- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
andzia nic nie umknie Twojej uwadze Depeche na naszej liscie porodówPaulina widzę, że imię dla synka już wybrane
babki, nie mówcie o tych obnizonych brzuchach, bo ja juz schizuje, ze mnie tez sie obniza, wkrecam sie
dziewczynki, ciesze sie, ze z Waszymi dzidziami w porzadku. Depeche ja też nie mam zdjecia w 3D. Ostatnio na wizytach ani w szpitalu nawet nikt mi nic nie drukował ani nie widziałam na ekranie. Dziecko widziałam chyba w 4 miesiacu ciazy. W szpitalu doktor odwrócił do mnie ekran, zebym zobaczyła, jak mi sie ładnie wydłuzyla szyjka... a dziecka mi nie pokazał. Dla nich dziecko to produkt uboczny ciąży
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
hehehe noc coo , jakby sie okazalo, ze to jednak chlopczyk to masz juz troszke rozowych ciuszkow. Hehehe, ja tez przed usg do mojego meza mowie, ze jak nam teraz powie , ze jednak dziewczynka to bierze kase i zasuwa do Rybnika
Miałybyśmy wtedy wesoło:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Ano nic nie umknie tym bardziej, ze leżę plackiem w łóżku z laptopem i się strasznie nudzęandzia nic nie umknie Twojej uwadze Depeche na naszej liscie porodów
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
W ogóle to gdyby nie przyczyny ekonomiczne to chyba bym nie chciała płci znać,no ale chcieliśmy wyremontować pokoik i wszystko już pokupywać...
Spadam na kompiel i poćpać trochę mydła....
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Agnieszka86 napisał:
[/i]Ja też dzisiaj nie gotowałam obiadu, miałam w lodówce rosół. Ugotowałam tylko ziemniaki i mąż miał obiad. A dla siebie właśnie robię warzywa na parze.
Zjem i idę dalej leżeć. Potem umyję głowę i trochę się ogarnę, bo brwi mi zarosły i cała czuję się taka bllllleeeee... No i dzisiaj znowu będzie gimnastyka łazienkowa z maszynką, bo jutro planuję zrobić wymaz.
a To badanie to robi Ci twój gin,czy on dał CI tylko skierowanie?
Skierowania nie mam bo chodzę prywatnie, zlecił zrobić. W moim przypadku wykonują je w szpitalu.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia ja też nigdy w 3D Zosi nie widziałam, lekarz nie ma takiego sprzętu u siebie, czekam, aż zobaczę małą w realu:)
Koticz z tymi sennymi bólami miałam podobnie, aż rano się przestraszyłam, czy faktycznie coś mi się nie działo!
K. ogląda mecz, a ja chyba idę się wykąpać i doprowadzić podwozie do ładu... potem do łóżeczka jak staruszka o 21 trafię Ale co mi tam, poczytam sobie w spokoju
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i co bylysmy w Faktach, nie uda sie z tym dluzszym urlopem macierz. mowie wam, kurde bedziemy sciskac nogi do konca, a jak sie moj nie obroci, to chyba lekarza na kolanach bede blgac, zeby mi cesarke wyznaczyl najwczesniej na 18 marca.
MOja zgaga mnie wykonczy, mam caly dzien, po wszystkim, nawet po wodzie!!!!!!!!!! Wzielam wlasnie tabletki, popilam mieta i boje sie zjesc kolacji. No czy to jest nornmalne, zeby baba w ciazy bala sie zjesc kolacji?! Nieeee.
Jutro rano ide do okulisty po zaswaidczenie czy jakby co moge rodzic normalnie. Pewnie takie mi wystawi, bo ona nie z tych, ktore zachecalyby do cesarki, a ostatnio nic sie nie dzialo z moja siatkowka, a jedynie chyba to jest powaznym przeciwskazaniem. Dobrze , ze sobie przypomnialam, bo zapewne zasiadlabym przed kompem na forum, a wizyta by przeleciala. Chociaz po tym usg czuje nadal niedosyt, no przywyklam , ze na usg wszystko widze.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Kurde zjadłam śledzia w śmietanie i mi mega zaszkodził. Od razu poleciałam do łazienki. Teraz mi ciągle niedobrze i dziwnie sie czuję Mąż jadł i nic mu nie jest a mi zaszkodziło
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche no własnie ja HBs nie mialam robionego na poczatku ciązy
Kurde zjadłam śledzia w śmietanie i mi mega zaszkodził. Od razu poleciałam do łazienki. Teraz mi ciągle niedobrze i dziwnie sie czuję Mąż jadł i nic mu nie jest a mi zaszkodziło
Andzia musisz miec zrobiony HBS. Lekarz musial to przeoczyc, to jest bardzo wazne badanie, Zrób koniecznie. Prawda Gosia?
A ja mam teraz fobie, ze sie moj maly nie obroci, chociaz dzisiaj sama uspokajalam albo Akse albo Vernix, ze jeszcze jest czas.... aaaaaaaaaaa
I mam czkawke po mięcie. Ku.wa co za zycie.
Dobranoc!
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Andzia, ja nie wiem, ja robilam HBS na poczatku ciazy i wydaje mi sie, ze nie trzeba go powtarzac, albo nie pamietam. Na pewno trzeba GBS zrobic, ale to jakos w 34 t,c, chyba.
No i co bylysmy w Faktach, nie uda sie z tym dluzszym urlopem macierz. mowie wam, kurde bedziemy sciskac nogi do konca, a jak sie moj nie obroci, to chyba lekarza na kolanach bede blgac, zeby mi cesarke wyznaczyl najwczesniej na 18 marca.
MOja zgaga mnie wykonczy, mam caly dzien, po wszystkim, nawet po wodzie!!!!!!!!!! Wzielam wlasnie tabletki, popilam mieta i boje sie zjesc kolacji. No czy to jest nornmalne, zeby baba w ciazy bala sie zjesc kolacji?! Nieeee.
Jutro rano ide do okulisty po zaswaidczenie czy jakby co moge rodzic normalnie. Pewnie takie mi wystawi, bo ona nie z tych, ktore zachecalyby do cesarki, a ostatnio nic sie nie dzialo z moja siatkowka, a jedynie chyba to jest powaznym przeciwskazaniem. Dobrze , ze sobie przypomnialam, bo zapewne zasiadlabym przed kompem na forum, a wizyta by przeleciala. Chociaz po tym usg czuje nadal niedosyt, no przywyklam , ze na usg wszystko widze.
Co to jest HBS i GBS? Ja tez mam cały dzień zgagę!!!Jest tak silna, że śmiem twierdzić że aż boli. Ja noszę soczewki, też potrzebuje zaświadczenie od okulisty, że moge rodzić naturalnie?