- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenucha217
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Lenucha217
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja dzis wygladam jak idz stad, przez to ,ze mlodej nie wozilam, spalysmy do 9. Dzis mialam i ja i ona problem z wstaniem, zdolalam polozyc tylko podklad i puder ( bez tego ani rusz), na reszte sil zabraklo.
W nocy niezle posypalo sniegiem, jezdzilam dzis troche bokami. A w ogole to taka bylam zaspana, ze zapomnialam dziecka zapiac w foteliku. Ja sie juz w garazu nie mieszcze z nia do tylku, wiec ona sama sie gramoli, wsiada w fotelik, a ja wyjezdzam i potem ja zapinam. A dzis pojechalam bez tego. Wyjezdzam na droge, a moje dziecko:" mamusiu , a ty mnie nie zapniesz?".
Heheh moja mądralina

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mi tez ciezko zasnąć juz sama nie wiem czy oplaca sie kupic jeszcze tego rogala do spania czy juz sie przemeczyc ...
NO wiec ja sie te zastanawiam, widzialam w Smyku po 130 zl. Troche szkoda mi kasy. Jak mi jest bardzo zle to sobie jaska wkladam miedzy uda, nie wiem co to daje, ale jakos mi sie lepiej na boku wtedy lezy.
- Unbreakable
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Jakkolwiek to zabrzmi, ale wczoraj miałam straszny kryzys

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
andzia moim zdaniem na początek lepsza mniejsza butelka ta 125 ml
Pewnie, ja kupilam 2 szt. One sa bardzo poreczne, w lato sa swietne na wode do picia. Dopiero potem mozna kupic te troche wieksza, jak dziecko pije juz mleko mod. albo jak pije kaszke.
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Malinka,Mamcia, Waszka jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi zawsze o kasę. XXI w Unia i w ogóle a młodzi liczą grosz do grosza....
Patrycja mam dzisiaj wizytę, dobrze pamiętasz. O 15. Będę 3mała bardzo kciuki za Ciebie i Ignasia. Strasznie się denerwuję. Boję się ile mała przybrała. Czy ma już ponad 1000g....
Wczoraj przez 2h gralismy z R w Srabble, uwielbiam tą grę. polecam dziewczyny. Ogólnie po nocy czuję się wyczerpana. Po raz pierwszy od śmierci taty, śnił mi się. Śnił mi się, że był i wrócił do domu z własnego pogrzebu, wyglądał tak jak wyglądał, wyczerpany, chudy...
Czasami jak się kładłam wieczorem to do niego mówiłam, że chciała bym go w śnie zobaczyć i czy mnie słyszy...ale nie przypuszczałam, że tak mi się przyśni....nie potrafiłam się wybudzić...
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
kika1985 napisał:
andzia moim zdaniem na początek lepsza mniejsza butelka ta 125 ml
Pewnie, ja kupilam 2 szt. One sa bardzo poreczne, w lato sa swietne na wode do picia. Dopiero potem mozna kupic te troche wieksza, jak dziecko pije juz mleko mod. albo jak pije kaszke.
A wystarczy 1 sztuka 125ml na początek czy lepiej mieć 2sztuki?
- offca87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)

unbreakable - ja mam dokładnie to samo, niechęć. Stresuje mnie to już, bo jesteśmy na etapie szukania mieszkania, więc ani bym tych rzeczy nie miała gdzie postawić, ciuszki dla dziecka leżą w wielkiej trobie, wózek stoi, łóżeczko u znajomych, musimy odebrać, materacyk niedokupiony i mam wrażenie ciągle, że albo będę kompletnei nieprzygotowana, albo wydarzy się cud i się wszystko poukłada. Póki co, drażni mnie to już.
lenucha - ja miałam dziś plan umyć włosy, mam dlugie te dredziochy już, ale nigdy nie miałam problemów z myciem, teraz też V. mi pomaga, alee... zasnęłam wczoraj z bólem po prawej stronie i nie wiem, zcy to ucho, czy gardło, bo boli ostro przy przełykaniu. Zaparzyłam rumainek do płukania, mam też krople dicortineff z antybiotykiem gdyby co, jakoś w 4 miesiącu ciązy, jak miałam takie zatkane, to mi lekarka poleciła, ale wtedy nie stosowałam. Tylko że nie mam pojęcia, co to :/
rogal do spania - bombowy!! wkladam między nogi, część pod brzuch, używam do podpierania się przy siedzeniu, jako normalną poduchę pod głowę też, a potem zamierzam do karmienia

- offca87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Ps. Czy imię Jeremi dla Maluszka jest ładne? Bo ostatnio coś mi je z tyłu głowy podszepnęło i nie mogę się od neigo opędzić. Jakbym podświadomie się tak do dziecka zwracała. Albo Witek

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Jeremi bardzo fajnie a le dla mnie zdecydowanie jak już Witek