BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #500867 przez 25malinka
OK ja uciekam narazie będe pózniej pa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #500868 przez andzia_zg
Malinka Zaproponowałam Ci w znajomych marcówki :-)
Zmykam teraz zjeść obiad, bo mam już mega głoda :-) Potem się zjawię :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #500871 przez koticz
Obiad zjedzony,mąż do pracy wyprawiony,słomiana wdówka zalogowana na swoim forum...ja dziś z Wami cały dzień :)

Mnie też zadziwia,że teraz dziewczyny albo się późno decydują albo w ogóle o tym nie myślą.Mam jedną bardzo bliską koleżankę,spotyka się ze swoim chłopakiem już 7lat(ona jest w moim wieku,on-29-30lat) i w ogóle jeszcze nie myślą ani o zaręczynach ani o ślubie,a o dzieciach to juz nawet nie wspominam!!!Ten jej chłopak nawet kupił sobie mieszkanie u nas w mieście,żeby być bliżej,ale nie zamieszkali razem,ona u niego nocuje,ale swoje rzeczy ma w domu rodzinnym i tam mieszka,wiecie po prracy jedzie do rodziców je obiad itp a potem do niego(nie zawsze u niego nocuje).
Jak ja widzę ile moich koleżanek z liceum nie ma nawet chłopaka to się tak zastanawiam,co im w głowie siedzi.Ja też chciałam mieć dwoje dzieci przed 30ale pewno już mi się nie uda,jak odchowam troszkę Jagodę to będę musiała do pracy iść bo mieszkanie chcemy kupić.Zresztą nie jestem pewna czy chcę przechodzić przez ciążę jeszcze raz.

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 tygodni temu #500876 przez xxElaElaEeexx
Ja tez bym chciała mieć minimum 2 dzieci a nawet 3 jak się uda :blink:
Ale czas pokaże co z tego wyjdzie :blink: :blink:

Teraz zjemy drugie danie i jedziemy na wieś do moich dziadków ,bo babcia cały tydzień wydzwania kiedy ją odwiedzimy,potem na chwile do świrki na kawę i jeszcze do rodziny G na chwilę .Więc znając życie wrócimy wieczorem. :S Trochę mi się nie chce ,ale za to jutro będę leniuchować a wszyscy będą w pracy :woohoo: :lol:

Miłej niedzieli kochane brzuszki :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #500885 przez Beata 26
malina jaki Ty masz nick na fb, tez Cie dodam

12 lata 3 tygodni temu #500892 przez koticz
Puściłam Malutkiej Mozarta na kompie i sobie chyba rytm nóżką wybijała :kiss: teraz śpi

Spadam poczytać trochę bo i tak dziś standardowo tu nikogo nie ma!!!

Do zaś!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 tygodni temu #500897 przez andzia_zg
Ja juz po obiadku i teraz będę się nudziła bo mąż śpi :dry:
A na forum, jak zwykle na weekend,spokój...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #500921 przez katarzyna1702
Cicho tak a mnie gardełko zaczęło drapać ;/ już się kuruję herbatką z cytryną.
Malinka już Cię zaprosiłam na fb ;)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #500929 przez koticz
HA!Wylicytowałam misiowy kombinezonik z h&m za 20zl noszony podobno tylko 3razy w stanie idealnym :)
allegro.pl/kombinezon-mis-h-m-jak-nowy-i2858739131.html

Teraz już naprawde spadam!!!!moja Mała wypycha mi się z prawej strony i troszkę to bolesne.Zaczęłam ją tam lekko klepać ale zaraz mi przysło do głowy,że to może być jej główka a nie pupcia więc przestałam :kiss:

buzi buzi dziołchy!!!!Do potem

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #500934 przez andzia_zg
koticz gratuluje wygranej aukcji i nowej zdobyczy dla Jagódki :-)

katarzyna kuruj się żeby Cie nic nie rozłożyło na Święta.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #500953 przez kika1985
Depeche napisał:

Hello
Wpadam i zaraz wypadam, bo obiad dzis u tesciow. Dzieki dziewczyny, udala mi sie, owszem, dzis od samego rana tak dokucza , ze zaliczylysmy juz nawet awanture. W przed chwila jak co tydzien zreszta, wylala na siebie herbate ( z wiadomych wzgledow, bo miala na sobie biala bluzke) :laugh:

Zebra mnie bola, pol nocy spalam na pol siedzaco, Kuba chyba mnie kopie po tych zebrach przez sen, bo to juz ktorys raz budze sie taka obolala.

