- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Hej mamuśki
Lena świetnie wyglądasz, super zdjęcie
Depeche nie martw się na zapas, może to nie o Ciebie chodzi, trzymam kciuki..
Kika mnie też oprócz pipki coś tam kuje po bokach, no takie uroki już chyba ;/
ale sny macie.. hehe no nieźle
dziewczyny co można na katar i zatoki?? bo ja łykam apap 3 razy dziennie no i nie wiem co tam jeszcze mogę ;/ głowa mnie boli strasznie przy oczach, no i nos w środku i podniebienie (wtf? ) najgorsze że ni mam jak się przejechać do lekarza bo nie chcę małej ciągnąć, mama chora, siostra też, a ja stara dupa nie mam prawka i muszę męża brać ! ;/ macie jakieś sposoby na przeziębienie, katar i zatoki????
ja się też męcze z zatokami. Dziś spać nie mogłam i już nie wiedziałam czyli boli mnie ząb czy też to od zatok bo nie potrafiłam namierzyć który to by mogł być.Dopiero jak apapa wziełam to zasnełam.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
lenucha ja biorę 2 paczki a jak coś to maz mi dowiezie zostawię na widoku żeby nie szukał. A podpaski takie duże też sir bierze do szpitala czy tylko podkłady?
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Nie wiem czy dam rade wszystkim odpisać, bo jakas taka walnięta jestem po tej nocy
A więc zacznę od Depeche:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do paznokcie to ja nie maluję wcale, bo mam bardzo słabe i zniszczone. Myślałam, że może w ciąży trochę mi sie wzmocnia ale niestety moge nimi wyginac na wszystkie strony.
Lenucha ślicznie wyglądasz
Jesli chodzi o kłucia to ja się z tym mega męczę. Najpierw miałam cos takiego, że jak się lekko przeciążyła,trochę za długo stałam lub po całym dniu to zaczynało mnie kłuć, po lewej stronie, powyżej pepka. Takie kłucie porównywalne do kolki tylko mocniejsze. Teraz z kolei od 2 dni do tego kłucia doszło jeszcze nocne kłucie całego brzucha i mega drętwienie ciała. Kłade się spać i jak dłużej leżę na którymś z boków to zaczynaja mi drętwiec nogi i jeśli nie zmienie pozycji i nie pochodzę to łapią mnie skurcze obu nóg od pasa w dół Do tej pory mialam tak ze moglam lezec na ktoryms z boków a nie moglam leżec na plecach a teraz dupa. Noce są dla mnie męczarnią, bo muszę wstawac i chodzić.
Jeśli chodzi o zatoki, to ja mam włąśnie zawalone i schodzi mi z nich ropa Boli mnie od tego nos, zatoki przynosowe, uszy i zęby. Nigdzie mnie nie przewiało, bo jk szłam na wyniki to byłam opatulona w szalik i czapkę i podjeżdżałam autem praktycznie pod drzwi szpitala.
A tak w ogóle to dziwnie jest z tą moją gorączką... ostatnio jak wyszłam na dwór tez potem mialam gorączke.Wczoraj byłam po wyniki badań i znów to samo... Chyba zupełnie odzwyczaiłam się od mrozu, bo ciągle siedzę w domu... wtedy wystarczy jedno krotkie wyjscie i zaraz gorączka... dziwne...
A poza tym (podejrzewam, że od mrozu) wyszło mi uczulenie na prawej rece. Jak bylam w sobote po kwiatki dla babci to nie mialam rekawiczki na prawej rece i od mrozu popekałą mi skóra i starsznie jest czerwona i swedzi. Nie pomaga zadne smarowanie kremami itp. To samo zrobiło mi si na powiekach. Schodzi mi skora i wygladam jakbym sobie pomalowala powieki na czerwono
Dziwne rzeczy dzieją sie ze mna w tej ciąży...
A tak w ogole to niezłe macie te sny
A Ty Gosia nie czytaj za duzo bo sie tylko nakręcasz
chiczi a z tymi pampersami to przegięli... ja specjalnie otworzyłam paczke i do torby włozyłam tylko 15 sztuk żeby mi nikt nie podbieral,a jak sie młody urodzi to mąż mi przyniesie pare sztuk.
A jesli chodzi o te ?Pampersy Premium Care to podobno sa one minimalnie wieksze niz te zwykle new baby
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
yeaaahhhh kopytka niosą mnie :)L):)
(Waszka ja już z I. też po jednej kłotni jestem... ehh faceci)
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Waszka daje mu czas do 15 i peknie haha
Ciekawe a niech spada ja zapieprzam sprzatampodlige myje chociaż niemal siły a on sobie wpadł w butach ze śniegu i błota i chodził po sypialni i do mnie: nie odzywaj się :-/
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Waszka w nagrodę kup mu na walentynki ścierkę do podłóg a sobie kłódkę i powiedz że się zamykasz
Dobreee.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Podkładów na łóżko zapakowałam 3szt. 90cmx60cm i też awaryjne leżą na półce.
Zapakowałam tez opakowanie wkładek laktacyjnych i majtochy siateczkowe jedno- i wielorazowe.Do tego piżamy,kapcie, ręczniki, kosmetyki, pieluszki, chusteczki nawilżane i niedrapki dla Wojtusia i inne pierdołki.
Waszka nie przejmuj sie mężem. mój też ciągle łazi w ubłoconych butach, jak już je ściągnie to stoją na samym środku i wszędzie wszystko rozstawia.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Boze ale ja jetem paskudny prosiak zostalo mi 8 bialek z wczorajszych paczkow wiec zrobilam ciasto piegusek i zeżarłam pol do kawki teraz chodze i placze bo mi zle i zaraz urodze z przejedzenia .
Lenusia jest na to sposób... 2 palce do gardła
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa