BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #539062 przez andzia_zg
Depeche napisał:

a co do Dady, to raz kupilam, jak dla mnie koszmar, mloda sie bokiem przesikala, malo chlonne to to. Wg mnie jeszcze jako takie sa te Babydream z Rossmana.

Co do pampersow Dady to są 2 rodzaje. Nie kazda Biedronka ma zawsze te 2 rodzaje. Jedne sa wlasnie badziewne a drugie sa podobno bardzo dobre.
Jeśli chodzi o chlonność to sa troche mniej chlonne niz pampers wiec częściej trzeba je zmieniac.Ale podobno na dzien bardzo dobre. Ja jednak wybralam pampersa

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #539063 przez kika1985
dominiczzkka napisał:

ja narazie mam po 1 paczce pampersów, M będzie latał po sklepach i kupował jak już będziemy wiedzieli co i jak :)

a co do wózków to Quinny Buzz jest idealny :kiss:

też mi się podoba tylko ta cena ........... ;)

11 lata 11 miesiąc temu #539067 przez andzia_zg
kika1985 napisał:

dominiczzkka napisał:

ja narazie mam po 1 paczce pampersów, M będzie latał po sklepach i kupował jak już będziemy wiedzieli co i jak :)

Ceny niektórych wózków sa wprost z kosmosu....

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #539073 przez 25malinka
No z tego co wiem,to te dada niezbyt są dobre,może niektórym pasują,ale chrzesnicy się nie nadawały i siostra kupowała tylko papmersa,zreszta ja tez raczej je zamierzam kupowac

11 lata 11 miesiąc temu #539074 przez Depeche
moja kolezanka ma do sprzedania X-landera, ale nie znam modelu, niebieski. Robi te aukce juz z pol roku, a zdjec zrobic nie moze.

No i moja aukcja nie osiagnela ceny minimalnej ;-(
Trzeci raz bede te paczke wystawiac.

11 lata 11 miesiąc temu #539075 przez kika1985
Waszka87 napisał:

kika1985 napisał:

Waszka87 napisał:

koticz napisał:

waszka tak jak pisałam oni mają ten wózek po kimś więc pewno jakiś starszy model...Dziwne,że w ogóle robią takie wózki,żeby dziecko było tyłem do rodzica.Tym bardziej,ze w gondoli jeśdzi tylko te 6-7miesięcy wiec jest jeszcze maluszkiem,a przecież x-landery do tanich nie należą więc możnaby od nich wymagać więcej!!!!

no nie naleza do najtanszych ale powiem Ci ze przed zakupem czytalismy duużo opini ale wybralismy sie do sklepu żeby zobaczyc i potestować i jak dla nas jest ok ale strasznej rewelacji niema, wkurza mnie ze gondola sie lekko kiwa ale chyba tak juz musi byc akurat w tych wózkach. niewiem co w nich jest ze tyle osob je kupuje szczerze...
fakt faktem sa ladne i zgrabne i maja duzo opcji róznych ram i kółek itp.

moja kolezanka wlasnie kupila ten wózek www.navington.com/produkty/15/rama-galeon/ tez tani nie jest ale chyba warty swojej ceny

my chcieliśmy Graco symbio który tez tani nie jest i facet właśnie nam polecił te Coletto są bardzo podobne, tylko właśnie ta spacerówka w Graco jest moim zdaniem ładniejsza, ale facet mi powiedział że to spacerówka kolebkowa w której dziecka nie da się położyć na płasko i to chyba minus wózka za prawie 3000 zł ;)

co do spacerowki kubelkowej to w nasyzm wozku mamy taka i powiem Ci ze spokojnie rozklada sie na plasko, moze tamta akurat sie nie rozkladala

Symbio ma 3 stopniowe rozkładanie ale dziecko ciągle jest w pozycji siedzącej tak jakby siedziało w foteliku samochodowym

11 lata 11 miesiąc temu #539078 przez Depeche
25malinka napisał:

No z tego co wiem,to te dada niezbyt są dobre,może niektórym pasują,ale chrzesnicy się nie nadawały i siostra kupowała tylko papmersa,zreszta ja tez raczej je zamierzam kupowac

Ja tym razem chcialabym znalezc jakis tanszy odpowiednik PAmpersa. Z mala uzywalismy tylko pampersa, pod sam koniec uzywania przez nia pieluch zrobilismy eksperymenty i kupismy raz Gaga w Tesco, te Dade i te Baby Dream. Ale ona juz byla duza i po prostu tebyly za malo chlonne, albo cos sie bokiem wylalo, albo wypadlo plus kiepska chlonnosc, wychodzilo, ze musimy je tak czesto zmieniac, ze na to samo wychodzi.

Ale malemu na poczatek jak wyrosnie z tych 1 kupie te z Rossmana na dzien, na spacery i na noc bede zakladac Pampersa, bo pojde z torbami z dwojka dzieci.

11 lata 11 miesiąc temu #539081 przez koticz
Jak człowiek nie wypróbuje na własnym dziecku pieluch to nie będzie wiedział!!!
Ja znam kilka osób które właśnie z pampersów przerzuciły się na dadę,i jeszcze moja koleżanka w dzień używała dady a na noc dawała bardziej chłonnego pampersa,ale tu jak z wózkami ile ludzi tyle opinii :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
;)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #539089 przez 25malinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Będe może pózniej :)

11 lata 11 miesiąc temu #539090 przez koticz
Depeche wczoraj nie robiłam tych fryt,ale cały czas za mną "chodzą" więc chyba zaraz im ulegnę....

Moi chłopcy o coś się kłucą i się gryzą aż farfloce z nich lecą :huh: kici kici

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #539093 przez kika1985
andzia_zg napisał:

kika1985 napisał:

dominiczzkka napisał:

Ceny niektórych wózków sa wprost z kosmosu....

i patrze ze jest ten sam problem jak z Symbio ta kubełkowa spacerówka w której dziecko nie położy się na płasko tylko na pół siedząco

11 lata 11 miesiąc temu #539095 przez kika1985
koticz napisał:

Depeche wczoraj nie robiłam tych fryt,ale cały czas za mną "chodzą" więc chyba zaraz im ulegnę....

Moi chłopcy o coś się kłucą i się gryzą aż farfloce z nich lecą :huh: kici kici

a też tak linieją twoje koty teraz? moja to strasznie, wolę jej nie glaskac bo drugiego kota można ulepić z tej sierści

11 lata 11 miesiąc temu #539097 przez Agnieszka86
Kika boski tekst "farfocle z nich lecą" :lol: :lol: :lol: rozłożyłaś mnie na łopatki:)

Ja mam tylko jedną paczkę pieluch Pampers 1. Na pierwsze dni (noce) wystarczy, zobaczymy jak mała będzie na nie reagować. Dokupić można zawsze.

11 lata 11 miesiąc temu #539099 przez andzia_zg
Jeśli chodzi o kubełkowa spacerówke, to ja bym takiej nawet za darmo nie wzieła.
Widzialam pare dzieciaczkow w takiej spacerowce to mi żal az było, ze siedzą takie wygięte.

a jesi chodzi o pampersy, to uwazam, że ile mam tyle opinii. Trzeba poprostu wypróbowac kilka rodzajow i wybrac to co nam najbardziej odpowiada

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #539105 przez kika1985
Agnieszka86 napisał:

Kika boski tekst "farfocle z nich lecą" :lol: :lol: :lol: rozłożyłaś mnie na łopatki:)

Ja mam tylko jedną paczkę pieluch Pampers 1. Na pierwsze dni (noce) wystarczy, zobaczymy jak mała będzie na nie reagować. Dokupić można zawsze.

to koticz napisała o swoich kotach :lol: :lol: :lol:

ja mam dwie paczki 1 pampersa

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka