- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Lenucha ja używam zawsze jak komuś robię refectocil. Jeżeli nie masz czarnych włosów to do brwi brązowa a rzęsy czarna. Henna z reguły ze skory zmyje się szybciej chyba zebys poszła do kosmetyczki i zrobi ci henne w proszku
A te brwi ci w tych pustych miejscach wogole nie rasna czy wolno rosną? Bo jak wolno to spróbuj smarować olejkiem rycynowym na noc
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Pisz nam tu wszystko o farbowaniu brwi i rzes, jak farbowac, jak dobierac kolory, jakie masz sprawdzone henny - w koncu jestes fachowcem i musimy Ce jakos wykorzystac
a jest refectocil w proszku? jaką zrobic zeby najwolniej sie splukiwala?
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
henna w proszku farbuje bardziej skore a henna w żelu czyli np refectocil wlosywASZKA DZIEKUJE kompletnie sie na tym nie znam nie chciałabym wygladac jak sztuczna lala .. poprosze w salonie o te w proszku ... i niech sie dzieje co chce
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
aaaaaaaa ok ... wiec w marcu robie i w koncu bede miala brwi jupiiiii. )))[/quoteale mowie ci idź do kosmetyczki bo samej to sobie można
Ja z tym ketchupem i kołdra to myślałam ze się rozplacze a mój Ł juz spanikowany za klucze od auta lapal
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Ciemny brąz i krócej trzymaćWaszka mam jeszcze 1 pytanko - nie wiem czy wybraz do brwi refectocil brąz i krócej trzymac, czy też jasny brąz i dłużej trzymać, co myslisz?? jaki jest ten jasny braz?? włosy mam pofarbowane jasnym brazem z l. castinga - sa dosyc ciemne.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Depeche także myślę, że wszystko się ułoży, spokojnie-nie panikuj. Chociaż rozumiem Twoje zdenerwowanie po tym, jak usłyszałaś, że rodzice wyjeżdżają.Chyba też żal, co? Mąż i Ty rozpracujecie tę sytuację logistycznie, dacie radę!Kto jak nie Ty?!?
Leniusia chciałabym, aby mój mały nie używał smoczka, ale jeśli będzie miał silny odruch ssania, to mam smoczki "aktywne ssanie" z lovi, butelkę też z lovi, więc wyszłam z założenia, że w butelce jest podobny smoczek do tego, który podam synusiowi.
AniaCzajka gdy zobaczyłam wczoraj wieczorem Twoje rogaliki, nie dość, że się obśliniłam, to cały czas o nich myślałam. No tak kusić! dlatego zaraz robię ciasto francuskie z jabłkami:)
Brzusio-śliczny i duży, to chałupa Franiowa
Uwaga! spakowałam torbę dla siebie:)! mąż trochę pomógł i chyba uświadomił sobie, że na serio zostało tylko ponad 30 dni. Sam to powiedział: "ale to już?"
A gdy zapytałam gdzie mnie zabierze na walentynki, stwierdził nieromantycznie: "chyba na porodówkę"
Małego spakuję w tygodniu, bo skręcona szafa musi trochę się wywietrzyć, a wszystkie ciuszki mam teraz w łóżeczku, więc gdy będę je przekładała na półki od razu spakuję do drugiej torby.
Moja wyszła spora, ale podkłady, papierowe ręczniki, kosmetyczka i szlafrok-te rzeczy zajęły połowę objętości torby.
Laseczki, nasze maleństwa niedługo będą z nami, niebawem będziemy sobie gratulowały
Dzisiaj przychodzą do nas znajomi. Oczywiście koleżanka w ciąży, w czwartym miesiącu, jest przerażona, bo skraca się jej już szyjka..Aż się zdziwiłam, że rusza się z domu, ale mówi, że już wariuje w chałupie.
Dobrej niedzieli Wam życzę,uśmiechy!
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa