BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #539501 przez dominiczzkka
no niestety quinny do tanich nie należą, ale nie słyszałam o nich jeszcze żadnej negatywnej opinii. spacerówka rzeczywiście za dużego daszku nie ma, ale na to zawsze można znaleźć rozwiązanie, np dokupując parasolkę :) dla chcącego nic trudnego. wadą też jest mały koszyk na zakupy, ale też można dokupić takie haczyki na siatki ;)
ja się na niego skusiłam, bo jest w miarę lekki, szybko i wygodnie się go składa i zajmuje bardzo mało miejsca. zastanawiałam się też nad stokke, ale on to ma dopiero ceny z kosmosu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #539506 przez Beata 26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[hide
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
][/hide]

11 lata 11 miesiąc temu #539507 przez Beata 26
Lenucha217 napisał:

Witajceeeeeeee jejj ale mam do nadrobienia ... biore sie za czytanie . a to my

Slicznie wygladasz, cyce Ci chyba ursoly co? ;););)
Moje juz wielkosci krowska jakiegos, a Twoje takie ladne.
Ile masz cm w brzuchu?

11 lata 11 miesiąc temu #539518 przez Agnieszka86

Witajcie:)

Lenusia ślicznie się prezentujecie:) Też masz brzusio spory:)

Andzia kuruj się, bo coś co chwilkę Cię ścina jakaś niedyspozycja :dry:

Gosia nic nie czytaj, opiekę nad Zosią zostaw Waszym lekarzom i wiedzę o naprawie jej serduszka też im "oddaj", oni już będą wiedzieć co robić :kiss: Może pomaluj paznokcie tak jak we śnie Beaty, a nie zamartwiaj się :blink:

Wpadałam na chwilkę tylko się przywitać, bo jak pisałam wczoraj, zaraz ma siostra po mnie przyjechać (a ja jeszcze w piżamie).

Zaczynamy 36 TYDZIEŃ!!!! wow!!!

Dobrego dnia:)

11 lata 11 miesiąc temu #539528 przez kika1985
hej

dziewczyny obudziłam się w nocy i od tamtej pory strasznie mnie boli brzuch , tak kuje po lewej stronie brzucha , jak mala kopnie to w ogóle kosmos, co to może być???

11 lata 11 miesiąc temu #539529 przez kika1985
depeche ty się nie przejmuj, zwolnienie jest zasadne bo przecież masz rozwarcie

leniusia wyglądasz ślicznie :)

beata fajowy sen :P

11 lata 11 miesiąc temu #539551 przez Lenucha217
Beatka ja juz jak mleczarnia cyce jak donice az mi dziwnie bo jak juz mowilam roz ss<same sutki> a tu prosze :P

11 lata 11 miesiąc temu #539552 przez koticz
Witam i ja!

kika ekspertem od bóli brzucha to jest andzia ale może jakiś nerwoból?Z resztą wyczytałam gdzieś,że na tym etapie ciąży to już jest dość normalne,że boli.

Moi chłopcy znowu robią sobie sparing :dry: demony nie koty ;)

Co robicie dziś na obiad?Bo jakoś nie mam pomysłu???

Depeche ja również uważam,że nie potrzebnie się nakręcasz,ale to pewnie przez hormony

Lena wow Ty nadal masz pępek :blink:

Miłego dnia!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #539564 przez Lenucha217
hehe Koticz to kwestia kilku dni :) bo juz zanika . U mnie dzis czerwony ryz kostka rybna i surowka z kiszonej .

11 lata 11 miesiąc temu #539570 przez 25malinka
Dzień dobry

Nocka dzisiaj przespana :) :) na szczęście

Nie długo jadę z mama i S do przychodni,bo mama idzie na kontrole po złamaniu ręki

a potem będe szykowała się do gina na wizyte :) bo mam na 14.45

depeche nie przejmuj się,jesteś w ciąży na zwolnieniu i nic nie zrobią

lenadawno Cię u nas nie było,ładnie wyglądasz

Koticz ja też mam jeszcze pępek,ciekawe czy mi wyjdzie do porodu czy już tak zostanie,nie wszystkim chyba wychodzi,nie?

