- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Ta książka jak dla mnie to nie ma nic w sobie wartościowego, tylko żeby się zrelaksowac...rozczarowana jestem...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Lusiaczek własnie koło tych miniaturowych płynów, gdzie sa też mini kremy, pasty itd. Uważam że lepiej kupić taką butelkę...
Ta książka jak dla mnie to nie ma nic w sobie wartościowego, tylko żeby się zrelaksowac...rozczarowana jestem...
to i ja poszukam u siebie
Depeche a ile Twoja ma lat? mi ostatnio to co upadło małż podawał, też się ludzie dziwnie patrzyli, a niech się patrzą
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia27 napisał:
Lusiaczek własnie koło tych miniaturowych płynów, gdzie sa też mini kremy, pasty itd. Uważam że lepiej kupić taką butelkę...
to i ja poszukam u siebie
Depeche a ile Twoja ma lat? mi ostatnio to co upadło małż podawał, też się ludzie dziwnie patrzyli, a niech się patrzą
moja ma 2,5
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
Dzis mam wizyte mam nadzieje ze wszystko ok. Milego dnia
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
dzień dobry!
przede wszystkim-GOSIA-super wieści!cieszę się bardzo.
my wczoraj zakończyliśmy szkołę rodzenia:) dziś B ma wolne i mamy trochę spraw i jedziemy zamówić wózek w końcu:) a na 17 usg-ciekawe ile Ignac waży-trzymajcie kciuki proszę
życzę Wam miłego dnia!!!
Będę trzymać i czekam na smsa po wizycie z wymiarami! Ja jutro ide zobaczyć swój szpital i zwiedzić oddział położniczy bo z okazji otwarcia szkoły rodzenia jest spotkanie z położnymi.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja sobie dłużej poleżałam pod kołderką, bo jakoś zimno w mieszkaniu Teraz wcinam śniadanko. Tyle naskrobałyscie od wczoraj, że już nie pamiętam co która napisała więc odpisze tak ogólnie.
Otóż jeśli chodzi o pocenie to rzeczywiście i mnie to dopadło mimo, iz w mieszkaniu mam tylko 17-17,5 stopnia.
A jesli chodiz o kapiel w wannie to strasznie mi tego brakuje ale nie wchodze do wanny bo własnie obawiam się, że potem nie wstanę.
Jeśli chodzi o miniaturki szamponów itp to u mnie w rossmannie są takie, ale mąż stwierdził, że mam tego nie kupowac bo drogo wychodzi. Skoro szampon kosztuje 6 zł miniaturka to on woli mi juz przynieść mój duzy szampon z domu i go potem zabrać.A pasta do zebów stwierdził, że nie zajmuje dużo miejsca więc też mam się nie bawić w moniaturki. Więc stanęło na tym, że nie kupiłam. ale takie małe pojemniczki to rzeczywiście dobry pomysł. Bym sobie przelała swojego szamponu i byłoby po kłopocie. musze zobaczyć czy u nas w Rossmannie jest takie coś.
Jeśli chodzi o płukanie dzieciowych rzeczy to używam proszku i płynu do płukania. Rzeczy są chociaż bardziej miękkie i nie śmierdza nowościa.
No i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
A tak w ogóle to wczoraj wieczorem nie było mnie już na forum, bo tak mi zaczęło ciągnąć skóre na brzuchu, że myślałam, że nie wytrzymam. Jak szłam się kąpać to wyglądała jak taka siateczka. Pierwsza myśl była "kuźwa zaraz mi cały brzuch popęka i będe jeden wielki rozstęp" więc od razu po kąpieli masa oliwki na brzuch i kremu na rozstępy i tak siedziałam zwijając się z bólu. Bolało mnie szczególnie jedno miejsce (po lewej stronie pępka) Nie mogłam się ruszyć ani nic... ale to był bol... dobrze, że Wojtek był spokojny bo jakby zapodał mi jeszcze od środka kopniaka to chyba bym się darła. Sam mąż stwierdził, że brzuch wygląda jakos dziwnie we wzorki i jest mega napięty Uff... dobrze, że dziś czuję się już w miare ok i nie popękałam.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
agai wiewiórka gratuluję Wam rozpoczęcia 35 tygodnia!!!wow..
patrycja i lena powodzenia na wizytach
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
miłego dnia
- mamulka
- Wylogowany
- gaworzenie
- 15 marca urodzi sie moje największe szczęście :)
jak dobrze jest zacząć dzień od ciepłego kakao i kopniaków malukiej
tak od rana myślę i myślę i doszłam do wniosku, że będzie mi brakować tego wielkiego brzucha i uczucia, że ktoś jest we mnie..i tam rośnie i cieszy się razem ze mną :/
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzwonili mi właśnie z pracy że nieźle załatwiłam koleżanki bez ich wiedzy dolewałam im wódke do herbaty i ich sponiewierało
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Lafi ale z Ciebie jędza hihi tak załatwić koleżanki hihi