BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #501456 przez mamcia2013
Ale mam fajne zajęcie :D sprzeczam się z koleżanką która niedługo rodzi :D hehe ale te baby w ciąży sa niektóre nieznośne :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #501461 przez andzia_zg
mamcia nie stresuj koleżanki :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #501466 przez mamcia2013
Andzia ale ona sama siebie stresuje. Po co mnie wkurza? Ja nie komentuję jej wyborów a ona moje musi, no i jej gin jest wspaniały a mój do dupy! Ostatnio z nią gadam o wózkach i mówię że chcę 3w1 a ona do mnie z tekstem "na chuj Ci taki?" heh bo ona ma 2w1 to ja tez musze taki mieć :D :D :D

12 lata 3 tygodni temu #501469 przez andzia_zg
Każdy powinien wybierać to co sam chce i co komu odpowiada. Jednym pasuje 2w1 a innym 3w1 i to powinna uszanować. Tak samo nie powinna się czepiać Twojego lekarza. To Twoj wybor do kogo chodzisz. Nie na miejscu takie jej zachowanie.
Ale nie drocz się z nią, bo to ją bardziej nakręci.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #501472 przez xxElaElaEeexx
mamcia Ty agentko :lol: Nie pobijcie się :lol: Fajnie by to wyglądało :silly:

Kurdę wczoraj jak się zgięłam żeby buta podnieść z ziemi to mnie z boku brzuch zabolał i się nie mogłam podnieść ,ale potem przeszło.A teraz podniosłam wodę 5litrową i przyniosłam sobie z kuchni do pokoju i odniosłam i tak mnie brzuch rwał pod biustem jak niosłam ,że szok .I jak teraz chodzę to mnie trochę boli.Jak siedzę to nic a nic. :unsure: :ohmy:
Ja jestem optymistką i nigdy nie jestem nadwrażliwa ,ale zastanawia mnie ten ból. :dry:

12 lata 3 tygodni temu #501473 przez mamcia2013
Ona szurnięta jest. Też miała problem z zajściem tak jak ja. I może dlatego że szybciej zaszła to się panoszy ze swoimi złotymi radami :angry: ja się nie droczę tylko szczerze wyraziłam swoje zdanie to ona do mnie że wredna się zrobiłam :D :D :D

12 lata 3 tygodni temu #501474 przez mamcia2013
Ela nie mogę jej bić bo ona w ciąży heheh :D :D
mi mama powiedziała że jak mnie coś boli i sapię to znaczy że za mało ruchu mam :D

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #501484 przez andzia_zg
xxElaElaEeexx napisał:

Kurdę wczoraj jak się zgięłam żeby buta podnieść z ziemi to mnie z boku brzuch zabolał i się nie mogłam podnieść ,ale potem przeszło.A teraz podniosłam wodę 5litrową i przyniosłam sobie z kuchni do pokoju i odniosłam i tak mnie brzuch rwał pod biustem jak niosłam ,że szok .I jak teraz chodzę to mnie trochę boli.Jak siedzę to nic a nic. :unsure: :ohmy:
Ja jestem optymistką i nigdy nie jestem nadwrażliwa ,ale zastanawia mnie ten ból. :dry:

Mnie podobnie czasem boli. Jak np ostatnio siedzialam w aucie i spadły mi kluczyki na ziemie i się schylilam to tak samo bolało.

I kłuje mnie jak się zginam i zakładam buty. u mnie to siadam na szafce i jakos dysząc zakladam. Gorzej jak jestem u świrki i musze się zgiąć... to wtedy boli...

Popołudniu chcę pojechać do Biedronki,bo od dziś maja być kapcie za 14,99zł i jak będa fajne to chcę sobie kupic do szpitala:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #501498 przez mamcia2013
Andzia niestety takie uroki ciąży :) tu coś boli, tam coś kłuje. Trza wytrzymać jeszcze 3 miesiące :)

12 lata 3 tygodni temu #501509 przez mamcia2013
Andzia to zaszalejesz w biedronce :D

12 lata 3 tygodni temu #501517 przez xxElaElaEeexx
andzia To już jestem spokojniejsza ,że Ty też masz takie bóle. :)
Akurat u siebie siadam jak zakładam buty ,ale stało mi się to u wujka mojego G .
I oczywiście mojego potem ochrzaniłam,że nauczył by się w końcu podawać mi buty :)

Fajne te kapcie.Jakbym miała biedronkę pod nosem to bym skoczyła,ale w mojej miejscowości są 3 biedronki i do każdej mam na piechotę daleko :dry:

12 lata 3 tygodni temu #501519 przez mamcia2013
Hehehe Ela dobra jesteś :) biedny chłop joby dostał :D

12 lata 3 tygodni temu #501529 przez koticz
Andzia ładne te kapcie,takie misiowe :) Ja kupiłam ostatnio baleriny do szpitala bo też były w biedrze.

Mamcia wyobrażam Was sobie jak się sprzeczacie takie brzuchate :lol: a trza jej było powiedzieć,że chcecie 3w1 bo 2w1 jest chujowy :) pewno by się przymkła na chwilę :) zresztą wy chyba macie auto więc logiczne ze ci sie fotelik przyda!My też chcemy 3w1 chociaż auta nie mamy i szczerze to czasem się zastanawiam "na chuj mi" :side: ale napewno bedzę kożystać z fotelika,choćby na zakupach:)

Spadam na spaghetti :P

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 tygodni temu #501534 przez mamcia2013
Koticz właśnie o to chodzi że mamy auto :D no i żeby ten fotelik zarzucić na stelaż właśnie tak jak mówisz na zakupy. Wiadomo że nie będziesz w tym foteliku wozić dziecka pół rocznego na spacerach :) no ale moja koleżanka jest najwspanialsza :) w styczniu rodzi a już w sierpniu miała wózek i wszystko kupione więc ona jest naj :D a ja jestem blee i fujj tak jak mój gin :D

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #501541 przez andzia_zg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka