- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeśli będzie konieczna cesarka a Malutka będzie miała odpowiednią wagę i wszystko będzie ok, to tłumaczył, że oni wolą nie dopuszczać do wystąpienia skurczy bo wtedy trzeba się spieszyć, robić znieczulenie ogólne, a tak zrobimy zabieg na spokojnie i przede wszystkim będę miała pewność, że to on przeprowadzi zabieg a nie lekarz, który akurat będzie na dyżurze.
Myślę,że narazie to jest trochę patykiem po wodzie pisane, bo tak naprawdę jeszcze wszystko może się wydarzyć, ale fakt faktem dopiero teraz sobie uświadamiam jak to już blisko
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Unbreakable czyli jeśli Lenka nie fiknie koziołka to będziesz lutówką
Fajnie tak wiedzieć na czym się stoi,konkretny ten Twój gin.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia mam pytanie, gin nic mi nie mówił o tym paciorkowcu, zeby robic jakies badanie czy cos, co mam zrobić, poradź prosze
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cieszę się, że wasze wizyty się udały Unbreakable nie bój się cesarki moja kumpela miała i bardzo szybko doszła do siebie
u mnie z dobrych wieści szyjka ok, i to tyle, młody jest taki malutki..waży 1400-1600 (a na ostatniej wizycie 1300-1500) mieści się w granicy ale tej dooolnej, nie przybrał za bardzo od ostatniej wizyty, za tydzień mam się zgłosić do szpitala jak mój gin będzie miał dyżur i będziemy sprawdzać czy przybrał na wadze...jeśli tak to będzie ok jeśli nie to ja do szpitala i na obserwacje..jestem przerażona chce mi się wyć i tyle
gin mi tłumaczył, że pomiary są orientacyjne, że nie przewiduje niczego złego..ale nie zmienia to faktu że mój skarb jest taki malutki..
mówił,że czasem tak jest że dzieci przestają przybierać na wadze i że nie da się na to nic poradzić wtedy wcześniejsza cesarka i tyle..ale on tej wersji nie przewiduje..
ehhh to tyle ide pod prysznic i spac
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
czesc dziewczyny
cieszę się, że wasze wizyty się udały Unbreakable nie bój się cesarki moja kumpela miała i bardzo szybko doszła do siebie
u mnie z dobrych wieści szyjka ok, i to tyle, młody jest taki malutki..waży 1400-1600 (a na ostatniej wizycie 1300-1500) mieści się w granicy ale tej dooolnej, nie przybrał za bardzo od ostatniej wizyty, za tydzień mam się zgłosić do szpitala jak mój gin będzie miał dyżur i będziemy sprawdzać czy przybrał na wadze...jeśli tak to będzie ok jeśli nie to ja do szpitala i na obserwacje..jestem przerażona chce mi się wyć i tyle
gin mi tłumaczył, że pomiary są orientacyjne, że nie przewiduje niczego złego..ale nie zmienia to faktu że mój skarb jest taki malutki..
mówił,że czasem tak jest że dzieci przestają przybierać na wadze i że nie da się na to nic poradzić wtedy wcześniejsza cesarka i tyle..ale on tej wersji nie przewiduje..
ehhh to tyle ide pod prysznic i spac
a bierzesz jakies witaminy?moja kuzynka nie brała witamin bo na poczatku wymiotowala po nich, pozniej lekarz stwierdził ze wyniki ma dobre wiec nie musi, a 2 dni temu urodzila synka 2700 wiec nie duzy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaale mnie długo nie było ale miałam słabsze dni troszkę i tak jakoś ..
ze swojego doświadczenia wiem, że jak zaczynają się skurcze to też goni na kibelek, więc lewatywa nie zawsze jest potrzebna, ja miałam swoją kupioną ale nie użyłam bo nie było potrzeby, kuzynkę też tak pogoniło jeszcze jak w domu była
Mamcia wysyłam buziaki i poprawy humoru życzę
Unbreakable już za miesiąc będziesz tulić swojego dzidziusia fajnie lepiej na spokojnie wszystko poza tym świadomość że będzie lekarz który od początku prowadzi ciąże i zna Cię dużo da Ci pewności troszkę Ci zazdroszczę hehe
wiewiórka mi położna jak chodziłam na ktg też zalecała szaleństwa z mężem, szyjka wtedy szybciej dojrzewa podobno bo w spermie jest jakiś składnik, a jak poród się spóźnia, czyli po terminie to też mówią żeby coś tam majstrować, u nas jak leżałam i czekałam na wywołanie to nawet jedna para do domu na bzykanko jeździła haha bo mieli niedaleko szpitala mieszkanie
aksa u mnie od początku też jest w normie ale dolnej wagowo, ja łykam sobie wit co przez dzień, ale lepiej niech ma te 2 z kawałkiem niż klocka rodzić ;/ oby zdrowe było a od 2 kg to już normalnie na sali leży a nie w inkubatorze także luzik jeśli się mylę niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu plz a pocieszę Cię że moja koleżanka jak rodziła to jej wychodziła waga synka na usg 3,8 a urodziła 4,5 kg !! głowa do góry
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aksa nie ma co się łamać, moja siostra urodziła się w terminie! z wagą 1560. Teraz jest z niej kawał kobity a córkę urodziła 2800 najważniejsze aby wszystkie narządy maluszka były wykształcone a waga to drugi plan. Także uszka do góry, ściskamy
ZGAGA MNIE WYKOŃCZY!!
Uciekam do wyra (mam nadzieję że normalnie będę spała i bez bólu bioder), buziaki i dobrej nocy.