jestem uwsteczniona w kuchni :silly: Ale powoli robie postepy :blink:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #501062 przez andzia_zg
Lafi napisał:

Ja mieszkam koło lasu i nigdy mi nie przyszło isc do lasu zeby podpindolic choinke, ale jade do lesniczówki albo na targowisku tez stoja z choinkami, ludzie sa bezmyslni, te w lesie to nawet nie sa ładne, każda gałązka z innej parafi, ale ludzia jak ludzie co poniekturzy to bezmózgi niestetty

moja babcia też ma za płotem las, co roku ma żywą choinke ale nigdy nie wycięła jej sama. Dzwoniła do nadleśnictwa, a że zna leśniczych to nawet przywozili jej choinke do domu i w domu płaciła.
A u moich rodziców to zawsze na rynku full choinek... do wyboru, do koloru.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #501063 przez Beata 26
Lafi napisał:

Beata moze Andzia długośc raczki zmierz kto wie kiedy co bedzie potrzebne ;) :laugh:

hahaha mistrzostwo swiata!

12 lata 3 tygodni temu #501065 przez Depeche
Lafi napisał:

Ja kiedys tez mieszkalam, to ludzie pojac nie mogli po co ja mam ogrzewanie na gaz, skoro wszedzie tyle drzewa... bezmozgie malpy na tych wsiach czasem mieszkaja.

12 lata 3 tygodni temu #501067 przez Beata 26
i taka patelnie do nalesnikow tez mam (kupiona we Francji!! swiatowa zatem!), ale takie zycie scenariusze pisze, ze wszystko robie na tej jednej z lenistwa:)

12 lata 3 tygodni temu #501076 przez Depeche
hehehe to ja szaleje, mam z piec, uzywam wszystkie ;-)

12 lata 3 tygodni temu #501082 przez Depeche
spadam juz, do jutra!

12 lata 3 tygodni temu #501085 przez koticz
Ja mam dwie patelnie jedną ciut głębszą i robie na niej sos do spaghetti bo do niczego się innego nie nadaje i tą z tefala na której robię wszystko i jest idealna.Mam jeszcze cały zestaw garnków KOHERSEN'a i tam też jest patelnia ale stoją jeszcze zapakowane w walizkę i ich nie używam,dostaliśmy je w prezencie ślubnym ale mamy w planach zacząć z nich kożystać dopiero w naszym mieszkaniu a nie na wynajmowanym.

Ide robić jedzenie jakie,poprałam sobie firany i okno przetarłam od wewnątrz,boje się stać w otwartym oknie bo już jestem dożś niezgrabna i nie chciałabym się spierdzielić :S albo mężul dokończy albo nie bedzie zrobione

lafi super dzieciaczki,a jakie włochate!!!Ciekawe czy moja mała będzie miała włoski

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 tygodni temu #501092 przez 25malinka
No hej dziewczynki!
Właśnie nie dawno pojechała moja siostra z córcią,ale z niej łobuziara mała :)
a ja sie umyłam i oglądam tv
andzia_zg dzieki za znajomości na fb juz akceptowałam
koticz wiesz ja właśnie też mam sporo takich koleżanek które chodzą z chłopakami po 7 lat a o zareczynach a tym bardziej ślubie nic nie słychac a co dopiero mówic o dzieciach,no ale cóż ich sprawa
Paulina77 i Lafi również witam

12 lata 3 tygodni temu #501098 przez 25malinka
jakieś pustki zrobiły sie tutaj,dobra to ja też uciekam,jutro wpadne,
Dobranoc :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka