- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Depeche bardzo chcialabym wychowac takiego pomocnika żony, jak Twoja swirka Twojego męża lenusia super pomysl, zebysmy sie dzieliły radami, jak wychowywac dzieci. I przynies nam dobre wiesci z wizyty
Lafi ale urzadzilas te "niczego nieswiadome" kolezanki z pracy... Ja tez bylam nauczona w domu nawet męskich robót - palenie w piecu czy koszenie kosa zwykła i spalinowa. Chociaz i tak leń jestem
I powiem Wam, ze mi nie bedzie brakowalo brzucha. Dzisiaj ogladalam sukienki w necie i juz sie ciesze na zakupy jak zeszczupleje Ewa Chodakowska ma fajne programy ćwiczeń.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Co di prasowania i prania to czekam na kase i zamawiam proszki płyny i do roboty tak żeby miesiąc przed terminem mieć wszystko gotowe.
Dzisiaj dalej spalam jak zabita cala noc.
ZACZĘŁAM 8 MIESIĄC
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
wróciłam:)
co do fb to taka kwestia-przenosimy się wszystkie na fb czy co?bo bez sensu pisać i tu i tam:) plus jest taki ze tam przejrzyście wszystko i grupa zamknięta:))) minus taki ze niektóre nie mają i że nikt nowy do nas nie dołączy:) i kwestia najważniejsza-jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?)) żarcik taki z Rejsu:))) ja się dostosuję
DUSIA-czytasz nas?o ile dobrze pamiętam pisałaś z nami na początku. odezwij się!!!
Hej dziołchy
Chyba zostałam zdemaskowana
Tak czytam was od samego poczatku,nawet kiedys coś tam pisałam,potem był problem z netem,potem z laptopem i tak jakos poprzestałam na podczytywaniu (chyba sie nie gniewacie?)
Tak dla przypomnienia mam na imie Magda,mam 32 lata (więc Depeche nie jesteś najstarsza:))termin mam na 23 marca(jestem wpisana w tabelke porodów)i będę miała córcie:)Bedzie to moj drugi poród,mam juz corcie -13 letnia Julcie
No i jestem tak samo jak wy uzalezniona od was i tego forum,tu jest rewelacyjnie,mozna sie posmiac ,poplakac,no ale coz sie dziwic super dziewuchy to i czyta sie rewelacyjnie
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Znów musiałam wrócic do łóżka... kurde nic nie mam jeszcze gotowego... tak na dobrą sprawe nawet torba nie spakowana, bo dopiero wyschły mi koszule do szpitala...
Jakbym wylądowała w szpitalu i przyszłoby mężowi pakować rzeczy na wyjście dla maluszka to by nie znalazł gdzie co jest bo wszystko czeka na prasowanie na wielkiej furze ciuchów.
joj...aż załapałam doła...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
patrycja85 napisał:
wróciłam:)
co do fb to taka kwestia-przenosimy się wszystkie na fb czy co?bo bez sensu pisać i tu i tam:) plus jest taki ze tam przejrzyście wszystko i grupa zamknięta:))) minus taki ze niektóre nie mają i że nikt nowy do nas nie dołączy:) i kwestia najważniejsza-jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?)) żarcik taki z Rejsu:))) ja się dostosuję
DUSIA-czytasz nas?o ile dobrze pamiętam pisałaś z nami na początku. odezwij się!!!
Hej dziołchy
Chyba zostałam zdemaskowana
Tak czytam was od samego poczatku,nawet kiedys coś tam pisałam,potem był problem z netem,potem z laptopem i tak jakos poprzestałam na podczytywaniu (chyba sie nie gniewacie?)
Tak dla przypomnienia mam na imie Magda,mam 32 lata (więc Depeche nie jesteś najstarsza:))termin mam na 23 marca(jestem wpisana w tabelke porodów)i będę miała córcie:)Bedzie to moj drugi poród,mam juz corcie -13 letnia Julcie
No i jestem tak samo jak wy uzalezniona od was i tego forum,tu jest rewelacyjnie,mozna sie posmiac ,poplakac,no ale coz sie dziwic super dziewuchy to i czyta sie rewelacyjnie
Ja mam wiecej
Witaj!
Najstarsza jest Paulina
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale ja osiol jestem,tak czytam te wasze opinie na temat tych Greyowskich twarzy to se postanowilam tez poczytac,wlazlam na chomika,i za nic mi nie znajdywalo nic takiego,dopiero za którymś razem sie kapnęłam ze to 50 jest tych twarzy a nie 5 !!!!
Moje dziecko zabiera mi cała inteligencje
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Odpoczywaj
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Depeche oj mój mąż i żelazko... on poprostu nie umie prasować i wiem, że jakby on poprasował rzeczy Wojtusia to tak jakby te rzeczy w ogole nie były poprasowane...