BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #539809 przez mamcia2013
Beata a dziecko razem z Tobą po 2 h jest wypisywane?

Ja księdzu bym ani złamanego grosza nie dała! Nikt mu nie karze łazić po chałupach do jasnej cholery! Na ślub daj, na chrzest daj, bierzmowanie opłać, komunie tak samo i jeszcze w kopertę? A poszedł Ty Batmanie!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #539812 przez Depeche
mamcia2013 napisał:

Ja księdzu bym ani złamanego grosza nie dała! Nikt mu nie karze łazić po chałupach do jasnej cholery! Na ślub daj, na chrzest daj, bierzmowanie opłać, komunie tak samo i jeszcze w kopertę? A poszedł Ty Batmanie!

Zapomnialas o pogrzebie... chociaz tutaj to inni musza sie zrzucic. Wlasnie mojej kolezance zmarl tata, bardz wierzacy, jak zamawiali msze to braklo im troche kasy, bo chcial 600 zl, nie odpuscil. Wszyscy sie zrzucali , zeby bylo 600. To jest co laska.

Dretwieja mi palce u rak, albo sie odwodnilam przez to s.anie, albo powtorka z rozrywki, bo z mala tez mi dretwialy.

11 lata 11 miesiąc temu #539816 przez Paulina 77
Waszka87 napisał:

Ja dałam 30 i ministrantom po 5 ;-)

no wlasnie ja tak dalam w zeszym roku

11 lata 11 miesiąc temu #539819 przez Gosia27
A tomy z dzisiaj, sceneria idealna. No ale....:D przepraszam za otwartą szafę z ciuchami :P
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #539821 przez mamcia2013
Depeche napisał:

mamcia2013 napisał:

Zapomnialas o pogrzebie... chociaz tutaj to inni musza sie zrzucic. Wlasnie mojej kolezance zmarl tata, bardz wierzacy, jak zamawiali msze to braklo im troche kasy, bo chcial 600 zl, nie odpuscil. Wszyscy sie zrzucali , zeby bylo 600. To jest co laska.

Dretwieja mi palce u rak, albo sie odwodnilam przez to s.anie, albo powtorka z rozrywki, bo z mala tez mi dretwialy.

No właśnie, co łaska (ale cennik k*rwa mają)! Ja nie mogę gadać o księdzu bo zaraz się denerwuję :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #539822 przez Waszka87
Gosiu pieknieee ;-)

11 lata 11 miesiąc temu #539823 przez mamcia2013
Gosia Super zdjęcie!! Jakaś Ty zgrabniutka :)

11 lata 11 miesiąc temu #539824 przez vernix
Gosia27 napisał:

A tomy z dzisiaj, sceneria idealna. No ale....:D przepraszam za otwartą szafę z ciuchami :P

[/i]

Co tam Gosiu otwarta szafa, zdjęcie cudne:)

11 lata 11 miesiąc temu #539826 przez Gosia27
Mam nadzieję że zawsze będę się tak dobrze czuła w swoim ciele. A teraz w ciązy to już wyjątkowo seksi się czuję :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #539831 przez Depeche
Gosia, rewelacja!

11 lata 11 miesiąc temu #539839 przez mamcia2013
Gosia27 napisał:

Mam nadzieję że zawsze będę się tak dobrze czuła w swoim ciele. A teraz w ciązy to już wyjątkowo seksi się czuję :kiss:

No i super, bo ja to jak słonik się czuję :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #539840 przez andzia_zg
Gosia super zdjęcie :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #539858 przez patrycja85
cześć marudy!

jaki koniec lutego?;) ja nie chcę! jak już to niech będzie koniec marca:) ja potrzebuje jeszcze całego lutego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stresujecie mnie z tą torbą/walizką. ja dla siebie mam tylko koszule i kapcie do szpitala. żadnych podkładów, majtek itp.... bo przecież jeszcze CALY LUTY:))

Gosia-super zdjęcie, na rozkładówke do m jak mama:)

lusiaczek-ja wczoraj miałam 145/100, dziś 130/90. będę mierzyć kilka dni i jak mi te drugie nie zejdzie poniżej 90 to idę w środę do mojej gin niech zdecyduje czy mam coś brać. tylko nie czytaj w necie co to może oznaczac bo ja wczoraj się przeraziłam...

miłego piątunia:)))

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #539861 przez aksa
hej dziołchy

Mailnka fajnie, że masz dzisiaj wizytę, będę trzymać kciukasy!

Lenusia ślicznie wyglądasz!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia fotka po prostu łał!! wyglądasz pięknie!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

spotkanie klasowe było super, usmiałam się wygadałam niesamowicie sie cieszę z tego wyjścia! tego było mi trzeba!
wypiłam gorącą czekoladę i później cierpiałam całą noc na kibelku :dry: więc łączę się w sraczkowym bólu z wami :dry:

a mój m znowu jest chory!! ja sie wykończe!! już wczoraj przylazł do domu z gorączką!! tym azem jest gorzej antybiotyk dostał, i jeszcze mu moja babcia bańki zaraz postawi a niech cierpi!! :angry: będzie mi tu chorować ehhhh a na leki bagatela 130zł poszłłłooooo :cheer:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #539862 przez koticz

Ja plebanowi nic nie daję,won do roboty,tylko ministrantom daje kaskę,bo się cieszą chopaki,zawsze to lepsze niż snickers od księdza :side:
Jak znajomi brali ślub i pytali księdza ile to im powiedział:"Co łaska,ale dają 600"

Ja się zdrzemłam i tyle co wstałam więc na obiad pierogi z bierdy bo już nie zdążę niczego wymyślić,nawet mi się do sklepu iść nie chce bo zimno,może J pójdzie jak się obudzi.

Waszka mnie mój też ostatnio denerwuje bardzo,wiecznie tylko słyszę jak ja mam fajnie bo w domu siedzę,a on musi do pracy iść...i póki pracowaliśmy oboje,to bardzo dużo w domu mi pomagał,a teraz nawet palcem nie kiwnie...

Mam jeszcze takie pytanko z cyklu głupich,doświadczone mamy powinny wiedzieć,choć opinie wszystkich Was mnie interesują:
Bo ja nigdy niczego nie wyparzałam i tu pojawiają się pytania
-mam butelki wrzucić do zimnej wody i czekać aż się zagotuje,czy na wrzątek?
-ile czasu ma się tak gotować?
-można wrzucić razem butelkę i np smoczek od butelki?
-nie zepsuję tego smoczka,czy np sylikonowych nakładek na sutki?
-nie za wcześnie teraz wyparzać?Lepiej poczekać na Jagodę?
-jak często później wyparzać butelki,smoczki lub te nakładki jeśli bym ich używała?

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka