- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Zmykam teraz zjeść obiad, bo mam już mega głoda Potem się zjawię
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Mnie też zadziwia,że teraz dziewczyny albo się późno decydują albo w ogóle o tym nie myślą.Mam jedną bardzo bliską koleżankę,spotyka się ze swoim chłopakiem już 7lat(ona jest w moim wieku,on-29-30lat) i w ogóle jeszcze nie myślą ani o zaręczynach ani o ślubie,a o dzieciach to juz nawet nie wspominam!!!Ten jej chłopak nawet kupił sobie mieszkanie u nas w mieście,żeby być bliżej,ale nie zamieszkali razem,ona u niego nocuje,ale swoje rzeczy ma w domu rodzinnym i tam mieszka,wiecie po prracy jedzie do rodziców je obiad itp a potem do niego(nie zawsze u niego nocuje).
Jak ja widzę ile moich koleżanek z liceum nie ma nawet chłopaka to się tak zastanawiam,co im w głowie siedzi.Ja też chciałam mieć dwoje dzieci przed 30ale pewno już mi się nie uda,jak odchowam troszkę Jagodę to będę musiała do pracy iść bo mieszkanie chcemy kupić.Zresztą nie jestem pewna czy chcę przechodzić przez ciążę jeszcze raz.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale czas pokaże co z tego wyjdzie
Teraz zjemy drugie danie i jedziemy na wieś do moich dziadków ,bo babcia cały tydzień wydzwania kiedy ją odwiedzimy,potem na chwile do świrki na kawę i jeszcze do rodziny G na chwilę .Więc znając życie wrócimy wieczorem. Trochę mi się nie chce ,ale za to jutro będę leniuchować a wszyscy będą w pracy
Miłej niedzieli kochane brzuszki
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spadam poczytać trochę bo i tak dziś standardowo tu nikogo nie ma!!!
Do zaś!!
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A na forum, jak zwykle na weekend,spokój...
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
Malinka już Cię zaprosiłam na fb
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/kombinezon-mis-h-m-jak-nowy-i2858739131.html
Teraz już naprawde spadam!!!!moja Mała wypycha mi się z prawej strony i troszkę to bolesne.Zaczęłam ją tam lekko klepać ale zaraz mi przysło do głowy,że to może być jej główka a nie pupcia więc przestałam
buzi buzi dziołchy!!!!Do potem
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
katarzyna kuruj się żeby Cie nic nie rozłożyło na Święta.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hello
Wpadam i zaraz wypadam, bo obiad dzis u tesciow. Dzieki dziewczyny, udala mi sie, owszem, dzis od samego rana tak dokucza , ze zaliczylysmy juz nawet awanture. W przed chwila jak co tydzien zreszta, wylala na siebie herbate ( z wiadomych wzgledow, bo miala na sobie biala bluzke)
Zebra mnie bola, pol nocy spalam na pol siedzaco, Kuba chyba mnie kopie po tych zebrach przez sen, bo to juz ktorys raz budze sie taka obolala.
Kika a Ty zawsze o imie dla siostry mozesz zapytac Dominika. Moje wymyslila Laura ( obawiam sie, ze to na czesc ukochnaego Puchatka, ale zmienic nie chce i jak jej mowie, ze moze Wiktorek to sie wscieka).
pytałam Samanta lub Kevin
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gratuluję 30 tygodnia
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche napisał:
Hello
Wpadam i zaraz wypadam, bo obiad dzis u tesciow. Dzieki dziewczyny, udala mi sie, owszem, dzis od samego rana tak dokucza , ze zaliczylysmy juz nawet awanture. W przed chwila jak co tydzien zreszta, wylala na siebie herbate ( z wiadomych wzgledow, bo miala na sobie biala bluzke)
Zebra mnie bola, pol nocy spalam na pol siedzaco, Kuba chyba mnie kopie po tych zebrach przez sen, bo to juz ktorys raz budze sie taka obolala.
Kika a Ty zawsze o imie dla siostry mozesz zapytac Dominika. Moje wymyslila Laura ( obawiam sie, ze to na czesc ukochnaego Puchatka, ale zmienic nie chce i jak jej mowie, ze moze Wiktorek to sie wscieka).
pytałam Samanta lub Kevin
może lepiej sama coś wymyśl
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a kombinezon mega słodki:p Jagoda będzie cudnym misiem
malinka dziewczyna jak malina z ciebie
byłam dziś na sankach ,potem ulepiliśmy bałwana pod siostry balkonem(bo Natalka jest chora i nie mogła wyjść więc zrobiliśmy jej niespodziankę) i od tego że wielką kule niosłam rozbolał mnie brzuch jak na okres poszłam więc szybko do siostry poleżeć , wypiłam herbatę zjadłam mielonego i naleśnika z serem:) potem mąż po nas przyjechał bo nie miałam siły wracać do domu na tych sankach, po drodze zajechaliśmy pooglądać choinki i zastanawiam się nad jodłą bo ponoć się nie sypie jak świerk
w domu zjedliśmy fasolkę i zasnęłam ostatnio śpię codziennie w ciągu dnia
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Dziewczyny mam pytanie tak z zupełnie innej beczki:
Otóż potrzebuje patelnię z pokrywką. Tylko jest full rodzajów: ceramiczne,teflonowe itp i nie wiem która byłaby najlepsza.Chcę w sumie jakąś zwykłą patelnię żebym mogła na niej wszystko smażyć i żeby była dobra. A tak szczerze to sie w ogóle na tym nie znam. Do tej pory miałam taka zwykła patelnie z kompletu z garnkami pokrytą teflonem (ale niestety ostatnio sie spaliła i trzeba kupic nową) Doradźcie.