Beata ale masz fajne sny,mnie ostatnio śnią się porody,pewnie dlatego,że to coraz bliżej i częsciej o tym myśle..

kika te kłucia teraz to chyba są normalne,też mam tak czasem

11 lata 11 miesiąc temu #539572 przez Lenucha217
Malinka to trzymam łapki za wizyte ... Nie bylo mnie kilka dni bo zajełam sie prasowaniem, pakowaniem itd w ogole miałam jakieś ciche dni :P Mlego dnia buzioleeeeeee

11 lata 11 miesiąc temu #539598 przez Gosia27
Hej, powiem Wam szczerze że zastosowałam dziś sobie od 6 rana terapię uspakajającą i to suszarką do włosów!!! No jasna cholera nie umiałam spać, po prostu mi się nie chciało. Na wznak nie umiem leżeć, więc na lewy bok a to Zosia mi nogi i ręce do lewej pachwiny jak mnie bolało :angry: więc już nie wytrzymałam. Ułożyłam się w łóżku z suszarką. I w szoku jestem. Bo tak długo jak miałam ją włączoną tak mała w ogóle nie kopała. A ja zasnęłam!!! Wiem głupek ze mnie bo miałam saunę w sypialni ale wstałam wypoczęta :lol: rachunek za prąd...w lutym do płacenia :lol:
Beata ale masz sny. Póki co ja sobie lamuję pazurki. Dziś mam zamiar zrobic french na ręcach :laugh:
Depeche kobietko a weź im pokaż środowy palec :kiss:
Lenusia dawno Cię u nas nie było. Też o Tobie wczoraj myślałam. bardzo ładnie wyglądasz :kiss:
Paulina77 miałam robione przepływy.
Malinka 3mam kciuki za wizytę.

Ja pitole ale wczoraj wieczorem wkurzyłam R, dobierałam się do niego ale widac że on ewidentnie na mnie nie ma ochoty :P więc wypaliłam z tekstem że przede mną ucieka a ja nie ma zamiaru chodzić z uślinionym jęzorem i ma mi kupić wibrator, to było oczywiście w żartach no ale mój małż to nie tak odebrał.... :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #539606 przez ufolka
Hej mamuśki :)
Lena świetnie wyglądasz, super zdjęcie :)
Depeche nie martw się na zapas, może to nie o Ciebie chodzi, trzymam kciuki..
Kika mnie też oprócz pipki coś tam kuje po bokach, no takie uroki już chyba ;/
ale sny macie.. hehe no nieźle :P
dziewczyny co można na katar i zatoki?? bo ja łykam apap 3 razy dziennie no i nie wiem co tam jeszcze mogę ;/ głowa mnie boli strasznie przy oczach, no i nos w środku i podniebienie (wtf? ) najgorsze że ni mam jak się przejechać do lekarza bo nie chcę małej ciągnąć, mama chora, siostra też, a ja stara dupa nie mam prawka i muszę męża brać ! ;/ macie jakieś sposoby na przeziębienie, katar i zatoki????

11 lata 11 miesiąc temu #539614 przez Gosia27
Ufolka syrop z cebuli albo miodu+czosnku. jak masz jakieś domowej roboty syrop z malin czy lipy. A na zatoki jak robię sobie inhalacje. wrzątek do tego kropelki chińskie. Ręcznik na głowę i wdycham. Mi pomaga.

11 lata 11 miesiąc temu #539616 przez Depeche
Hello
Po cudownej nocy,spedzonej na klopie witam Was.

Lenusia,pieknie wygladasz, jak to mozliwe, masz chyba wieksze cycki ode mnie ;-).

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka