BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #532436 przez 25malinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #532446 przez xxElaElaEeexx

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532451 przez 25malinka
No może w tym roku coś tam się zacznie robic :)

11 lata 11 miesiąc temu #532470 przez ufolka
Malinka oby zacząć, powoli zrobicie :)
my robiliśmy dół cały pod koniec ciąży mojej, wprowadziliśmy się jak malutka miała 3 miesiące, fajnie tak sami na swoim :) oczywiście pod koniec też nam kasy zabrakło, ale babcie i mamy pomogły :) pamiętam że chyba z tydzień wodę grzeliśmy do kąpieli na gazie hehe bo bojler jeszcze nie był podłączony :) a teraz i tak za mało miejsca :P

11 lata 11 miesiąc temu #532474 przez xxElaElaEeexx
Ja się trochę boję tego,że jak mała się urodzi to nie będę się spieszyć z wyprowadzką z rodzinnego domu.Bo nie ma to jak u mamy :P Wiem,że przy dziecku mi pomoże i mnie wielu rzeczy nauczy (chociaż pracuje od rana do wieczora). Nie musimy płacić za prąd,wodę,jeść też mamy co bo moi rodzice kazali nam się urządzać ...A na swoim wszystko będzie wyglądało inaczej.... :dry:
Boje się trochę tego jak sobie poradzimy :dry: .Ale jeśli będzie ciężko pójdę po prostu do pracy - chociaż bardzo chciałabym bym z dzieckiem chociaż przez 2 lata. :)
No ale zobaczymy jak to będzie ... :)

Dziewczyny czy Wam też w ciąży jest tak gorąco jak mi ?Bo ja muszę okno otwierać -jest mi tak ciepło.
I strasznie się pocę ... :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #532477 przez ufolka
Ela ja też byłam u mojej mamy, ale baaardzo chciałam już na swoje, nie wiem nawet dlaczego, po prostu chciałam żebyśmy byli we trójkę tylko :) poganiałam męża ze wszystkim jak się dało hehe ale szczerze to jak się wyprowadziliśmy na dół to miałam większy spokój niż u mamy, ale to tylko zależy od charakteru rodziców :) chociaż nie narzekam na mamę moją (no może troszkę czasami :P)

Mi też strasznie gorąco jest, a po porodzie to w ogóle lało się ze mnie, no ale był upał w sumie wtedy hehe no ale podobno po porodzie też człowiek jeszcze bardziej się poci ;/ w moim przypadku się potwierdziło :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #532478 przez xxElaElaEeexx
ufolka A może faktycznie jak dzidzia się urodzi będziemy chcieli być tylko w trójkę.

Jeju to przerąbane z tym potem.... :) Ale jakoś damy radę hehe :)

11 lata 11 miesiąc temu #532479 przez ufolka
Pewnie że dacie :) ojjj po urodzeniu horony tak szaleją że ze wszystkim dacie sobie radę :)

11 lata 11 miesiąc temu #532493 przez Gosia27
Spać mi się nie chce. Pierwsze śniadanie już zjedzone. Więc zabieram się za książkę.
Ela poradzicie sobie na swoimi.Nasi rodzice wręcz nie chcieli dopuścić żebyśmy z którymiś zostali mieszkac. Dobrze, że R firma tak daleko oddelegowała. Więc ta kwestia się sama rozwiązała.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532506 przez Agnieszka86

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532516 przez Paulina 77
Dzień dobry:) Nie bede na razie uzywala plynu do plukania do body, pajaców, niedrapek, czapek bawełnianych i pieluch, a pozniej sie zobaczy.
Jeszcze miesiąc do porodu... massssakra :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #532517 przez Agnieszka86
Paulina 77 napisał:

Dzień dobry:) Nie bede na razie uzywala plynu do plukania do body, pajaców, niedrapek, czapek bawełnianych i pieluch, a pozniej sie zobaczy.

Pytam, bo wyprałam ubranka w proszku i przepłukałam potem w czystej wodzie, mam wrażenie, że jeszcze czuje je taką nowością :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #532519 przez Paulina 77
A to nie wiem, sama ocenisz co zrobić - czy powtórnie przeprac czy tak zostawic. Jesli chodzi o temp. to piore na 50 stopni.

11 lata 11 miesiąc temu #532522 przez Agnieszka86
Właśnie zastanawiam się czy prać jeszcze raz tak samo, czy dodać płynu. Ja też piorę w 50 stopniach.

11 lata 11 miesiąc temu #532526 przez lusiaczek82
witam was wiecie jaką miałam wczoraj przygodę postanowiłam wziąść sobie kąpiel ogólnie jestem zwolenniczką prysznicu i wyobrażcie sobie że nie mogłam wstać z wanny woda ciągła mnie w dół normalnie śmiałam się z siebie że aż mój mąż wpadł do łazienki bo nie wiedział co mi się dzieje no i niestety musiał mnie wyciągać mój morał z tego będe brać już tylko prysznic :laugh: :laugh:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka