BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #538461 przez xxElaElaEeexx
andzia_zg napisał:

Wiecie co? Wczoraj po kapieli usiadłam sobie w łozku i polozylam sobie na nogach laptopa, a moj mąż spojrzał na mnie, potem na mój brzuch, a potem powiedział, że wyglądam jak Garfield, pokazał mi to zdjęcie i zaczął sie ze mnie śmiać :S

Hahaha :laugh: :laugh: Ja też tak wyglądam Andzia więc się nie przejmuj :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #538464 przez andzia_zg
Mój mąż jak czasem cos dowali.... :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538466 przez wiewiorka
czy pościel z firmy Feretti jest dobra?

11 lata 11 miesiąc temu #538467 przez Agnieszka86
Powiedzie, czy Wasi mężowie też wydają się nie zdawać sobie sprawy z tego, że dzidziuś może pojawić się w zasadzie lada dzień? Wczoraj K. otwarł sobie wieczorem piwo, a miał nic nie pić tak w razie W gdyby jednak coś się zaczęło dziać. Mówię mu, żeby nie pił lepiej, a on mi na to, że przecież to tak nagle się nie zacznie! No to co kurde, zadzwoni do mnie Zosia z brzucha i powie "halo mamo, wychodzę za 2 dni o 17.15!?". Łóżeczka nie chce mi skręcić, bo twierdzi, że jest czas! Ustaliliśmy, że będzie złożone 5 lutego:) (mam nadzieję, że wcześniej nie będzie takiej potrzeby).

11 lata 11 miesiąc temu #538473 przez Unbreakable
Hej Dziewczyny ;)

Eeee tam, cesarki się już nie boję. Może troszkę tego czy dam sobie radę po niej bo po poprzednim zabiegu, przed ciążą, trochę dochodziłam do siebie.60% przez pół roku ;) Mam nadzieję, ze teraz, przy takiej motywacji będzie inaczej ;)

aksa, moja siostra urodziła się z wagą 2 100i po 2 miesiącach dorównała swoim rówieśnikom. Nie ma się co martwić ;) Pewnie, kontroluj, uważaj, ale nie martw się przesadnie, bo napewno to nie pomaga a zobaczysz, że nie będzie powodu ;)

Depeche no niestety ja do 18 nie wytrzymam, a poza tym przecież Patrycja przewidywała, że ustawa wejdzie w życie wcześniej i tego się trzymajmy ;P jeśli się pomyliła to Ona będzie nam wypłacała 60% przez pół roku :silly: więc ja jestem spokojna...

11 lata 11 miesiąc temu #538480 przez xxElaElaEeexx
Agnieszka Nie jesteś sama.Mój też nie zdaję sobie z tego sprawy :)
Mi się ostatnio ciągle śni ,że sama jadę do porodu -najwyżej po taxi zadzwonię :lol:

A co do łóżeczka to wszyscy mi mówią,że łóżeczko niech sobie leży i będzie wcześniej,ale rozkłada się jak dzidzia się urodzi.Więc nie będę zapeszać i jak dzidzia dopiero się urodzi to mąż czy tata złożą łóżeczko :) Takie głupie zabobony...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538484 przez andzia_zg
wiewiórka ktoras z dziewczyn chwalila ta firmę :-)

Agnieszka mój tez nie zdaje sobie sprawy, ze to moze byc w kazdej chwili. Idzie do pokoju z kuflem piwa i mowi "nie bedziesz rodzila w ciagu 2 godzin"? Pytam czemu akurat 2 godzin to mowi, ze po takim czasie nie bedzie mial juz w organizmie piwa i bedzie mogl jechac :S tylko, że po jakims czasie słysze pstryk i otwiera sie kolejne piwo... :angry:

A ile sie naprosilam zeby mi przykrecil kolo lozeczka gniazdko.... :S

Wczoraj to sie na niego wscieklam bo widzial,ze poprasowalam ciuszki Wojtusia i ze mnie boli to nie zmył nawet naczyn. Ciagle tylko komputer... wiec wieczorem na niego az rykłam, że jak nie powiem mu "zrob to" to sam z siebie sie nie domysli zeby cos pomoc. To tak sie wsciekl, ze wprost rzucil laptopem i poszedl zmyc z łaską te naczynia. A ja naprawde nie ma sil robic wszystkiego sama... zreszta powinnam lezec.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538492 przez xxElaElaEeexx
A mój nie pije tylko wiecznie go w domu nie ma.
I jak bym nawet teraz zaczęła rodzić to zadzwoniłabym np.po ciotkę,albo wujka bo akurat nie pracują i są w domu i blisko mieszkają i wiem,że na pewno by przyjechali .Bo mój to strasznie się przejmuje i bała bym się,że pojedzie jak wariat i jemu coś się stanie ,bo przecież jest ślisko i nie trudno o wypadek :)

11 lata 11 miesiąc temu #538499 przez Unbreakable

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538501 przez andzia_zg
Unbreakable co za wredny typ :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538505 przez Unbreakable
Masakra po prostu, aż się poryczałam :(
Człowiek wybiera zawód o którym wszyscy mówią, że zarabia się krocie, można przebierać w ofertach a później się okazuje, że traktują cie jak wielkie g****o... ehhh

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538507 przez andzia_zg

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538512 przez 25malinka
cześc dziewczyny!!

Ale się dzisiaj nalatałam w nocy do kibelka,kurde już drugi raz śnił mi się poród,ciekawe co to oznacza??

Aksa nie martw się niską wagą małego, moja też taka calineczka

aga ładne te pościele,a ja bym kupiła tą czerwoną w serca,a co!!

U mnie to samo,gdyby się zaczęło to chyba sama bym musiała jechac do szpitala,bo mój wogóle nie myśli i też lubi sobie otworzyc piwko!!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538513 przez vernix
Unbreakable i Andzia to nie jest normalne podejście szefów. Wiadomo jak trudno jest z pracą, ale kurde, Wasi mężowie nie chcą wziąć urlopu na wędkowanie (a gdyby nawet, to przecież należy im się!!!), tylko na przywitanie dzieci na świecie! aż mnie krew zalewa, jak czytam takie teksty!

Państwo przyjazne rodzicom!! hahah, na pewno nie Polska!

Żeby było fajnie, wczoraj przeczytałam, że w szpitalu w którym prawdopodobnie będę rodziła tydzień temu kobieta urodziła na korytarzu, przy pokoju ochroniarzy.Nie zdążyła na porodówkę:)Mąż odebrał poród.
Tak się zastanawiam, dlaczego nie zadzwonili, że jadą i poród się rozpoczął...

I wiecie co mnie olśniło( Eureka!), że nie mam spisanych nr telefonów na porodówkę czy do położnej dyżurującej w szpitalu:)ale jestem mądra:)

11 lata 11 miesiąc temu #538520 przez xxElaElaEeexx
Mój mąż na szczęście ma naprawdę fajnego szefa ...Chociaż czasem denerwuje nas to,że wypłata ma być 10 każdego miesiąca a w tym miesiącu była 21!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka