BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #501590 przez sylwia2
andzia brzuszek super ale fakt nie widac po tobie tych kg
a to my wczoraj w prezencie od szwagierki sorki ze bez twarzy ale miałam taka mine ze sie nie nadawała do przekazania dalej
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #501592 przez xxElaElaEeexx
offca Uważaj żebyś się nie zatruła tą farbą .I ostrożnie z tym otwartym oknem żeby Cię nie zawiało. :kiss:

sylwia Piękny brzuszek !Wczoraj mi się właśnie śniło,że pod choinkę od faceta dostałam taką bluzeczkę jak Ty masz :)

12 lata 3 tygodni temu #501596 przez offca87
xxElaElaEeexx napisał:

offca Uważaj żebyś się nie zatruła tą farbą .I ostrożnie z tym otwartym oknem żeby Cię nie zawiało. :kiss:

sylwia Piękny brzuszek !Wczoraj mi się właśnie śniło,że pod choinkę od faceta dostałam taką bluzeczkę jak Ty masz :)

Brzuszki bombowe! :) Może mi się też uda cos niedługo wrzucić, ale nie robiłam ostatnio żadnych fotek. Naprawdę, ładnie wyglądacie :) Nie tak jak klasyczne ciężarowy, które mi się tutaj opatrzyly na ulicach.

Ps. Ela, nie wiem, jak mam sie nei zatruć - robię, co mogę, ale oni malować zaczęli, a jak pytam, co to za farba, czy możemy nią swobodnie oddychac, to patrzą na mnie z wielkimi oczami. Jak rybki. I mówią "no inglisz".

12 lata 3 tygodni temu #501602 przez xxElaElaEeexx
offca Ciężko cokolwiek doradzić.Wywietrz mieszkanie jak pójdą i tyle. :)

12 lata 3 tygodni temu #501625 przez aksa
jesteśmy po wizycie, zbadał mnie na fotelu - ok, usg dowcipne mi zrobił szyjka zamknięta,wody ok, lożysko ok, lekki opieprz dostałam za sprzątanie, mam leżeć :dry: dostałam leki na 2 tygodnie i powinno być lepiej, ale zabronił mi uczestniczyć w przygotowaniach świątecznych- mam leżeć i nic nie robic no i małż w odstawkę na ten czas..

więc ide leżeć uczuję dużą ulgę i dobrze że poszłam na tą wizytę, ach no i widziałam młodego przez chwilkę główką w dół jest ułożony:)

dziękujemy za trzymanie kciuków :kiss:

mamcia też mam taką koleżankę!!ma starszą ciążę o jakieś 2 tygodnie a zachowuje się jakby szóstkę dzieci urodziła a siódme w drodze!w**rwia mnie niesamowicie dlatego ograniczyłam z nią kontakt do minimum bo słuchać jej nie moge

andzia powinnyśmy na Ciebie mówić 'Loczek" :lol: piękny brzuszek! a kg to u Ciebie serio nie widać!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 tygodni temu #501637 przez xxElaElaEeexx
aksa O jeju to super,że wszystko dobrze ! Zmykaj od kompa odpoczywać :)

12 lata 3 tygodni temu #501652 przez offca87
aksa też się cieszę, że w porządku. Z tym zaleceniem, żeby się nie forsować, to rozumiem. Ale skoro szyjka ok, wody ok, dziecko ok, łożysko ok, skurczów nie masz, to na co dostałaś te leki?

12 lata 3 tygodni temu #501658 przez aksa
offca jedne to na twardnienia brzucha - magnez z czymś tam jeszcze, a drugie to przeciwskurczowe bo te 'uciski' to mu wyglądały na skurczowe, kazał to biore :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 tygodni temu #501663 przez koticz
offca pokaż im na farbę i na brzuszek i zapytaj "no problem?" powinni zrozumieć,ale wydaje mi się,że w tym okresie ciąży farba już nie jest szkodliwa.

aksa dobrze,że wszystko ok u Was

zezarłam wafla ryżowego z czekoladą :)

Dziewczynki mam takie pytanko osobiste....zauważyłyście żeby Wam po orgazmie dziecko "wypychało"? Ja mam wrażenie,że mi się bardzo macica na dziecku obkurcza i tak mi Ją wypycha,nie wiem czy to normalne

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 tygodni temu #501685 przez xxElaElaEeexx
koticz U mnie w tych sprawach nic się nie zmieniło i nic takiego mi się nie dzieje.Więc Ci nie pomogę. ;)

12 lata 3 tygodni temu #501690 przez koticz
To może mają tak dziewczyny które mają łożysko na przedniej ścianie?
Nie martwię się tym jakoś bardzo,bo Mała się rusza ale zastanawiam się czy to jest normalna kolej rzeczy...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 tygodni temu #501694 przez Lafi
jak to fajnie czytac ze z Gosia i małą ok no i Aksa, odpoczywaj, złapiesz pare kg :)

12 lata 3 tygodni temu #501695 przez Depeche
Hello
Jestem , nie mialam neta przez caly dzien. Spadam robic te aukcje, ale potem bede. AAA z nowosci to wszyscy w domu jestesmy chorzy!

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #501709 przez katarzyna1702
Koticz ja tak mam i to nie tylko po orgazmie dosłownie brzuch znika i zostaje tylko Wiktor wypchnięty . Mój m to nie może patrzeć jak tak jest wypchnięty ;) łożysko na przedniej ścianie.
U mnie też poniedziałek nie ciekawie dawno już robiłam wyniki a odebrałam dziś i tak żelazo w najniższej normie , białko w moczu, liczne bakterie masakra dobrze że w środę idę do gina to zaradzi coś temu koniecznie.Czuje że coś jeszcze się dzieję bo od kilku dni boli mnie brzuch na dole tak okresowo;/ Po za tym miałam dziś spotkanie z położną miło miło kazała się nie martwić białkiem no ale ja się martwię miała tak któraś?
Byłam także dziś odwiedzić porodówkę spodobało mi się mężowi też stwierdził że fajnie będziemy rodzić ha ha no kto będzie to będzie i wątpię żeby było fajnie...ale wszystko dla Małego nie wiedziałam nawet że w moim szpitalu jednak jest wielka wanna w której można rodzić.
Depeche ja także chora ledwo zipię a gardło to mi rozsadzi w nocy aż miałam krew w buzi tak makabrycznie podrażnione;/

12 lata 3 tygodni temu #501715 przez xxElaElaEeexx
Katarzyna, Depeche Kurujcie się !I życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Eh facet wydał 500zł na głupie auto :( Teraz jak kasa jest potrzebna. :huh:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka