BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #517340 przez Lenucha217
wiewioreczka no no przystojniacha maly :** Buziole od ciotki leny :)
Moj maly tez szaleje ale chyba daje mi znac ze zabardzo sie najadłam pomaranczy :) albo przeszkadza mu glosna muzyka i impreza nad nami wrrrrrrr

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #517347 przez koticz
Wiewiórka a to przed jego twarzyczką to są wody płodowe???
Jeśli już tak rozważasz to może lepiej jak wsadzicie w kopertę ze 500pln i jak przyjdzie co do czego to dasz w łapę położnej?Wtedy też się Tobą zajmie wzorowo a zaoszczędzisz trochę.

Ja nie mam dylematu takiego,po to biorę męża,żeby pilnował,żeby wszystko było ok.Zresztą ma w planach biegać z aparatem i wszystko nakręcać,więc raczej mnie nie potraktują jak chołotę bo wiadomo,że wtedy filmik ujży światło dzienne.

J jeszcze nie ma :dry: nie chcę dzwonić i mu przeszkadzać bo wyszedł dopiero 4.5h temu,ale zazwyczaj jego spotkania z koleżkami kończą się szybciej i troszkę się już martwię o tego mojego dupka :cheer: wole jak siedzi w domu.
Ciekawe jak zniosę pierwsze wypady młodej na imprezki ;) ojjjjj

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Spadam już spokojnej nocy

Mężolinek dzwonił,że już wraca do domku i że hamburgera mi niesie :kiss: cacusiek mój

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #517348 przez ufolka
wiewiorka napisał:

a to Szymon:

jej jaki słodki !!!!!

dorka moja córka 3850, miałam parę szwów ale ciężko było główkę wyprzeć, nawet bardzo ;/ ale to nic, moja koleżanka synek 4,5 i też sama rodziłą, ale nie będę opisywać co przeżywała, ani w czasie porodu ani potem :( w szpitalu cały czas twierdzili że niemożliwe że dziecko tyle waży, bo im na usg pokazuje inaczej :ohmy:
koticz mój małż obeznany chyba w tym temacie, zapytam jak coś jutro :)
malinka super że na usg ok wszystko :) ehh nie mogę doczekać się wtorku ;p
wiewiórka to teraz mamy ten sam termin hehe ja nie podpisywałam żadnych umów, położne super były, lekarz jak lekarz, ale położne naprawdę spoko, gorzej na połogu, ale ja to ja, a niemowlakami zajmowały się młodsze dziewczyny, nie było komunistycznych pielęgniarek przy nich, tylko przy nas hehe
depeche && :)
lenucha mi mała po mandarynkach szaleje hehe widać lubi je, starsza też szalała a teraz zajada się nimi jak głupia :blink: :lol: więc może Twój maluch chce więcej hehe

12 lata 2 miesiąc temu #517350 przez wiewiorka
koticz napisał:

Wiewiórka a to przed jego twarzyczką to są wody płodowe???

Na filmie chwile poźniej wyłoniła się rączka ale faktycznie dziwnie to wygląda na zdjęciu

12 lata 2 miesiąc temu #517379 przez Dorka
wiewiorka- cudny ten twoj synus
depeche- daj znac jutro po wizycie,lapki zacisniete!
ja ide juz do wyrka bo cos mnie kregoslup dzis nawala,dobranoc mamusie!

12 lata 2 miesiąc temu #517444 przez Agnieszka86

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #517445 przez Gosia27
Dzień dobry, czyżbym była pierwsza?
Wiewiórka,Malinka bardzo się ciszę że z maluszkami wszystko ok ;)
Unbrekable nie mogłaś się umówić u dr Włoch 29.01 bo ja mam wtedy wizytę ;)
Depeche 3mam mocno kciuki. daj koniecznie znać jak już wrócisz do domu :)
Agnieszka86 to mój R też szczęściarz. Albo ja :lol: bo miał taki czas że uciekał przed mną :lol:

Wczorajszy spektakl był rewelacyjny. Dwie godziny śmiechu. R mnie uciszał bo się śmiałam najgłośniej ze wszytskich, ale faktycznie tak było, bo po spektaklu starszy Pan się mnie zapytał skąd mam jeszcze siłę na taki śmiech. Myślałam, że się zsikam w pewnym momencie.
Noc mam za sobą slabą. Mała 1:40 tak się wierciła, opiera się skubana na lewym jajniku, boli nie miłosiernie. Nie mogłam się ułożyć ani zasnąć. Z rana też już dokazywała. Jesteśmy już po śniadaniu. r pojechał ze znajomymi w góry i siedzę sama. Ale zaraz się ogarnę i będę sprzątać. My mieszkamy na 4 piętrze...więc jak nie mam ze sobą jakiś zakupów czy coś to nawet zwinnie mi to idzie. Ale smętna pogoda. Jest wyjątkowo szaro i na dodatek pada. ale przejdę się. I wiecie co? Mimo, że ja tyle się ruszam to i tak pokazał mi się lekki cellulit na pośladkach :S No nic, po porodzie sobie z nim poradzę.
Miłej soboty kochane :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #517462 przez Lenucha217
Gosiu śmieszko Ty nasza :) Super ze wieczór udany... ja tez zaraz zabieram sie za sobotnie porzadki pozniej jakies zakupy obiad i kolejny dzien zleci :)

Depeche daj znac jak wrocisz kochana..buziole

12 lata 2 miesiąc temu #517472 przez Agnieszka86
uf, puf... czas na złapanie oddechu... jeszcze podłogi mi zostały do umycia.

Gosia super, że spektakl, Wam się podobał:) No i Zosia dostała dawkę radości:)

12 lata 2 miesiąc temu #517473 przez Gosia27
Agunia Tobie zostały tylko podłogi a ja dopiero piżamę z siebie zrzuciłam :lol: :lol: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #517474 przez Unbreakable
Hej Mamuśki ;)

Depeche, koniecznie daj nam znać co tam u Małego i Ciebie.
Gosia27 nie wytrzymałabym tak długo ;) Już i tak się nastawiłam, że ją zobaczę na wczorajszej wizycie tu znowu czekanie :( Jak usłyszałam że ktoś zrezygnował z wizyty to długo nie czekałam z decyzją ;)

Ja też mam problemy ze spaniem bo Mała kopie w nocy jak szalona. Po pomarańczach za to Lenka ma zawsze czkawkę... ale nie potrafię ich sobie odmówić.

Ja niedługo zaczynam szkołę rodzenia u jednej położnej z "mojego" szpitala. Powiedziała, że będzie przy porodzie, ale niestety w tym szpitalu nie można podpisać żadnej umowy i załatwić sprawy jak należy, a szkoda.

12 lata 2 miesiąc temu #517507 przez kika1985
koticz ja ważyłam 2300 a jaki klocek dorodny ze mnie wyrósł :P

12 lata 2 miesiąc temu #517512 przez kika1985
wiewiorka napisał:

a to Szymon:

jakie cudeńko!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #517513 przez kika1985
spadam umyć w końcu tą głowę :P i idę do siostry bo mąż do pracy idzie na 14 więc nie chcemy sami siedzieć i się nudzić z Dominikiem w domu

papa

udanej soboty

12 lata 2 miesiąc temu #517517 przez 25malinka

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka