- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Mnie też dzisiaj chciało się słodkiego,zazwyczaj staram się jesc coś zastepczego np jakiegoś owoca,ale dzis zaszalałam zjadłam kawałek czekolady z orzechami bo wczoraj sistersa mi przywiozła,potem jeszcze 2 rurki z kremem,no i nie dawno rogalika,bo musiałam zobaczyc czy wyszły,heheh
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
katarzyna ładna ta pościel,ale ja wybrałam w jednym kolorze
Lusiaczek fajne łóżeczzko
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Byłam w szpitalu, jak była pełnia i faktycznie jednej nocy kilka dziewczyn, w tym ja, miało problem z brzuchami. Zatem potwierdzam.
Depeche posciel jak najbzrdziej nadaje sie dla Kuby!
koticz a jak oceniasz spacerowke, nie jest za mała, za wąska?
lenusia dobrze, ze lezysz, pewnie sie troche zdenerwowalas ta wizyta w przychodni i moze bylo tam tak duszno jak w mojej przychodni...
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
[/i]Już jestem
A więc tak, byłam u swojego Lolka-od prenatalki. Zrobił mi USG. I wg niego mała ma dziś 1322g!!! To spora różnica z tym co w zeszłą środę wyliczyła moja ginka...i powiem szczerze,że jednak Karol ma to do siebie, że jest mega dokładny w tym co robi. Z resztą jest najlepszym diagnostykiem prenatalnym w Jeleniej. Wody i łożysko prawidłowo. A serduszko, dziś biło 103u/min ale bez zaburzeń w rytmie. Taki urok naszego serduszka. Ogólnie mała jest mała, ale przybiera prawidłowo. Jestem mega uspokojona. I na sercu mi dużo lżej. Grzecznie mu podziękowałam Rafaellem
Co do soczewek. Wiecie co najlepiej zapytać. Bo do porodu to nie widzę problemu ale jak jest cięcie, to zależy w jakim znieczuleniu. Bo jak w ogólnym to odpada.
Katarzyna bardzo ładna ta pościel.W moim guście
Bardzo się cieszę,że po usg ok i mała znacznie przybrała na wadze
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny ja do porodu naturalnego zdejmowąłam soczewki, bo zawsze może być coś nie tak i wtedy szybko trzeba ciąć, gdzie tu jeszcze czas na zdejmowanie soczewek
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Paulina ten wózek jest tak jakby ciut mniejszy od innych,ale jakoś mnie to nie stresuje.Moja córka zapowiada się na drobną,a jeśli któregoś dnia kapnę się,że jest jej ciasno to najwyżej kupię jej jakąś parasolkę.Ale czytałam opinie,że coletto matteo jest tak lekki,że można spokojnie używać spacerówki do 3roku życia(inne wózki są ciężkie więc jak dziecko waży już powiedzmy 15kg to nie dzwigniesz) więc PODOBNO nie trzeba się na tę parasolkę przeżucać,ale życie pokaże jak jest w rzeczywistości,co ma byż to będzie!!!
lafi bardzo już jesteś pijana??? kac Cię jutro będzie męczył
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Nio my kupiliśmy dziś zmywarkę i temat sprzętów kuchennych mamy zamknięty.
W sobotę przyjedzie koleś od kuchni,żeby nam zaprojektować meble tylko ciekawe ile będziemy musieli na nie czekać...bo on wiecznie ma pełne ręce roboty,bo jest solidny i niedrogi.
Teraz z facetem oglądamy tv i pijemy herbatkę
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja włąsnie wróciałam było super, jeszcze bym posiaedziałam, ale miała mpodwózke pod sam dom, pojechałam z laskami które jutro maja ranny dyzur, super sie z nimi było spotkac, tak na luzie, usmialam sie nieźle, nie tylko ja miałam urodziny wiec było ciekawie no i mam do pracy przyjechac po ciuszki
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja włąsnie wróciałam było super, jeszcze bym posiaedziałam, ale miała mpodwózke pod sam dom, pojechałam z laskami które jutro maja ranny dyzur, super sie z nimi było spotkac, tak na luzie, usmialam sie nieźle, nie tylko ja miałam urodziny wiec było ciekawie no i mam do pracy przyjechac po ciuszki
Dobra zmykam bo maż mnie woła, tylko ja nie jestem zmeczona
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mmmmm Biedrona dziś znów rzuciła świerze truskawki....pyyycha
Paulina ten wózek jest tak jakby ciut mniejszy od innych,ale jakoś mnie to nie stresuje.Moja córka zapowiada się na drobną,a jeśli któregoś dnia kapnę się,że jest jej ciasno to najwyżej kupię jej jakąś parasolkę.Ale czytałam opinie,że coletto matteo jest tak lekki,że można spokojnie używać spacerówki do 3roku życia(inne wózki są ciężkie więc jak dziecko waży już powiedzmy 15kg to nie dzwigniesz) więc PODOBNO nie trzeba się na tę parasolkę przeżucać,ale życie pokaże jak jest w rzeczywistości,co ma byż to będzie!!!
moja córka już jak zaczęła sama chodzić nie chciała za bardzo w spacerówce jeździć a w wieku 2 lat to w ogóle nie wyobrażam jej sobie w wózku hehe a co dopiero w 3