BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #530220 przez kika1985
vernix :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #530224 przez Gosia27
Mam dzisiaj dzień świstaka...w koszulce+szlafrok na dodatek w łóżku...

11 lata 11 miesiąc temu #530225 przez andzia_zg
Fajnie macie, że możecie szykować pokoiki dla dzieciaczków. Ja niestety nie mam pola do popisu, bo nie dość, ze wynajmuję mieszkanie i tak prawdę mówiąc nawet nie mogę pomalować ścian, to jeszcze będę mieć łóżeczko w sypialni. Nie było sensu kupowac mebli, bo jak np bedziemy zmieniac mieszkanie to w nowym mieszkaniu moga mi w ogole nie pasowac. wiec tak na dobra sprawe musialam kombinowac z meblami tymi co mamy żeby sie pomieścic. I tak ostatecznie szafa z sypialni poszla do pokoju gdzie jest kominek, a 2 szafki, ktore tam byly przyszły do sypialni. Ale co mozna zmiescic w 2 malutkuch szafkach... wiec z korytarza musialam przyniesc kolejna szafeczke zeby miec na kosmetyki dal Wojtusia. I tym oto sposobem lozko ma inny kolor,2 szafki maja inny kolor,szafka przy lozeczku jeszcze inny kolor. Jedynie lozeczko ma zblizony kolor do lozka... :S

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #530233 przez Paulina 77
Andzia u nas podobnie - Michal bedzie spal z nami w pokoju i tez mu musze wydzielic miejsce w szafkach, które juz mamy.

11 lata 11 miesiąc temu #530235 przez ufolka
Gosia27 napisał:

ja do tej pory to tylko dziecko nakarmiłam i kawę wypiłam ;p nie mogę się dobudzić :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #530239 przez Agnieszka86
Dzień dobry dziewczynki:)

Ale u mnie nasypało i sypie nadal :ohmy:
Wróciłam nie dawno z pobrania wymazu, wyniki mają być we wtorek. Badanie trwa dosłownie 5 sekund. Czuję się zmęczona tą wyprawą...
Zabieram się za obiad. Dzisiaj barszcze z grochem i kotlet z ziemniakami dla męża, dla mnie pierogi z mąki żytniej.

Malinka kłucia mam w nocy, jak przewracam się z boku na bok, ale jak poleżę bez ruchu to mijają.

11 lata 11 miesiąc temu #530241 przez aksa
hellllooołłł

witam z mglistego miasta świętej wieży ;)

my będziemy mieli malutenki pokoik dla młodego,ale na początku i tak będzie łóżeczko wstawione do naszej sypialni ale jeszcze nic nie szykujemy, najpierw musi przyjść gość wstawić nam szafe do zabudowy a to na koniec stycznia, i wtedy wszystkie rzeczy przeniose z pokoju małego do szafy bo na razie mamy tam coś jak garderobę. Więc na razie jakpaczki przychodzą to nawet tego nie rozpakowuje tylko tam jest składzik ;p

młody urządza sobie jakieś akrobacje aż mi cały brzuch faluje :side:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #530243 przez 25malinka
Dziewczyny nie przejmujcie się,ja też nie mam miejsca bo jak narazie mieszkamy u moich rodziców,więc mam jeden większy pokoj i też poszaleć nie mogę,łóżeczko i wóżek stoją narazie w sypialni u rodziców,hehe bo narazie mam biurko w pokoju a jak mała się urodzi to planuje je wynieść i wstawić łóżeczko

11 lata 11 miesiąc temu #530245 przez andzia_zg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #530248 przez xxElaElaEeexx
andzia_zg napisał:

Fajnie macie, że możecie szykować pokoiki dla dzieciaczków. Ja niestety nie mam pola do popisu, bo nie dość, ze wynajmuję mieszkanie i tak prawdę mówiąc nawet nie mogę pomalować ścian, to jeszcze będę mieć łóżeczko w sypialni. Nie było sensu kupowac mebli, bo jak np bedziemy zmieniac mieszkanie to w nowym mieszkaniu moga mi w ogole nie pasowac. wiec tak na dobra sprawe musialam kombinowac z meblami tymi co mamy żeby sie pomieścic. I tak ostatecznie szafa z sypialni poszla do pokoju gdzie jest kominek, a 2 szafki, ktore tam byly przyszły do sypialni. Ale co mozna zmiescic w 2 malutkuch szafkach... wiec z korytarza musialam przyniesc kolejna szafeczke zeby miec na kosmetyki dal Wojtusia. I tym oto sposobem lozko ma inny kolor,2 szafki maja inny kolor,szafka przy lozeczku jeszcze inny kolor. Jedynie lozeczko ma zblizony kolor do lozka... :S