Kika a Ty zawsze o imie dla siostry mozesz zapytac Dominika. Moje wymyslila Laura ( obawiam sie, ze to na czesc ukochnaego Puchatka, ale zmienic nie chce i jak jej mowie, ze moze Wiktorek to sie wscieka).

pytałam ;) Samanta lub Kevin :unsure:

12 lata 3 tygodni temu #500954 przez kika1985
koticz no w końcu coś wymyśliłam heheh mąż póki co nie zdecydował co mu się podoba wiec temat imienia dalej otwarty i ja czekam na propozycje z jego strony :)
gratuluję 30 tygodnia

12 lata 3 tygodni temu #500955 przez koticz
kika1985 napisał:

Depeche napisał:

Hello
Wpadam i zaraz wypadam, bo obiad dzis u tesciow. Dzieki dziewczyny, udala mi sie, owszem, dzis od samego rana tak dokucza , ze zaliczylysmy juz nawet awanture. W przed chwila jak co tydzien zreszta, wylala na siebie herbate ( z wiadomych wzgledow, bo miala na sobie biala bluzke) :laugh:

Zebra mnie bola, pol nocy spalam na pol siedzaco, Kuba chyba mnie kopie po tych zebrach przez sen, bo to juz ktorys raz budze sie taka obolala.

Kika a Ty zawsze o imie dla siostry mozesz zapytac Dominika. Moje wymyslila Laura ( obawiam sie, ze to na czesc ukochnaego Puchatka, ale zmienic nie chce i jak jej mowie, ze moze Wiktorek to sie wscieka).

pytałam ;) Samanta lub Kevin :unsure:

;) może lepiej sama coś wymyśl ;)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #500956 przez kika1985
koicz a nie mówiłam :)
a kombinezon mega słodki:p Jagoda będzie cudnym misiem
malinka dziewczyna jak malina z ciebie :)

byłam dziś na sankach ,potem ulepiliśmy bałwana pod siostry balkonem(bo Natalka jest chora i nie mogła wyjść więc zrobiliśmy jej niespodziankę) i od tego że wielką kule niosłam rozbolał mnie brzuch jak na okres B) poszłam więc szybko do siostry poleżeć , wypiłam herbatę zjadłam mielonego i naleśnika z serem:) potem mąż po nas przyjechał bo nie miałam siły wracać do domu na tych sankach, po drodze zajechaliśmy pooglądać choinki i zastanawiam się nad jodłą bo ponoć się nie sypie jak świerk
w domu zjedliśmy fasolkę i zasnęłam :) ostatnio śpię codziennie w ciągu dnia :lol:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #500958 przez andzia_zg
kika i dobrze, że spisz. Po tym jak tak długo pracowałaś organizm sie domaga odpoczynku :-) W koncu możesz poleniuchować :-)

Dziewczyny mam pytanie tak z zupełnie innej beczki:
Otóż potrzebuje patelnię z pokrywką. Tylko jest full rodzajów: ceramiczne,teflonowe itp i nie wiem która byłaby najlepsza.Chcę w sumie jakąś zwykłą patelnię żebym mogła na niej wszystko smażyć i żeby była dobra. A tak szczerze to sie w ogóle na tym nie znam. Do tej pory miałam taka zwykła patelnie z kompletu z garnkami pokrytą teflonem (ale niestety ostatnio sie spaliła i trzeba kupic nową) Doradźcie.

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka