BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #532653 przez xxElaElaEeexx
Hej kobietki :)

Ja dopiero po śniadanku.Nie chce mi się ubierać ,a muszę do sklepu skoczyć.Na zewnątrz brrr zimno -6stopni :cheer: Normalnie kot mi gdzieś zaginął nie ma go już od kilku dni-mam nadzieję ,że nie zamarzł. :huh:

Ja wczoraj jak oglądałam brzuszek w lusterku zauważyłam z jednej strony 3 maleńkie czerwone pajączki na 3 i 4mm :huh: Nie są to rozstępy tylko malusieńkie czerwone kreseczki. :dry:
A przecież codziennie się smaruję oliwką albo serum na rozstępy...

lusiaczek Ale miałaś przygodę w wannie ;)
U mnie w rossmanie jest duży wybór "mini szamponów,żelów "itd.

Gosia Ja dziś na obiad robię kluski na parze polane koktajlem z mrożonych truskawek z dodatkiem cukru . Mmm pycha ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #532661 przez Lafi
allegro.pl/bexa-b4x-fashion-paris-2012-p...osc-i2953494029.html co myslicie o tym? jeszcze sie nie spotkałm z ta firma.

Wiecie za zawsze cos wybaraniłąm na odziale, musiałam im sie przypomniec :) ale wszyscy poszaleli, ale miałam tez z kim posiedziec :)

11 lata 11 miesiąc temu #532662 przez Depeche
Lafi taaa a one nie wiedzialy co pija, hahaha.

Andzia, ja za miniatruki placilam ok. 2,99.

11 lata 11 miesiąc temu #532663 przez kika1985
Paulina 77 napisał:

Tak sobie myślę... ciekawe, jakimi będziemy tesciowymi - zwłaszcza my, mamy chłopców... chciałabym być dobrą teściową, żyjącą w zgodzie i harmonii z dziećmi, ale z szacunkiem do cudzej przestrzeni życiowej. I żeby moją przestrzeń też szanowano. Żebyśmy się nawzajem nie wykorzystywali i byli dla siebie wyrozumiali. I żebyśmy mówili sobie otwarcie i bez obrażania się, co się nam nie podoba we wzajemnych relacjach.

ja sobie obiecałam że będę dobrą teściową i chcę dobrze wychować Dominika dla przyszłej żony, uczę go pomagać mi w codziennych obowiązkach i mam nadzieję że nie będzie mami synkiem ;)

11 lata 11 miesiąc temu #532666 przez Lenucha217
Lafi powiem Ci że ciekawy taki inny . Nie głupi .... że tak powiem "lubie to" :))))))

11 lata 11 miesiąc temu #532669 przez andzia_zg
Lafi nie znam tej firmy ale jakbym miala wybierac to w tej cenie wybralabym coś znanej firmy, bo w razie jakiejś usterki czesci na pewno sa bardziej dostępne niż nieznanej firmy.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #532673 przez mamulka
Lafi sąsiadka miała wózek z tej firmy, bardzo dobrze jej służył, trójkę dzieci w nim przewoziła i jeszcze stoi na strychu i czeka na użytek :)

11 lata 11 miesiąc temu #532676 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #532677 przez Lafi
Depeche to zalezy w jakies fazie sie doleje :) jedna stiwedziła ze jakas sucha ma herbatke :)kobitki szalały :) jedna sie kapła ale na ten czas to jej to było obojetne:)

11 lata 11 miesiąc temu #532679 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532681 przez andzia_zg
Depeche napisał:

Andzia, ja za miniatruki placilam ok. 2,99.

U mnie miniaturka kosztuje 6-7zł :dry:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #532685 przez Lenucha217
Depeche mysle że kazda z Nas da z siebie wszystko by dobrze wychowac malenstwa :P Bedziemy sie tu radzic , omawiac wszystko kazda udzieli jakiejś porady .. Wlasnie wczoraj czytalam w dzieciowej gazetce ze warto takiego szkrabika 2-3 latniego zachecac do pomocy w pracacch domowych. Oczywiscie zrobi wiecej balaganu i same zrobilbysmy 3 razy szybciej ale w ten sposób uczy sie samodzielnosci.I tak o Tobie pomyslalam i Twojej pchełce bo pisałas ze ona juz pomocnica w kuchni ... ale masz fajnie jej jak ci zazdroszcze

11 lata 11 miesiąc temu #532689 przez Agnieszka86
Gosia27 napisał:

A wiecie co w Rossmannie kupiłam takie buteleczki do napełnienia wielkości 150ml bo 1.99zł i sama je napełnię.

Też miałam te buteleczki, kupiłam rok temu jak jechałam na szkolenie z pracy, a teraz mąż je sobie "pożyczył" i zabiera je na mecze, potem pod prysznic ma jak znalazł, nie musi całych butelek ze sobą wozić.

Patrycja, Lenusia trzymam kciuki za wizyty:)

Lafi wózeczek fajny, oglądałam go swego czasu, ale nie wiem jak się sprawuje w czasie użytkowania...

11 lata 11 miesiąc temu #532690 przez kika1985
lusiaczek82 napisał:

witam was wiecie jaką miałam wczoraj przygodę postanowiłam wziąść sobie kąpiel ogólnie jestem zwolenniczką prysznicu i wyobrażcie sobie że nie mogłam wstać z wanny woda ciągła mnie w dół normalnie śmiałam się z siebie że aż mój mąż wpadł do łazienki bo nie wiedział co mi się dzieje no i niestety musiał mnie wyciągać mój morał z tego będe brać już tylko prysznic :laugh: :laugh:

:lol: :lol: :lol: :lol:
ja się muszę podciągać za boki wanny żeby wstać :P

11 lata 11 miesiąc temu #532694 przez kika1985
Gosia27 napisał:

Czytam te 50 twarzy Greya....i wiecie co, coraz gorzej zaczyna mi się to czytać... :dry:

dlaczego?? nie jest takie złe , można się przyzwyczaić do tej perwersji, mnie to juz nie rusza :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka