BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #530332 przez mamcia2013
Gosia dacie radę :) a czemu przesunęliście przeprowadzkę?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #530334 przez andzia_zg
AniaCzajka to obie bedziemy miały mebelki w różnych kolorach :-)

aksa wspolczuje wizyty :huh:

A jeśli chodzi o wózek to moja świrka i babcia męża zasponsorowały cały wózek Wojtusia :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #530338 przez mamcia2013
Andzia to też Ci sie fuksło z wózkiem :D

12 lata 3 miesiąc temu #530341 przez AniaCzajka
u nas też na wózek dostaliśmy od moich rodziców:)

12 lata 3 miesiąc temu #530342 przez mamcia2013
AniaCzajka napisał:

aksa napisał:

kurwa mac teściowie przyjechali ;(

ja mam swoją teściówkę na codzień ale ostatnio ona unika mnie a ja jej, ale ona zachowuje się tak jakbym ją miała moim brzuchem zaczarować albo nie wiem co zrobić;) a dziś przylazła i daje mi 100zł aż dziwne

co się stało świrce że dała 100 zł?? :unsure: :cheer:

12 lata 3 miesiąc temu #530344 przez AniaCzajka
mamcia2013 napisał:

AniaCzajka napisał:

aksa napisał:

kurwa mac teściowie przyjechali ;(

ja mam swoją teściówkę na codzień ale ostatnio ona unika mnie a ja jej, ale ona zachowuje się tak jakbym ją miała moim brzuchem zaczarować albo nie wiem co zrobić;) a dziś przylazła i daje mi 100zł aż dziwne

co się stało świrce że dała 100 zł?? :unsure: :cheer:

nie wiem może się w głowe uderzyła;) dobre i 100zł zawsze coś to załata budżet;)

12 lata 3 miesiąc temu #530345 przez mamcia2013
Ania heheh uderzyła się w głowę haha :D

12 lata 3 miesiąc temu #530347 przez 25malinka
Dobra ja narazie lece,bo zdałoby się coś ugotować,mąż przyszedł z nocki i śpi,bo jest chory,dałam mu jakieś leki,mam nadzieje,że mu szybko przejdzie i mnie nie zarazi

12 lata 3 miesiąc temu #530351 przez Gosia27
Mamcia bo dyrektor mojego R jest na urlopie i R go zastępuje,a bez niego niczego nie załatwi u dyrektora generalnego-krajowego...a na dodatek R ma jeszcze tutaj zobowiązania w Jeleniej, tam jeszcze nie zaczął jeździć na delegację, mieszkania nie mamy wstępnie upatrzonego i boję się że nie damy rady...
A wiecie co ja mam taki stary wózek 12 lat ma, po moim braciszku najmłodszym. Nic nie zniszczony. Na dużych kółkach ze szprychami, w kolorze granatowo-żółtym i bardzo się cieszę. Bo mam do niego niezwykły sentyment. Jak tylko będę u mamy to go wyciągniemy i wypierzemy i pokażę Wam. Fakt faktem to nie jest wózek typowo nowej generacji ale ja takiego też nie chciałam.
Dziś na obiad spaghetti :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #530352 przez vernix
Andzia ja też nie mam tyylu rzeczy jak zawsze komentuje świrka. W sumie 2-3 kartony razem z ciuchami męża, a są to zimowe ciuchy czyli grubsze, albo letnie, to 2 kartony. Tylko te gadanie jest wkurzające. Najważniejsze, żeby maluszki były zdrowe, a reszta to dodatek:) jak mówi mój mąż do gów.a :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #530356 przez mamcia2013
25malinka napisał:

Dobra ja narazie lece,bo zdałoby się coś ugotować,mąż przyszedł z nocki i śpi,bo jest chory,dałam mu jakieś leki,mam nadzieje,że mu szybko przejdzie i mnie nie zarazi

Nie daj się chorobie :)

Gosia może zdążycie i Wam się uda ze wszystkim :)
aż ciekawa jestem jak wygląda 12 letni wózek :)

12 lata 3 miesiąc temu #530360 przez katarzyna1702
Hej Dziewczęta ;)
czytam Was czytam i przeżywam z Wami te troski przed porodowe zakupowe i po prostu nie mam siły pisać albo i nie mam co pisac bo u mnie dzień jak codzień ;) lenistwo z małą przerwą na przygotowanie obiadku ;) i dziś jak co miesiąc wpadłam się pochwalić że dziś mam wizytę u gina uświadomiłam sobie że to przed ostatnia przed porodem ajć ;) ale to dobrze bo oboje z mężem nie możemy się doczekać.... czy Wy także macie manie ( bo u Nas to już mania) prowadzania oglądania dotykania ) wózka który od tygodnia stoi złożony i czeka ;) ja to ja mam taka manie ale mój mąż nie może się napatrzeć i na cieszyć... ale to już niedługo. Tak więc zdam na pewno relację co tam u Wiktorka i jaki już jest duży kurdę jakoś ten czas od pierwszych wizyt mijał szybko tak teraz czuję się jakbym ze 2 miesiące albo i więcej nie widziała syneczka. Oby do 17 . Biorę się za mini obiadek i przygotowanie do wizyty Buziaki

12 lata 3 miesiąc temu #530374 przez andzia_zg
katarzyna1702 trzymamy kciuki za wizytyę i czekamy na relacje :-)

Ja też sie nie mogę napatrzeć na wózek. Stoi na korytarzu i z każdym razem jak ide do kuchni albo do łazienki to musze na niego chociaż zerknąć :blink:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #530377 przez mamcia2013
Kasia trzymam kciuki za Was :blink:

A ja wręcz odwrotnie, nie mogę patrzeć na wózki bo już nic mi się nie podoba :D może jak kupię i będzie w domku to wtedy napatrzeć się nie będę mogła :)

12 lata 3 miesiąc temu #530387 przez xxElaElaEeexx
Katarzyna Również trzymam kciuki za wizytę :)

Ja też już bym chciała wózek ,ale postawiliśmy na to żeby jak najszybciej zrobić kuchnię i salon -bo wtedy będziemy mogli iść już na swoje i sami sobie mieszkać.
Plus co miesiąc do spłaty raty,szkoła i inne wydatki.Ale myślę,że jakoś uda nam się kupić wózek jak dzidzia się urodzi. :) I myślę,że dziadkowie się dołożą ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka