BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #532563 przez Gosia27
Lusiaczek własnie koło tych miniaturowych płynów, gdzie sa też mini kremy, pasty itd. Uważam że lepiej kupić taką butelkę...
Ta książka jak dla mnie to nie ma nic w sobie wartościowego, tylko żeby się zrelaksowac...rozczarowana jestem... :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #532567 przez ufolka
Gosia27 napisał:

Lusiaczek własnie koło tych miniaturowych płynów, gdzie sa też mini kremy, pasty itd. Uważam że lepiej kupić taką butelkę...
Ta książka jak dla mnie to nie ma nic w sobie wartościowego, tylko żeby się zrelaksowac...rozczarowana jestem... :dry:

to i ja poszukam u siebie :)

Depeche a ile Twoja ma lat? mi ostatnio to co upadło małż podawał, też się ludzie dziwnie patrzyli, a niech się patrzą :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #532568 przez lusiaczek82
dzięki dzisiaj właśnie jadę do rossmanna to coś pewnie kupię a przed chwilą oglądłam ulotkę i na promocji jest krem na każdą pogodę z nivea za 9,99

11 lata 11 miesiąc temu #532572 przez Depeche
ufolka napisał:

Gosia27 napisał:

to i ja poszukam u siebie :)

Depeche a ile Twoja ma lat? mi ostatnio to co upadło małż podawał, też się ludzie dziwnie patrzyli, a niech się patrzą :silly:

moja ma 2,5

11 lata 11 miesiąc temu #532580 przez ufolka
O, to rok starsza od mojej, faktycznie już pewnie fajnie Ci pomaga :)

11 lata 11 miesiąc temu #532581 przez Lenucha217
witam brzucholki ale sobie pozwoliłam pospać :)
Dzis mam wizyte mam nadzieje ze wszystko ok. Milego dnia

11 lata 11 miesiąc temu #532591 przez wiewiorka
patrycja85 napisał:

dzień dobry!
przede wszystkim-GOSIA-super wieści!cieszę się bardzo.

my wczoraj zakończyliśmy szkołę rodzenia:) dziś B ma wolne i mamy trochę spraw i jedziemy zamówić wózek w końcu:) a na 17 usg-ciekawe ile Ignac waży-trzymajcie kciuki proszę:)
życzę Wam miłego dnia!!!

Będę trzymać i czekam na smsa po wizycie z wymiarami! Ja jutro ide zobaczyć swój szpital i zwiedzić oddział położniczy bo z okazji otwarcia szkoły rodzenia jest spotkanie z położnymi.

11 lata 11 miesiąc temu #532594 przez wiewiorka
i ja też zaczynam 35 tydzień!! :)))

11 lata 11 miesiąc temu #532599 przez andzia_zg
Witam laseczki :-)

Ja sobie dłużej poleżałam pod kołderką, bo jakoś zimno w mieszkaniu :dry: Teraz wcinam śniadanko. Tyle naskrobałyscie od wczoraj, że już nie pamiętam co która napisała więc odpisze tak ogólnie.

Otóż jeśli chodzi o pocenie to rzeczywiście i mnie to dopadło mimo, iz w mieszkaniu mam tylko 17-17,5 stopnia.
A jesli chodiz o kapiel w wannie to strasznie mi tego brakuje ale nie wchodze do wanny bo własnie obawiam się, że potem nie wstanę.
Jeśli chodzi o miniaturki szamponów itp to u mnie w rossmannie są takie, ale mąż stwierdził, że mam tego nie kupowac bo drogo wychodzi. Skoro szampon kosztuje 6 zł miniaturka to on woli mi juz przynieść mój duzy szampon z domu i go potem zabrać.A pasta do zebów stwierdził, że nie zajmuje dużo miejsca więc też mam się nie bawić w moniaturki. Więc stanęło na tym, że nie kupiłam. ale takie małe pojemniczki to rzeczywiście dobry pomysł. Bym sobie przelała swojego szamponu i byłoby po kłopocie. musze zobaczyć czy u nas w Rossmannie jest takie coś.
Jeśli chodzi o płukanie dzieciowych rzeczy to używam proszku i płynu do płukania. Rzeczy są chociaż bardziej miękkie i nie śmierdza nowościa.
No i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

A tak w ogóle to wczoraj wieczorem nie było mnie już na forum, bo tak mi zaczęło ciągnąć skóre na brzuchu, że myślałam, że nie wytrzymam. Jak szłam się kąpać to wyglądała jak taka siateczka. Pierwsza myśl była "kuźwa zaraz mi cały brzuch popęka i będe jeden wielki rozstęp" więc od razu po kąpieli masa oliwki na brzuch i kremu na rozstępy i tak siedziałam zwijając się z bólu. Bolało mnie szczególnie jedno miejsce (po lewej stronie pępka) Nie mogłam się ruszyć ani nic... ale to był bol... dobrze, że Wojtek był spokojny bo jakby zapodał mi jeszcze od środka kopniaka to chyba bym się darła. Sam mąż stwierdził, że brzuch wygląda jakos dziwnie we wzorki i jest mega napięty :S Uff... dobrze, że dziś czuję się już w miare ok i nie popękałam.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #532600 przez 25malinka
Hej dziewczyny ja dopiero nie dawno wstałam,ale jeszcze mi się ziewa...

agai wiewiórka gratuluję Wam rozpoczęcia 35 tygodnia!!!wow..

patrycja i lena powodzenia na wizytach

11 lata 11 miesiąc temu #532605 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny, tak mnie dziś od 4 rano boli głowa że nie daje rady;/ wzięłam tabletkę o 4 i się położyłam potem mąż mi mokra ścierę przyniósł na czoło i tak sobie leżałam trochę przeszło a ogólnie licho się dziś czuje a Franek od rana robi dyskotekę w moim brzuchu:)

miłego dnia :)

11 lata 11 miesiąc temu #532636 przez mamulka
gratuluję tego 35 tygodnia :)

jak dobrze jest zacząć dzień od ciepłego kakao i kopniaków malukiej :)
tak od rana myślę i myślę i doszłam do wniosku, że będzie mi brakować tego wielkiego brzucha i uczucia, że ktoś jest we mnie..i tam rośnie i cieszy się razem ze mną :/

11 lata 11 miesiąc temu #532642 przez Lafi
Witam mamuski :)

Dzwonili mi właśnie z pracy że nieźle załatwiłam koleżanki :) bez ich wiedzy dolewałam im wódke do herbaty :) i ich sponiewierało :)

11 lata 11 miesiąc temu #532649 przez Gosia27
Lafi Ty artystko :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #532651 przez andzia_zg
mamulka też tak się właśnie zastanawiam, że po porodzie będzie mi w brzuchu jakos pusto...

Lafi
ale z Ciebie jędza hihi :P tak załatwić koleżanki :P hihi :side: :woohoo: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka