- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
jakoś tak głupio mi prosić świrkę. Wie że się źle czuję i kazała mi nic nie prasować tylko odpoczywać. Powiedziała, że jakbym wylądowała w szpitalu i urodziła to najwyżej ona wyprasuje.... ale jakoś tak mi głupio podrzucac komuś robotę...
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]vernix to pożycz tatę
jakoś tak głupio mi prosić świrkę. Wie że się źle czuję i kazała mi nic nie prasować tylko odpoczywać. Powiedziała, że jakbym wylądowała w szpitalu i urodziła to najwyżej ona wyprasuje.... ale jakoś tak mi głupio podrzucac komuś robotę...
Wierzę Ci, że głupio byś się czuła. Ja też tak mam, ale wychodzę z założenia, że to wyjątkowa sytuacja, a sama bym się raczej skichała, niż wyprasowała to wszystko, więc poprosiłam o pomoc. Powiem Ci, że trochę nie mogę się doczekać tego, że będę bardziej mobilna pod względem zrobienia czegoś w domu po swojemu. Mężol mi bardzo pomaga, ale to jednak...facet i nie wszystko wie jak coś zrobić, np.dokładnie odkurzyć, domyć itd.
ale jeszcze troszkę i będziemy tęsknić za...brzuszkami i ruchami synków:)
Może zaproś świrkę i powiedź w czym rzecz, postaw ciacho, dobrą kawę i poprasuje Ci tylko to, co jest najpotrzebniejsze do szpitala.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak dziś sobie pomyślałam że jeszcze w lutym wyskocze na zakupy dla siebie takie na zapas wiecie ulubiony szampon, żel do kąpieli, podpaski czy lakier do włosów...bo przez jakiś czas po porodzie będę pewnie trochę uziemiona a jakby m miał mi wybierac takie rzeczy śmiać mi się chce na samą myśl ;P
ja mieszkam na obrzeżach miasta mam tu markety ale tych rzeczy których używam to nie ma..więc nie wyskocze na szybko..
ale żeby nie było że zamierzam się zbunkrować w domu po porodzie - spacerki wózkiem jak najbardziej tylko do centrum z takim dzieciaczkiem jakoś nie wiem...przynajmniej teraz wydaje mi się to nie do ogarnięcia (bez samochodu bo m do pracy musi mieć)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Mieszkam na jednym podwórku z Państwem Swirków,myślałam ze bede miała w nich choc mała pomoc,a tu d..pa,umiesz liczyć licz na siebie!!
dobrze że moj P za tydzień wraca:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
aksa tez musze sobie zrobic jakis zapas kosmetyków, bo wiem, że jak mąż kupi to na bank będzie to nie to co chcialam. Może jutro kupię w rossmannie, bo muszze pojechać kupic sobie jakies duże bawełniane majtochy po porodzie,a Rossmann jest obok tego sklepu wiec wezme meza zebym nie dźwigała i pokupuję co potrzebne.
Poza tym to jest tez takie malutkie miasteczko, że tez nie ma polozy rzeczy co bym chciala... Zawsze musze jeździc gdzies daleko jak chce kupic jakis ciuch bo tu nie ma zupełnie nic. Wiec wtedy albo wyprawa do Zgorzelca albo do rodzicow do Zielonej Góry i tam jade do galerii handlowych.
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Bedziemy z mezolem niedługo w Słupsku,jest tam moze jakis godny polecenia sklep z dzieciowymi pierdołami?Coś w necie czytałam o takim sklepie jak Pociecha-kojarzysz możne?
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Andzia, świrka pewnie zrozumie jeśli poprosisz o pomoc, a poza tym prasowanie tych małych ciuszków to też przyjemność Najwyżej wyprasuj swoje rzeczy do szpitala a resztę zostaw. Najważniejszy jest Twój "mały" Wojtuś
Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach, trzymam kciuki
Dusia - Nadia Chrześnica mojego męża ma tak na imię... bardzo mądra dziewczynka;) chociaż troszkę zarozumiała, ale to chyba taki wiek
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]vernix z tego co mi sie kojarzy to ty jesteś ze Słupska,tak?
Bedziemy z mezolem niedługo w Słupsku,jest tam moze jakis godny polecenia sklep z dzieciowymi pierdołami?Coś w necie czytałam o takim sklepie jak Pociecha-kojarzysz możne?
Tak, dobrze kojarzysz, jestem ze Słupska, a Ty Dusia z Lęborka?
A "Pociecha' to w sumie jedyny sklep, oprócz Smyka w Galerii Jantar (na drodze do Szczecina), godny uwagi. Byłam w "Pociesze" dwa tygodnie temu i powiem Ci, że rzeczy np. pościel mają śliczną, z firmy niemieckiej Gluck, ale też większość doradzałabym Ci obcykać "kosztorysowo" w necie i z tą karteczką jechać do tego sklepu. Niektóre rzeczy opłaca się u nich kupić, a niektórych nie. Oczywiscie wszystko jest względne, ale my obejrzeliśmy łóżeczko + materacyk (nie w zestawie), no i cena wyszła wyższa niż na allegro prawie o 40 zł. Mają tam wózki, nosidełka, ubranka, rożki itd. Sklep jest na ul. Stażyńskiego, obok "Podkowy".
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Unbreakable - wiesz jak ja nazywam takie rozrzucanie mezowskich rzeczy,to nic innego jak znaczenie terenu Obiecałam mojejmu P ze jak sie nie zmobilizuje i nie zacznie ogladac za swoja szanowna d..pa to ja zaczne wszystko podsikiwac
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
Zaraz biorę się za robienie ciast na małą rodziną imprezkę, będę robić sernik i 3 bita;)
a to najnowsza zdobycz z allegro dla Franka
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
dziewczyny a pamietacie moze ile wazyły wasze dzidzie w 29-30 tygodniu?Moj gin stwierdził ostatnio ze moja dziewuszka jest trosze za mala,ważyła wtedy 1270g!
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...