BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #502026 przez Paulina 77
Cześć Wszystkim :) Gosiu cieszę się, że u Was małymi kroczkami coraz lepiej, jaka ulga :) :) i udało Ci się powiedzieć mamie.
Depeche piękne te Twoje ciuszki!
Ja byłam dzisiaj na wizycie i... nadal nie znam płci. Dzidziuś nie chciał pokazać. Zaczynam się powoli przyzwyczajać do tego, że dzień porodu będzie dla nas niespodzianką :unsure: Trochę mnie zmartwiło to, że jest o 2 tygodnie większy niż wynika to z przewidywanego terminu porodu - lekarz mnie pytał czy cukry mam dobre. Pewnie dlatego, że cukrzycowe dzieci są wielkie. Ale cukry mam dobre, hemoglobinę glikowaną też przecież :( Waga dziecka 1800 g.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #502035 przez Paulina 77
Jeśli chodzi o moje tzw. "przeziębienia", to skończyły się, odkąd mój mąż zaczął chodzić w czapce :) sam przestał chorować i mnie zarażać. Poza tym jak czuję, że zaczyna mnie szczypać gardło, to płuczę je i usta nierozcieńczoną wodą utlenioną.

12 lata 3 tygodni temu #502040 przez Agnieszka86
Paulina 77 napisał:

Cześć Wszystkim :) Gosiu cieszę się, że u Was małymi kroczkami coraz lepiej, jaka ulga :) :) i udało Ci się powiedzieć mamie.
Ja byłam dzisiaj na wizycie i... nadal nie znam płci. Dzidziuś nie chciał pokazać. Zaczynam się powoli przyzwyczajać do tego, że dzień porodu będzie dla nas niespodzianką :unsure: Trochę mnie zmartwiło to, że jest o 2 tygodnie większy niż wynika to z przewidywanego terminu porodu - lekarz mnie pytał czy cukry mam dobre. Pewnie dlatego, że cukrzycowe dzieci są wielkie. Ale cukry mam dobre, hemoglobinę glikowaną też przecież :( Waga dziecka 1800 g.

No to dzidzia uparta :) Najwyżej będzie niespodzianka w dniu porodu:) Faktycznie dużo waży, ale to teraz dopiero waga jest większa niż "norma"? (ja tak do końca w te normy nie wierzę, bo każdy dzidziuś ma swój rytm rozwoju, a nie jeden szablon).

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #502042 przez andzia_zg
Paulina no cos Ty? Nadal nie znasz płci? to jak maluszek sie układa, że nic nie widac :S wstydniś/wstydnisia :blink:
Ale by mnie nosiło jakbym nie widziala płci bo nie wiedziałabym jakie ciuszki kupować i do brzuszka musiałabym mówic bezimiennie :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #502053 przez andzia_zg
Jadłyście może kiedyś zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym i szpinakiem? Bo tak myśle żeby zrobić jutro takie coś a nie wiem czy to będzie dobre, bo nigdy nie robiłam i nie wiem jak to smakuje.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #502057 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Jadłyście może kiedyś zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym i szpinakiem? Bo tak myśle żeby zrobić jutro takie coś a nie wiem czy to będzie dobre.

Nie jadłam, ale brzmi przepysznie...

Zmykam od Was, wskakuję pod kołderkę i biorę się za czytanie...
Dobrej nocy i kolorowych snów :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #502060 przez andzia_zg
Agnieszka miłego wieczorku :-)

Ja chyba tez zmykam coś poczytać. Do jutra laseczki i brzuszeczki :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #502063 przez Depeche
Zmierzyłam się - 110 cm w pasie. Uwolnić orkę, uwolnić orkę!

Dobranoc!

12 lata 3 tygodni temu #502064 przez andzia_zg
Depeche ja mam 100cm

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #502068 przez Depeche
Paulina 77 napisał:

Spokojnie, potem moze nie bedzie tak pedzic z waga. Nie ma reguly z tym przybieraniem ;-)

12 lata 3 tygodni temu #502087 przez koticz
Paulina na wagę tak naprawdę nie ma chyba reguły.Ja też jestem Słodką mamą a moja córka jest malutka.Poprostu urodzisz klocuszka ze 4kg :) mówi się,że chłopcy są więksi więc może....... :silly: :cheer:

Spadam na kolacyjkę jakąś i poczytam sobie troszkę...zimno cuś...

Spokojnej nocy dzidzidzi i mamusiolki :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 tygodni temu #502118 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny, nie było mnie tu kilka dni, w moim życiu przez ten czas zdarzyło się wiele smutnych rzeczy, na szczęście z Franiem wszystko dobrze, ale ciężko będzie wrócić do normalności, nie chce tych świąt tego całego zamieszania, i przepraszam wszystkie dziewczyny, które zamawiały u mnie aniołki przepraszam ale nie mam siły tego wszystkiego po dokańczać, przepraszam Was bardzo.

12 lata 3 tygodni temu #502124 przez xxElaElaEeexx
AniaCzajka Jeju nie wiem jak Cię pocieszyć :( Ale cieszę się ,że z Franiem wszystko w porządku :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #502125 przez Depeche
AniaCzajka napisał:

Hej dziewczyny, nie było mnie tu kilka dni, w moim życiu przez ten czas zdarzyło się wiele smutnych rzeczy, na szczęście z Franiem wszystko dobrze, ale ciężko będzie wrócić do normalności, nie chce tych świąt tego całego zamieszania, i przepraszam wszystkie dziewczyny, które zamawiały u mnie aniołki przepraszam ale nie mam siły tego wszystkiego po dokańczać, przepraszam Was bardzo.

Aniu... jakos czuje , ze swirka znowu przyatakowala. Mysl o sobie i o malym, nie o mezu, nie o tesciowej, nie zeby wszystkich zadowolic wokol. Masz zadowolic siebie i malego. Jak bedziesz miala sile , napisz. Sciskam , bedzie dobrze. Zobaczysz, glowa do gory.

12 lata 3 tygodni temu #502129 przez AniaCzajka
xxElaElaEeexx napisał:

AniaCzajka Jeju nie wiem jak Cię pocieszyć :( Ale cieszę się ,że z Franiem wszystko w porządku :kiss:

dam rade, z czasem zapomnę może. A Tobie życzę bajkowego ślubu Kochana i żebyś była najszczęśliwszą panną młodą:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka