- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Beata to u Was nie robia usg pomiarowego po 30 tygodniu? Szkoda
aksa odpoczywaj dużo i przejdzie ból... za dużo się nasprzątałaś...
Niestety nie :/// już do końca ciąży mam tylko mierzone ciśnienie. żal.pl / sorry, żal.nl
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
andzia wiem wiem to przez to sprzątanie lekarz też mnie lekko opieprzył,heh mój błąd ale ciężko jest nic nie robić nie jestem do tego przyzwyczajona,alee już będę grzeczna bo nieźle się wystraszyłam
Beata kurcze szkoda,że już nie zobaczysz synusia ale z drugiej strony już niewiele nam zostało!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ela Ja też zażywam Magne B6 2x dziennie od samego początku ciąży, jakiś czas brałam Slow Mag, ale jest droższy i wróciłam do Magne B6.
Lenusia bardzo ładnie wyglądasz i choineczkę już masz
AniaCzajka super, że z Franiem wszystko w porządku:)
Ja już u siebie, troszkę śmierdzi, ale nie jest źle. Pootwierałam okna, to zawsze coś się przewietrzy. Zjadłam obiad i idę pościerać kurze, bo aż grubo po wczorajszym czyszczeniu gładzi Nie chce mi się, ale samo się nie zrobi... niestety.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Beata 26 byłam rano na forum wyjątkowo - zasnęłam wieczorem przy telewizorze i zapalonym świetle, obudziłam się koło wpół do piątej i pomaszerowałam do normalnego łóżka spać nie lubię zasypiać, kiedy męża nie ma w domu, a był w pracy.
Dzwoniłam do koleżanki i to jest nowotwór pęcherzykowy tarczycy - więc z zasady złośliwy. Po badaniu histopato się okaże jaki stopień złośliwości i co dalej. Z tego co wyczytałam, tego typu raki mają dobre rokowania w leczeniu, tego się trzymam... ale guz jest duży - 4 cm.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Agnieszka86 ale musisz mieć teraz pięknie w mieszkanku, sama radość
Beata 26 byłam rano na forum wyjątkowo - zasnęłam wieczorem przy telewizorze i zapalonym świetle, obudziłam się koło wpół do piątej i pomaszerowałam do normalnego łóżka spać nie lubię zasypiać, kiedy męża nie ma w domu, a był w pracy.
Dzwoniłam do koleżanki i to jest nowotwór pęcherzykowy tarczycy - więc z zasady złośliwy. Po badaniu histopato się okaże jaki stopień złośliwości i co dalej. Z tego co wyczytałam, tego typu raki mają dobre rokowania w leczeniu, tego się trzymam... ale guz jest duży - 4 cm.
No co Ty, jeszcze trzeba wiele zrobić, wszystko w stanie surowym na razie jest
Jeśli rokowania są dobre, to super. Koleżanka ze studiów też miała nowotwór tarczycy i z tego co wiem, to teraz u niej wszystko dobrze Tego trzeba się trzymać
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas na blogu nowy wpis (poranny) dla lubiących czytać: ourlittlelove-gdziemagiasiezaczyna.blogspot.nl/
dziewczyny zrobiłam zupę grochową! - będę musiała wieczorem wietrzyć mieszkanko haha
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Beata to będzie jazda po grochówie
A ja się biorę za porządki ( w końcu)
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina 77 napisał:
Agnieszka86 ale musisz mieć teraz pięknie w mieszkanku, sama radość
No co Ty, jeszcze trzeba wiele zrobić, wszystko w stanie surowym na razie jest
Jeśli rokowania są dobre, to super. Koleżanka ze studiów też miała nowotwór tarczycy i z tego co wiem, to teraz u niej wszystko dobrze Tego trzeba się trzymać
Ciotka miala wycinany, ooo jak bylam jeszcze dzieckiem. Wycieli jej tez niestety przytarczyce czy jakos tak, w kazdym badz razie dozywotnio jest na lekach, ale po nowotworze ani sladu .
A tu link do mojej kolejnej aukci, w r, 80.Heheh tu na Was nie licze, ale moze macie kogos kto bylby zainteresowany.
allegro.pl/42el-niunia-paka-na-r-80cm-9-...bcm-i2882510186.html
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie było mnie dwa dni juz 20 stron do czytania szalejecie:)
Andzia , Leniusia wyglądacie ślicznie:)
Vernix fajne zakupy zrobiliście dla Heniusia
Aksa odpoczywaj ile wlezie, może te bóle to dlatego że teściowa pojechała i teraz stres odchodzi
Ela te pukanie to pewnie twoje tętno
Depeche nie chciałabym mieć Dominika i Dominiki w domu heheh no i zdrówka życzę dla całej rodzinki
Ania Czajka ta twoja teściowa to kawał cholery, trzymaj się i przytulam mocno
Gosia wszystko będzie dobrze, trzymam za was kciuki
hmm więcej nie pamiętam sorki:P
mnie od rana brzuch bolał jak na okres, i juz chciałam jechać do szpitala ale mała się ruszała to się trochę uspokoiłam
byliśmy z mężem na zakupach, potem spędziliśmy 1,5 godziny u mechanika bo mąż zepsuł wycieraczkę w samochodzie , potem zarządziłam sprzątanie w salonie i łazience , przed chwilą skończyliśmy
na obiad robię makaron ze szpinakiem i kurczakiem
jutro sprzątamy sypialnie od razu przemeblujemy może żeby potem było z głowy , jutro też idziemy kupić choinkę
to tyle w wielkim skrócie
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
kika nie szalej ze sprzątaniem, poleż troszkę z bolącym brzuszkiem
Beata26 ale Ci się udał ten kawałek na blogu Moje ulubione teksty, pozwól że zacytuję:
"nie masz już ochoty nigdzie iść, a nigdzie jeszcze nie poszłaś."
"Serce i rozum to już tylko w reklamach"
"Spełniona w płaczu"
Powiem Ci, że mnie też nikt nie ustąpił nigdzie miejsca i chyba żadnej z nas na tym forum... Tylko u okulisty wezwano mnie do gabinetu poza kolejnością, a po badaniu odprowadzała mnie do domu córka pielęgniarki (na prośbę jej mamy - bo miałam poszerzone źrenice i gorzej widziałam), która sama jest młodą mamą i przy okazji prób zajścia w drugą ciążę wyszły u niej problemy zdrowotne. Pierwszą ciążę przeleżała. Tak to chyba jest, że zrozumie tylko ten, kto przez to przeszedł i się namęczył.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Idzi rano byłam na glukozie i jak dla mnie nie było zle, oczywiscie pierwszy łyk nie za bardzo ale reszta bez bolesnie, najgorsze to czekanie 2h,
A co do raka to dzis obchodzimy rocznice smierci mojego dobrego kolegi z dzieciństwa, bylismy jak rodzienstwo wszedzie razem, Był nie cały rok młodszy ode mnie i miał raka,meskich spraw, walczył 4 lata, /MASAKRA i juz rok od smierci, byłam na cmentarzu a na 17 msza za niego, wiec sie wybieram.
Wczoraj po przytulaniach z moim m, mały tak sie rozpychał ze po lewej wyszły mu posladki albo nogi na moim brzuchu,musiałam sie połozyc na prawym boku zeby wpadł do środka bo tak mnoe ciagneło ze szok.