- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A ja dopiero zaścieliłam łóżko... ale jak sie przy tym nastękałam
Terazzabieram sięza przekładanie książek do szafki ze słupka, bo chciałam wczoraj spakowac rzeczy Wojtusia do tej szafki i sie nie zmieściły więc musze tam przełożyć książki ze słupka, bo tam więcej półek i to będzie szafka na rzeczy małego... Kurde jak mi brakuje szafek na ubrania.Mam tu 1 dużą szafę na nasze rzeczy, mała szafeczka i ten słupek ale nie ma sensu kupowac komody skoro i tak tylko wynajmuje to mieszkanie, a potem co zrobić z ta komodą...
Gosia smacznego pączusia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Jak mi senno, piję białą herbatę, tez ma kofeinę, ale dowiadywalam się sporo na ten temat, ciśnieniowcy też mogą ją pić. Jest bombą zdrowotną, poczytajcie sobie - po kilku miesiącach picia czuję się genialnie. Dla zainteresowanych, tutaj ciekawostki:
* zawiera dużo witaminy C oraz kofeiny, która intensywnie pobudza i orzeźwia. Ma działanie orzeźwiające, ale także, co niezwykle istotne, wspomaga koncentrację. Polecana jest szczególnie na lato dla tych, którzy w upały muszą pracować intelektualnie. Wielu poleca ją także zamiast kawy. Jest o wiele zdrowsza, a również silnie pobudza. Jest również środkiem, który redukuje napięcie i stresy
* posiada najsilniejsze właściwości antyoksydacyjne i antymutagenne (zmniejsza ryzyko powstawania zmian nowotworowych w komórkach) ze wszystkich znanych herbat, trzy razy większe niż zielona herbata. Dlatego poleca się ją przede wszystkim tym osobom, które mogą być obciążone genetycznie chorobą nowotworową
* zawiera polifenole, chroniące organizm przed atakiem wolnych rodników, które są odpowiedzialne za proces starzenia się organizmu. Biała herbata zawiera aż 47% polifenoli , to znacznie wiecej niż zielona, która ma ich 20%. Jedna filiżanka białej herbaty zawiera tyle polifenoili, ile 12 szklanek soku pomarańczowego. Dlatego nazywana jest często „eliksirem młodości”.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie od rana głowa boli, ale jak się obudziłam to tak fajnie błogo mi było, nic mnie nie bolało aż bałam się poruszyć hehe Amelka przyszła do mnie do łóżka i jeszcze poleżałyśmy z pół godz, tak mi fajnie bezboleśnie było
Andzia ja na początek radzę kupić mniejszą buteleczkę z tego względu, że łatwiej myć, bo tylko gąbką raz dwa i już, a te długie wąskie to trzeba szczoteczką i mi jakoś zawsze niewygodnie było hehe ja mam z aventu www.tomi.pl/szczegoly/11535/ i mogę polecić, bo fajna jest, a teraz kupiłam jakąś inną, bo z aventu akurat nie było
patrycja ja jak karmiłam to też parę razy karmi piłam zawsze to jakaś odmiana od wody i herbaty, której w zasadzie też za dużo nie można poza tym podczas kiedy karmiłam to tak zawsze pić mi się chciało że wszędzie miałam butelki z wodą, w salonie przy sofie, na stoliku nocnym przy łóżku hehe żeby zawsze mieć pod ręką
lenucha u mnie też obowiązkowo co dwa dni mycie głowy nie umiem inaczej hehe a jutro do fryzjera idę, nareszcie !!
kika mi się najlepiej nad ranem śpi, ja zasypiam ok 1, a potem mąż wstaje o 5 do pracy i mam całe łóżko dla siebie i zawsze tak dobrze mi się śpi hehe oo tak jak Andzi
Depeche super że mała sama się pilnuje te rogale w sklepach po 50 zł są jakoś,a jasiek między nogi nie pomaga?
Umbreakable odstresuj się kochana, będzie Ci lepiej
Gosia przykro mi z powodu taty..
Offca oba imiona fajne, Jeremi takie inne, Witek wydaje się równy facet
dziewczyny moja mała ma 1,5 roku i więcej niż 125 ml mleka nie wypije.. a są dzieci co po 220 dują po 5 razy dziennie
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Chce tez kupić jakis smoczek "uspakajacz" Zastanawiam sie nad Aventem lub Lovi 0-3m Z Aventu są jeszcze na allegro smoczki 0-3m a w sklepach juz powoli wycofuja. Pytalam dlaczego nie ma to babka mówila, że Avent zaczyna robic juz tylko smoczki 0-6m
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Mi sie osobiście bardziej podobają te z Aventu, bo sa też takie z przezroczystymi obwódkami,że tak mocno nie zasłaniają buźki a np z Lovi jak są te 2-paki to sa bardzo kolorowe te smoczki i wydaje mi sie,że pierwsze co widac jak sie spojrzy na dziecko to jest smoczek
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pamiętam jak w szpitalu dałam smoczek małej, to był taki wieeelki, bo miałam jakiś fioletowy taki ciemniejszy, najpierw był smoczek a potem moje dziecko ! :o teraz kupiłam delikatny, ale przezroczystego nie polecam, bo ciężko znaleźć
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
[/i]malinka, andzia to super że nie narzekają, bo przyznam że w ciemno kupowałam jeden miałam ale mała nie chciała bo była przyzwyczajona do aventu.
Pamiętam jak w szpitalu dałam smoczek małej, to był taki wieeelki, bo miałam jakiś fioletowy taki ciemniejszy, najpierw był smoczek a potem moje dziecko ! :o teraz kupiłam delikatny, ale przezroczystego nie polecam, bo ciężko znaleźć
Naprawdę są dobre,ja taki kupie
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
[/i]ja dostalam Nuka gratis w hurtowni, za zakupy. Sama nie wiem czy bym kupowala, moja mala nie chciala smoka. Mialo to swoje plusy, bo jej odzwyczajac nie musialam.
Każde dziecko jest inne,więc może akurat twojej córci taki nie podpasował
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13