Andzia nie przejmuj się,bo my jak narazie mamy sypialnie gotową i łazienkę(starą) a 2 pomieszczenia stoją puste w ktorych bedzie salon i kuchnia.Więc też nie mamy miejsca na pokoik dla dzidzi.Jak zrobimy salon i kuchnię i będziemy kiedys przy kasie zaczniemy robic ze strychem.A tak to dzidzia też będzie miała łóżeczko w sypialni.I chcemy po prostu kupić jakąś komodę na ciuszki ,a nie żadne meble. :)

11 lata 11 miesiąc temu #530250 przez 25malinka
Gosia27 napisał:

[/i]

Ja też jeszcze w koszulinie,nie chce mi sie ubierać pije herbatke :) :)

11 lata 11 miesiąc temu #530254 przez patrycja85
hej!
ja miałam już robione wszystkie te badania o których pisałyście. na paciorkowca będę miała jeszcze raz jak skończę antybiotyk. a toksoplazmozę miałam już 3 razy:) i 2 razy glukoze:) przed następną wizytą u ginekologa mam odwiedzić okulistę, zbadać kontrolnie nerki i chyba mi jeszcze jakiś ortopeda wpadnie ale to się jutro okaże.

vernix-nie miałam czasu ogarnąć zdjęcia. ostatnie jest w tel B, wcześniejsze zgrałam ale na kompa B a nie chce sama tam nic ruszać żeby nie zepsuć:)wczoraj miałam to zrobić ale wróciliśmy ze szkoły rodzenia po 22 i jak się ogarnęłam do spania to było po północy juz. dziś też nie dam rady bo B na szkoleniu a ja wieczorem mam kurs, jutro znow szkoła rodzenia a w pt chyba jedziemy do rodziców. ale w weekend na pewno:) w ostatecznosci wyślę ci na tel:)))

unbreakable-nie martw się. poczekaj co powie twoj ginekolog. najważniejsze ze z małą jest ok. cc to nie koniec świata. najważniejsze żeby mała była zdrowa. głowa do góry!!!

a poza tym to B dał mi szlaban na allegro (znów) i forum. mam się uczyć! ma rację bo tyle się nagadałam że podejdę do tego egz a teraz mam wymówkę i się nie uczę. stwierdził nawet ze sam ogarnie resztę wyprawki a ja tylko zatwierdzę:) tak więc będę rzadziej zaglądać. liczę na wasze duchowe wsparcie:)
miłego dnia

11 lata 11 miesiąc temu #530255 przez Agnieszka86
aaa...dzisiaj robię wielkie pranie dziecięce:)

11 lata 11 miesiąc temu #530260 przez andzia_zg
Ja najpierw miałam tez w planach kupic komodę,ale po dłuższych rozmyślaniach zrezygnowalismy. Bo jak przyjdzie nam sie przeprowadzic to potem ta komoda moze mi nie pasowac do zadnych mebli. Jakos musze upchać ciuszki w tych 2 szafkach co mam (wlasciwie to w 1 szafce, bo druga szafka zapelniona jest ksiażkami) A zaoszczędzone pieniądze pojda na łóżeczko turystyczne.
To nic że każdy mebel ma inny kolor. Nie to w zyciu jest najwazniejsze. Ważne jest to co mamy w głowach i rodzina. Kiedys Wojtuś doczeka sie swojego pokoiku.
a my na razie niestety musimy nadal wynajmowac mieszkanko. U teściowej nie ma miejsca, bo mielibysmy tylko 1 maly pokoj, a kuchnia i lazienka wspolne wiec nie ma sensu.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #530263 przez Gosia27
Dzwoni nr nie znany do mnie..jakaś baba się przedstawia, po czym tłucze mi w głowę że brałam udział w jakimś konkursie internetowym rok temu i próbuje mi wcisnąć jakąś szwajcarską maszynkę!!!! Tak mnie qrw, bo nigdy nie wypełniałam żadnych formularzy i nie biorę w tego typu konkursach udziału...wariatka, tylko mnie zdenerwowała :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka