BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #538661 przez Gosia27
Aksa czasem jak są zaburzone przepływy to maluszek nie przybiera wprost proporcjonalnie do tygodni ciąży. To często się zdarza. Także głowa do góry. Moja mała ze względu na serduszko ma zaburzone przepływy i też z niej taka calineczka....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #538664 przez andzia_zg
xxElaElaEexx mam nadzieje, ze to pranie dywanu to nie bylo po to by szybciej urodzić... oszczedzaj sie poki sie jeszcze dobrze czujesz

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538665 przez Unbreakable
No to skoro wie, to pewnie nie należy się nadto przejmować tylko kontrolować...

A ja w zasadzie nie wiem, dlaczego mnie nie ma ;) kto jest aniołem stróżem tej grupy ?
Faza na kinder bueno nie minie mi chyba nigdy ;)

Aaaa już wiem skąd mi się wzięło że płacisz te 60 % ;) Ostatnio moja koleżanka, która właśnie pracuje gdzieś tam w polityce niższego szczebla mi mówiła, że jej zdaniem wejdzie a jak nie to będzie nam płaciła ten macierzyński. Podziwiam tą wiarę na rząd;) narazie nie brzmi to optymistycznie.

11 lata 11 miesiąc temu #538680 przez Agnieszka86
Andzia ten zestaw ma wkłady do przetestowania, spróbuje jak się to będzie sprawdzać. Dość drogie są. A jak nie to zostaną mi same te majtusie do pieluszek tetrowych. Zamówię, zobaczę co to będzie.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538685 przez andzia_zg
Agnieszka86 napisał:

Andzia ten zestaw ma wkłady do przetestowania, spróbuje jak się to będzie sprawdzać. Dość drogie są. A jak nie to zostaną mi same te majtusie do pieluszek tetrowych. Zamówię, zobaczę co to będzie.

to jak je przetestujesz na Zosi to dasz znac jak się spisuja. Jestem ciekawa czy to jets rzeczywiście fajne

Kurde zmierzyłam sobie teraz temperature, bo nadal czuje się jakoś nieswojo i mam 36,9 :huh:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538690 przez koticz
Cześć!!!

Oczywiście już nie pamiętam która co napisała...

vernix ja używam proszku lovela ale nie działa na mnie jakoś szczególnie :side: ale wczoraj szorowałam garnki i wannę proszkiem IZO :P

kika Jagoda będzie mieć ten pierwszy wózek,coletto jego dużą zaletą jest to,że nie trzeba do niego parasolki bo jest obrotowy(moi znajomi nają x-landera i widziałam jak się latem użerają z parasolką,żeby małemu nie świeciło po oczch słońce) i nie tzreba rozkładać wózka,żeby obrócić go tyłem lub przodem do kierunku jazdy bo robi się to jedną ręką.
A ten drugi o ile się nie mylę ma kasia,ten ostatni też ładny choć nigdy wcześniej się na niego nie natnęłam!

andzia AniaCzajka ale łobuziaki z tych waszych chłopaczków,Jaga jeszcze nigdy mi nie dała w nocy popalić:)

Mój mąż jest kierownikiem u siebie w firmie,jego zastępca miał wypadek i nie wiadomo kiedy wróci do pracy więc wyszkolił sobie jeszcze jednego chłopaczka (żeby mieć zastępstwo) i najlepsze,że tamten też się spodziewa dziecka w marcu.A niestety razem na ojcowski iść nie mogą.Więc w razie W jeśli urodzimy blisko siebie (choć ja mam na początek a tamta dziewczyna na koniec marca) to się chłopaki jakoś będą wymieniać bo niestety nie ma kto ich zastąpić :(

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #538691 przez aksa
Gosia hmm nic nie wspominał, a to podczas standardowego usg się sprawdza?może już nie chciał mi nic mówić..musze jakoś do wtorku przetrwać..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #538693 przez andzia_zg
koticz jak Twoje wyniki badań??

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538706 przez koticz
andzia_zg napisał:

ahhhh wiedziałam,że jeszcze coś Ci miałam napisać! :S

badanie ogólne moczu-wszystko ok
CRP-2.3 czyli ok norma jest od 0 do 5.0
morfologia-granulocyty% ciut za wysokie
erytrocyty,hemoglobina,hematokryt i MCHC-ciut poniżej normy

Czyli chyba nieźle

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #538709 przez Paulina 77
hej dziewczyny, czytam Was regularnie, ale nie mam ochoty pisac, jakos od pobytu w szpitalu tak mam :unsure: zrobilam sie nietowarzyska, marudna, krytyczna.
Piekne rzeczy kupujecie, macie piekne pokoiki dla dzieci.

Mam pytanie. Przyznam, ze na allegro jestem zarejestrowana od dawna, ale nigdy nic nie kupiłam, chciałabym cos kupic z pomoca snajpera, ale sie obawiam, ze przede mna ktos da b. wysoka kwote, a ja go snajperem przebiję, bo nie zdążę sie wycofac z licytacji... i po zawodach - mam sie czego obawiać??

11 lata 11 miesiąc temu #538717 przez andzia_zg
koticz napisał:

andzia_zg napisał:

ahhhh wiedziałam,że jeszcze coś Ci miałam napisać! :S

badanie ogólne moczu-wszystko ok
CRP-2.3 czyli ok norma jest od 0 do 5.0
morfologia-granulocyty% ciut za wysokie
erytrocyty,hemoglobina,hematokryt i MCHC-ciut poniżej normy

Czyli chyba nieźle

Ja to CRP mam 8,66 :dry:
hemoglobina, hematokryt, MCHC - tez mam troszke poniżej normy - wiec podobnie do Ciebie
tylko ze mam laukocyty w krwi i moczu :dry:
Resztę mam ok.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538719 przez andzia_zg
Paulina 77 napisał:

Mam pytanie. Przyznam, ze na allegro jestem zarejestrowana od dawna, ale nigdy nic nie kupiłam, chciałabym cos kupic z pomoca snajpera, ale sie obawiam, ze przede mna ktos da b. wysoka kwote, a ja go snajperem przebiję, bo nie zdążę sie wycofac z licytacji... i po zawodach - mam sie czego obawiać??

Dziewczyny korzystały ze snajpera więc ci wytłumaczą. Ja tam wolałam osobiście licytowac i w ostatniej minucie dawałam swoje maximum jakie moge dać za dana rzecz.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538731 przez Depeche
andzia_zg napisał:

Paulina 77 napisał:

Dziewczyny korzystały ze snajpera więc ci wytłumaczą. Ja tam wolałam osobiście licytowac i w ostatniej minucie dawałam swoje maximum jakie moge dać za dana rzecz.

W snajperze musisz okreslic najwyzsza kwote , z jaka on moze celowac. Nie ma tak, ze on sobie ustala kwote i zdazy sie , ze zaplacisz wiecej niz jestes w stanie, musisz okreslic kwote. POlecam snip.snajper.

A wiecie, ze mnie ktos wczoraj przelicytowal o 50 gr przy tym czarnym sweterku z trupia czacha. mama nadzieje,ze to zadna z Was, bo zagryze. ALe bylam zla. Tak wiec widzisz, nie da sie. Ja obstawilam max 19,50, a ktos mnie tez ze snajpera przebil w ostatniej sekundzie na 20 zl. To dziala tylko w te strone, nie odwrotnie. Najpierw musisz sie zarejestrowac i zrobic przelew, bo to kosztuje 60 gr strzal.

11 lata 11 miesiąc temu #538733 przez andzia_zg
Depeche ale pech z tym sweterkiem :dry: tez bym była zła...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #538736 przez Depeche
wiewiorka napisał:

czy pościel z firmy Feretti jest dobra?

Wg mnie jest najlepsza, swietna jakosciowo, niestety nie jest za tania, ale kolory sa mocne i sie nie spieraja. Mam dwa komplety po malej, wygladaja jak nowe.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka