BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #501811 przez andzia_zg
Gosia jesteśmy wszystkie z Wami. Zobaczysz, że malutka da sobie radę, bo jest bardzo silną dziewczynką. Aż mi ulżyło jak widać jakąś poprawę, że jednak nie jest tak źle i że da się tą wadę leczyć. Ciężka droga przed Wami ale wierze, że sie uda i że wszystko będzie dobrze :kiss:
No i powiedziałaś już mamie, więc jedno "zmartwienie" pokonałaś. Przytulam Cię bardzo mocno :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #501831 przez xxElaElaEeexx
Gosia Pięknie zdanie na końcu napisałaś "Nie łatwa droga przed nami. Ale będziemy walczyły. " i o to chodzi!!! :kiss: Wszystkie jesteśmy z Wami będziemy się modlić .:kiss:
Przynajmniej masz to już za sobą,że powiedziałaś mamie -teraz razem z nami będzie Cię wspierać . :)

12 lata 3 tygodni temu #501834 przez Gosia27
Mam dzisiaj mega dużo siły w sobie :kiss:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #501857 przez andzia_zg
Gosia i tak ma byc zawsze - mają królować wiara w siebie, pozytywne nastawienie i świadomość, ze będzie dobrze :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #501860 przez xxElaElaEeexx
andzia_zg napisał:

Gosia i tak ma byc zawsze - mają królować wiara w siebie, pozytywne nastawienie i świadomość, ze będzie dobrze :kiss:

Właśnie ! :)

12 lata 3 tygodni temu #501862 przez Depeche
Gosia27 napisał:

Mam dzisiaj mega dużo siły w sobie :kiss:

Gosia bedzie dobrze :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #501866 przez aksa
Gosiu cieszę się bardzo,że u was dobre wieści i tak jak dziewczyny piszą powiedziałaś mamie - będziesz miała w niej wsparcie a wiadomo jak ważna jest mama bez względu na nasz wiek, jesteśmy z Wami!! :kiss:

andzia łzy mi w oczach stanęły jak przeczytałam co na majówkach, okropne po prostu brak słów :(

Depeche fajowe te Twoje ciuszki ale masz racje Kubusiowi średnio by pasowały ;)

Ela upolowałaś super ciuszki! :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 tygodni temu #501877 przez mamcia2013
Gosiu super że walczycie :) oby tak dalej KOchana, przytulam :kiss:

Ela fajne ciuszki dorwałaś :D

Depeche te ciuszki po Twojej małej też słodkie :D

Ja położyłam się o 16 a wstałam on 19 :cheer: kupiłam syrop prenalen i maść majerankową pod nos :D zobaczymy czy pomoże na przeziębienie i katar.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #501917 przez xxElaElaEeexx
A ja mam taką kolkę ,że szok a mała jeszcze mnie po niej kopie no co za zbój mały.Czytam trochę na necie i piszę ,że często kobiety w ciąży mają kolki,bo źle się odżywiają a ja dziś frytek się najadłam i wypiłam 2 szklanki gazowanego napoju i chyba temu mnie tak męczy.

A jestem pewna ,że to kolka ,bo jak np.gonię po sklepach to też mnie zawsze dopada :dry:

12 lata 3 tygodni temu #501944 przez Agnieszka86
Przegapiłam cały dzień Waszego postowania... nie mam sił nadrabiać.
Gosiu wielki głaz z serca, że jest LEPIEJ!!!!! Zosia to mega silna dziewczynka, która da sobie świetnie radę, bo jej wola walki, jest imponująca :kiss: :kiss: Oczywiście nadal jesteśmy z Wami i dopingujemy Wam :kiss: Przytulam Was mocno!

Ja byłam dzisiaj u diabetologa o 17. Wyniki wzorowe, nadal mam trzymać dietę jak do tej pory i kłuc się 6 razy :dry: Tak będzie chyba już do końca.

Dziwnie się czuję siedząc w swoim starym pokoju, bo od ślubu tutaj nie nocowałam! No i sama na dodatek :( mam wrażenie, że zaraz K. przyjedzie i będziemy sobie siedzieć tak jak dawniej... :blush:

12 lata 3 tygodni temu #501951 przez andzia_zg
Agnieszka ja tez sie dziwnie czuję jak wchodze do swojego starego pokoju. Teraz mieszka sobie w nim moja chrzesnica, a ja jak przyjeżdżam to śpię w pokoju gościnnym u moich rodziców.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #501972 przez Agnieszka86
Jejku, przeczytałam teraz co się przytrafiło na majówkach! Jestem w szoku! Łzy mi w oczach stanęły! Dlaczego takie rzeczy się dzieją! :unsure: :unsure: To straszne, zwłaszcza, że tak późno to odkryto!

12 lata 3 tygodni temu #501974 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Agnieszka ja tez sie dziwnie czuję jak wchodze do swojego starego pokoju. Teraz mieszka sobie w nim moja chrzesnica, a ja jak przyjeżdżam to śpię w pokoju gościnnym u moich rodziców.

dziwne uczucie bardzo...
Idę pod prysznic, a potem jeszcze do Was zaglądnę.

12 lata 3 tygodni temu #501988 przez andzia_zg
Mam dostarczać żelazo w jedzonku. Kupiłam dziś szpinak i brak mi pomysłu jak go zrobić. może macie jakiś pomysł żeby było dobre jedzonko, bo tak szczerze powiedziawszy to nie przepadam za szpinakiem... no chyba że źle go robię :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #502000 przez koticz
Gosiu to same dobre wieści!Dacie sobie radę we troje!!!Bardzo dobrze,że masz takie bojowe nastawienie!Nadal trzymamy kciuki!

Depeche ale słodziak ta Twoja mała,urzekło mnie to zdjęcie w niebieskim dresiku,ale miała cudne zębole...Już się nie mogę doczekać kiedy będę moją miała przy sobie!!!

Kasia dzięki za info,troszke mnie krępowało,żeby ginkę o to pytać ;)

Andzia to straszne co piszesz o majówkach!!!W wielu przypadkach rozszczep kręgosłupa jest zagrażający życiu.Mój bratanek "na szczęście" miał rozszczep przy kości ogonowej.

Kurujcie się dziewczyny,mnie też coś w gardle siedzi,a jak kaszle to mam taki ropny posmak w buzi :(

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka