- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
[/i]Depeche napisał:
Ja bede rodzic w skarpetkach, nie wyobrazam sbie wywalic nog, jakos tak mi sie nie podoba, zeby je ktos ogladal ( heheh jakby nie mieli gdzie patrze). Nie mam wanny, pod prysznicem nie ma szans sobie piet szorowac, bedac takim sloniem. Dzis sobie wymoczylam stopki w soli do stop, o wiele lepiej sie czuje. Tez nie maluje paznokci.Ale u rak mam pomalowane, jak rodzilam mala tez mialam,nic mi nie mowili ( zawsze moge im jeknac, zeby sobie zdjeli skarpetke ).
Depeche Gorzej będzie jak Ci wody odejdą na łóżku porodowym lub przebiją pęcherz i zamoczą skarpetki:)
wtedy na bank zdejmą [/quote]
a ja sobie spakuje wiecej, ostatnio tez to przewidzialam!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
no nie naleza do najtanszych ale powiem Ci ze przed zakupem czytalismy duużo opini ale wybralismy sie do sklepu żeby zobaczyc i potestować i jak dla nas jest ok ale strasznej rewelacji niema, wkurza mnie ze gondola sie lekko kiwa ale chyba tak juz musi byc akurat w tych wózkach. niewiem co w nich jest ze tyle osob je kupuje szczerze...waszka tak jak pisałam oni mają ten wózek po kimś więc pewno jakiś starszy model...Dziwne,że w ogóle robią takie wózki,żeby dziecko było tyłem do rodzica.Tym bardziej,ze w gondoli jeśdzi tylko te 6-7miesięcy wiec jest jeszcze maluszkiem,a przecież x-landery do tanich nie należą więc możnaby od nich wymagać więcej!!!!
fakt faktem sa ladne i zgrabne i maja duzo opcji róznych ram i kółek itp.
moja kolezanka wlasnie kupila ten wózek www.navington.com/produkty/15/rama-galeon/ tez tani nie jest ale chyba warty swojej ceny
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koticz, alez bym go za drzwi wypier.olila!
Niewiele nam brakło,ale po pierwsze mojego J rodzina jest znana w Kościele (babcia) więc nie chcieliśmy,żeby jej opinię to zjebało no i wtedy jeszcze rozważaliśmy kościelny (ale po tej jego akcji definitywnie zrezygnowaliśmy z tego pomysłu)
Przerąbane bo ten proboszcz jest tu od lat,zna mojego z czasów kiedy jeszcze był ministrantem,rodzinę zna bardzo dobrze,no i mój coroku robi ołtarze (czy jak to się nazywa) co na ulicy wystawiają i łażą się modlić,jak się babcia w coś zaangażuje a nie daje rady robić sama to mój zawsze leci do Kościoła pomóc,a tu takim tekstem zarzucił,ja to mam w dooopie bo już zdanie na temat większości księży mam wyrobione,a taki pleban jeszcze dodatkowo niszczy opinie
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Ale produkujecie,z ledwością was nadrobiłam,ale i tak już nie pamiętam co która napisała...
Ja nie dawno wróciłam z zakupów,dokupiłam sobie jeszcze buteleczkę do laktatora bo siostra dała mi bez a nie mogłam nigdzie znaleśc w domu
A wogóle mam pytanie ile kupujeciee tych malutkich pamperssów(1)new born bo mam 2 paczki po 43 szt i nie wiem czy nie przy mało,a ostatnio w tesco były przecenione z 30.39 na 21,99 więc się opłacało to bym jeszcze dokupiła jak coś
Aksa fajne takie spotkaniaa klasowe,ja też miałam swego czasu takie,ale teraz to już niestety wszyscy z technikum powyjezdzali gdzies i nie ma bardzo z kim
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
X-landery maja to do siebie ze jak juz maja np dobra amortyzacje, to z kolei nie maja obracanej spacerowki. Jak maja cos innego, to nie maja jeszcze innej istotnej rzeczy... a cena powala bo trzeba dac 2 000zł za niego. Ale jak sie ma kase,bądz mozna tanio odkupic to czemu nie.Ale to tylko moje zdanie. Poza tym wydaje mi sie ze tu sie placi za firmę...
Ja kupilam tanszy wózek i jestem mega zadowolona. Tansze wozki tez maja dobra amortyzacje, przekladana spacerowke, podobne wykonanie.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
ja kupilam 1 opakowanie NEWBORN1 takie 42szt za 22 zł w rossmannie i mąż dzisiaj dostal od kolegi w pracy opakowanie 108szt pieluch Pampers 2 i narazie dokupywac nie bede nicHej dziewczyny!!!
Ale produkujecie,z ledwością was nadrobiłam,ale i tak już nie pamiętam co która napisała...
Ja nie dawno wróciłam z zakupów,dokupiłam sobie jeszcze buteleczkę do laktatora bo siostra dała mi bez a nie mogłam nigdzie znaleśc w domu
A wogóle mam pytanie ile kupujeciee tych malutkich pamperssów(1)new born bo mam 2 paczki po 43 szt i nie wiem czy nie przy mało,a ostatnio w tesco były przecenione z 30.39 na 21,99 więc się opłacało to bym jeszcze dokupiła jak coś
Aksa fajne takie spotkaniaa klasowe,ja też miałam swego czasu takie,ale teraz to już niestety wszyscy z technikum powyjezdzali gdzies i nie ma bardzo z kim
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
a co do paznokci to chyba przy porodzie niemozna miec pomalowanych? a bedziecie sie same golić czy mezowie czy w szpitalu?
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Waszka. no jasn ze nie ma wózka idealnego, poza tym ile osob, tyle gustów.
A jesli chodzi o golenie to bede sie sama golila, bo moj mąż powiedzial,ze on mnie w zyciu nie ogoli bo nie chce mnie zaciąć wiec zanim pojade do szpitala to jakos sprobuje sie ogolić sama...
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na szkole rodzenia mówili,że dzidziuś zużywa średnio 6pieluszek na dobę.
Malinka w promocji czy nie lepiej nie kupuj za dużo,niby pampers ale też przecież może uczulić i wtedy nie będziesz miała co zrobić z pieluchami,lepiej sobie ołóż trochę kaski i w razie czego mąż dokupi