BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #502374 przez Lafi
No odebrałam wyniki z krwi i moczu i mam ok :)
A Seweryn teraz ma zarąbisty humor, mówi ze go troche brzucho boli, i badz tu madrym. Apetyt ma :)

Andzia ja tez jeszcze nie sprzatam

Wczoraj piekłam pierniki na choinke i dzis zapomniałm kupic sobie lukier siet. a i upiekłam jeszcze piernik z bakaliami, pycha wyszedł, bede jeszcze piekła mamie dziś a jutro pojade po choinke bo widziałam ze dzis juz na targu stoja.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #502386 przez mamcia2013
Hej lachony moje kochane :)

Ja normalnie mam problem z zaśnięciem a później z wstawaniem :angry: tragedia. No ale już się wykulałam z wyra.

Andzia ja dalej zasmarkana. Jak chce mi się pić to piję wodę i wciskam do niej cytrynę, oprócz tego prenalen i maść majerankowa pod nos. Może przejdzie. Gorączki nie mam na szczęście. Miło że pytasz :)

Becia współczuję bólu zęba.

Lafi super że wyniki ok :) a może faktycznie Twój młody to na tle nerwowym ma bóle ?

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #502395 przez andzia_zg
a mnie dziś rano złapał taki skurcz łydki, że do tej pory ją czuję :S

Lafi to dobrze, że wyniki ok :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #502409 przez mamcia2013
andzia_zg napisał:

Niech mąż rozmasuje :D

12 lata 3 tygodni temu #502418 przez Paulina 77
Przed chwilą się dowiedziałam, że moja koleżanka, cudowna osoba, która nam wymodliła w Lourdes nasze dzieciątko - ma nowotwór. Musi iść na operację. Jedzie na konsultacje do Gliwic i 3.01.2013 się okaże czy to jest nowotwór złośliwy. Pomyślcie o niej, proszę...
To jest niesprawiedliwe, że takie cudowne osoby spotyka coś tak strasznego.

12 lata 3 tygodni temu #502424 przez mamcia2013
Paulina straszna wiadomość :( Wierzę że operacja się uda a nowotwór nie będzie złośliwy. Na świecie nie ma sprawiedliwości! Trzymam kciuki za koleżankę :kiss: :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #502430 przez Depeche
Czesc diewuszki

Paulina,a takie to nasze zycie jest zasr.ane .... czlowiek pracuje, stara sie jak moze i rak. Ale rak to nie wyrok, wczesniej wykryty jest wyleczalny. Badzcie dobrej mysli.

A ja chora, strasznie mnie rozlozylo. maz mnie smarowal wczoraj jaka smierdzaca mascia, smierdzi nia wszystko, ja, posciel, wietrzylam rano, ale czuja ja wszedzie. Kicham, mam mega kaszel i czuje sie jak kupa. Ojej. Mialam zrobic te krzywa cukrowa, ale chyba pojde w przyszlym tyg., mam nadzieje,ze to nie jest za pozno, ale teraz nie dam rady fizycznie.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #502435 przez andzia_zg
mamcia2013 napisał:

andzia_zg napisał:

Niech mąż rozmasuje :D

Mąż w pracy,a skurcz mnie złapał jak on wyszedł :dry:

Paulina smutna wiadomość :( jakie to życie jest niesprawiedliwe :( dobre osoby zawsze cierpią, a jakies pijusy,złodzieje itp maja się dobrze :(

Depeche kuruj się, a z krzywą rzeczywiście się wstrzymaj, bo w chorobie to wynik może różnie wyjść :dry: Jak zrobisz za tydzień to myślę,że jeszcze będzie ok.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #502453 przez Lafi
Młody mi zalał łazienke bo sie kapał i wlewał bo balonu wode, potem wyszedł z wanny i biegał po domu, włąsnie go dorwałam i ubrałam.
trzeba sie brac za obiad, robie szpinak bo Seweryn lubi, piers z kurczaka na parze i ziemniaki, cos lekkostrawnego.

Mamcia kuruj sie, mnie jak ostatnio cos brało to do letniej wody dodawał spora ilość miodu i cytryny i to piłąm w duzych iloścach.

Depeche nie daj sie,

Paulina takie wiesci sa makabryczne, ehh

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #502454 przez xxElaElaEeexx
Witajcie brzuszki

Ja dopiero wstałam :woohoo: Zasnęłam po 2 i co mi się zasnęło budził mnie pies ,bo chciał siku .Czemu on zawsze tylko mnie budzi :angry: .Nawet jak z rodzicami moimi spi to przychodzi pod drzwi mojego pokoju i szczeka :huh: A mój G śpi jak zabity i on nigdy nie słyszy -no ja nie wiem czy kobiety instynkt macierzyński już w sobie od zawsze mają ,czy facet tylko udaje,że śpi a tak naprawdę nie chce mu się wstać :S Oszaleje :S :woohoo:

W dodatku około po6 rano dopadł mnie znowu tak straszny skurcz łydki,że myślałam że się zesram z bólu :S Rozmasowałam-trochę przeszło a teraz z ledwością staje na tę nogę ,bo tak cholerstwo boli . :huh:

Czym bliżej wesela to wszystkie dolegliwości ciążowe mi się przyplątują :lol:
Najwyżej mnie na wózku G powiezie :woohoo:

Ja dziś z moim ukochanym bratem jadę do galerii pomóc mu wybrać garnitur (dopiero teraz się opamiętał,że w starym nie pójdzie) i przy okazji kupię jakiś prezent pod choinkę mojemu przyszłemu mężulkowi. :)

Paulina Biedna ta Twoja koleżanka.Będę pamiętać o niej w modlitwie.
andzia O jeju Ciebie też skurcz dopadł :kiss: .Masakra -musimy sobie jakiś fajnych masażystów poszukać :lol: Bo mnie też dopadł jak mój facet wyszedł do pracy . :blink:

Idę zrobić sobie jajka sadzone na śniadanie ,bo mnie aż ssie od środka :blink:

12 lata 3 tygodni temu #502459 przez Lafi
Pisza o ataku zimy a u mnie ani widu ani słychu

12 lata 3 tygodni temu #502464 przez Lafi
Kobity Andzia i Ela wcinacie magnez? jak ja bym nie jadła to codziennie mam skurcze łydki lub powieka mi drga.

12 lata 3 tygodni temu #502466 przez Paulina 77
Ela dzięki :kiss: :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #502467 przez Depeche
Lafi napisał:

Pisza o ataku zimy a u mnie ani widu ani słychu

u nas tez nie ma, a z tego co mi sie wydaje to patrzac na te ich mapy to u nas powinna byc. Moze to i lepiej, dziecko mi nie jeczy,ze chce balwana.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #502477 przez andzia_zg
Lafi napisał:

Kobity Andzia i Ela wcinacie magnez? jak ja bym nie jadła to codziennie mam skurcze łydki lub powieka mi drga.

No ja właśnie od jakiegos tygodnia zaczęłam brac magnez, bo juz raz miałam taki skurcz. Teraz 2 dni nie wzięłam i tak mnie złapało rano, że nie mogłam sie ruszyć.

xxElaElaEexx oj przydałby się dobry masażysta :lol: Ja jak próbowałam rano rozmasowac łydkę to wyglądałam co najmniej jak paralityk, bo nie mogłam dosięgnąć do łydki i musiałam się nieźle wyginać :S

A wczoraj przy goleniu pierwszy raz nie dojrzałam już podwozia :cheer: brzuch wszystko zasłania ;)

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka