BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #530483 przez Agnieszka86
Pranie prawie zrobione. Trochę prałat ręcznie i tak mnie to znaczyło, że zostawiam część na jutro. Teraz czas na relax, już się relaksuje leżąc:)
napadłam się grochu, tego dużego jak głupia, teraz to nie wiem co się będzie działo :P no i jak cukier....:/

witam nowa mamę:)

sorki, za błędy ale z telefonu pisze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #530486 przez mamulka
Widzę, że masz taki sam gust co do imion, bo jakby był chłopczyk to by nosił imie Kubuś..ale jest Laura :D

11 lata 11 miesiąc temu #530490 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #530493 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #530494 przez Unbreakable
Ja pitole Depeche :D czuję się opierd.lona :D

Nie no wiem... macie rację. Może czasami ktoś po prostu musi Ci powiedzieć, że to nie koniec świata.

Wiecie co?
napisała do mnie koleżanka która ma salon kosmetyczny , że widziała mnie na ulicy (jakkolwiek to brzmi :P) i zainspirowałam ją do stworzenia pakietu masaży dla przyszłych mam. Jutro się relaksuję i już nie moge się doczekac ;)

11 lata 11 miesiąc temu #530495 przez andzia_zg

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #530500 przez mamulka
A jak się ogólnie czujecie? Bo ja corz częsćiej czuje, że jestem coraz bliżej porodu..w nocy potrafię wstawać po 10 razy siusiu. i nie mogę się wygodnie położyć bo miednica mnie rwie.

11 lata 11 miesiąc temu #530501 przez andzia_zg
Mamulka jak widzisz u nas rózne tematy... od pielegnacji pępka, twardnienia brzucha po dzisiejszą ślepote i śmieszne opowieści Depeche :P

Mamulka a na kiedy masz dokładnie termin? masz już przygotowaną wyprawkę? masz już wózek?

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #530504 przez patrycja85
czemu wy poruszacie moje ulubione tematy świrniętych świrek jak ja nie mogę pisać??? czemu???

co to za nowa grupa na fb?jakaś konkurencja?będziecie teraz pisać tam?to ja już zupełnie nie będę mogła się uczyć jak będę musiała ogarnąć was na forum i na fb...

witam nową mamę!

unbreakable-nie ma to jak wsparcie rodzinki:) nie przejmuj się! ja też chcę masaż!!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #530505 przez aksa
AniaCzajka vernix wirtualne piąteczki!!! yeee :woohoo: :woohoo:

Unbreakable ooo ale super!! nie no taki masaż extra sprawa!!

Depeche tak to co czuje do świrków to miłość - kocham jak są daleko i nie mam z nimi za dużo kontaktu

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #530509 przez andzia_zg
mamulka napisał:

A jak się ogólnie czujecie? Bo ja corz częsćiej czuje, że jestem coraz bliżej porodu..w nocy potrafię wstawać po 10 razy siusiu. i nie mogę się wygodnie położyć bo miednica mnie rwie.

No ja 2 tygodnie temu mialam takie akcje, że z bólu nie moglam sie w ogole przewrócic w nocy z boku na bok... jak sie potem okazało skrocila mi sie szyjka i musze duzo odpoczywać... Poza tym mój wojtus jest strasznie duży jak na swoj wiek, bo mam termin na 6 marca a on waży już 2600g :S
a tak poza tym to boli mnie kręgosłup... :-( włożenie skarpetek rano to nie lada wyczyn i ta wredna zgaga... wrr....

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #530511 przez xxElaElaEeexx
mamulka napisał:

Witam Cię serdecznie :)
Ja czuje się dobrze oprócz bólu w kroczu :)

11 lata 11 miesiąc temu #530514 przez mamulka
Mam już wszystko przygotowane, od pampersów po wózek, bo mam malutką siostrzyczkę :) największe szczęście w rodzinie. Jestem już spakowana, dzidziuś też. Teraz tylko czekam, ale do 6 miesiąca tak szybko to minęło, a teraz sie ciągnie i ciągnie.
Terazmin mam na koniec lutego/początek marca ale początek marca jest bardziej prawdopodobny, mój lekarz nie może tego stwierdzić bo miałam jeszcze okres jak już byłam w ciąży.

11 lata 11 miesiąc temu #530519 przez aksa
eeeeeeee tylko nie przestawcie sie calkiem na fb...bo nie wszyscy mają :S

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #530523 przez mamulka
andzia_zg napisał:

mamulka napisał:

No ja 2 tygodnie temu mialam takie akcje, że z bólu nie moglam sie w ogole przewrócic w nocy z boku na bok... jak sie potem okazało skrocila mi sie szyjka i musze duzo odpoczywać... Poza tym mój wojtus jest strasznie duży jak na swoj wiek, bo mam termin na 6 marca a on waży już 2600g :S
a tak poza tym to boli mnie kręgosłup... :-( włożenie skarpetek rano to nie lada wyczyn i ta wredna zgaga... wrr....

Ale duuuuży ! :D będziesz rodzić naturalnie? łączę się z Tobą w bólu z tą wstrętną zgagą ;/

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka