BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542028 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #542029 przez Gosia27
Depeche powiem Ci, że choć Paulina77 ma po części rację. Ale ja wiem, że zareagowałam bym tak samo jak Ty.I staram się Ciebie zrozumieć jak bardzo Cię mąż teraz zranił.Bo nie ma nic bardziej odzwierzęcego jak poród. Bo to prawda....i te dziewczyny które nie rodziły nie zrozumieją....a ja widziałam już sporo porodów i wiem jak kobiety się czują, jak bardzo jest to dla nich poniżające...muszę oddać to co mają najscenniejsze w sobie...swoją kobiecą naturę-swoją intymność, dla personelu medycznego dla którego to coś nie ma ani trochę wartości....
Znając mnie to przezyła bymtotak samo jak Ty...i poczuła niechęć do meża...bo miedzy innymi "przez nich" tracimy to co najcenniejsze swoją intymność....

11 lata 11 miesiąc temu #542035 przez Lafi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #542042 przez aksa
Waszka piękne zdjęcia, a to z mężem łał, też chce takie!! (tylkoz moim mężem ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #542049 przez Depeche

11 lata 11 miesiąc temu #542079 przez Lenucha217
Dziewczyny czy Was tez bolą strasznie pachwiny ??? leze i nie moge sie ruszyc bol nie do wytrzymania jestem sama w domu i nie wiem co robic ???

11 lata 11 miesiąc temu #542080 przez xxElaElaEeexx
Witajcie kobietki :)

My wczoraj z mężem byliśmy odebrać w końcu film z wesela ,pokaz slajdów i foto książkę.
Potem robiliśmy z mężem sałatki,mama upiekła ciasto i wieczorem zeszła się do nas rodzinka na seans ;) O 23 wszyscy się rozeszli,a mnie tak głowa bolała,że spać nie mogłam. :huh:

Dziś już rano pojechaliśmy odwiedzić dziadków męża a potem wujka i tak,że cały dzień w trasie.Od tego siedzenia mnie tak nogi bolały,że szok. :huh: O 17 wróciliśmy do domu i jak się położyłam od razu zasnęłam -przed chwilą wstałam. :)

Śliczne macie brzuszki !!!! :kiss: :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542098 przez Depeche
Lenucha217 napisał:

Dziewczyny czy Was tez bolą strasznie pachwiny ??? leze i nie moge sie ruszyc bol nie do wytrzymania jestem sama w domu i nie wiem co robic ???

Tez mnie bola, od kilku dni.

Chyba nie usne, zaparzylam sobie melise. Moze cos pomoze. Nie moge oddechu zlapac.

11 lata 11 miesiąc temu #542104 przez Lenucha217
Depeche wiem łatwo sie mowi nie przejmuj sie.. wyobrazam sobie jak musi Ci byc zle , jak czujesz sie zawiedziona , faceci to dupki predzej czy pozniej pokażą swoje rózki , to jakas inna rasa i lubia cos palnac bez zastanowienia taka ich natura. Wypij meliske postaraj sie uspokoic masz malutka Kube w brzusiu .. raz dwa usmiechaj mi sie dla nich :*** Tule cie mocno..... Boze mam glupie wrazenie ze to nastapi dzis w nocy dziwnie boli mnie podbrzusze te pachwiny ... niech sie dzieje co chce jestem spakowana

11 lata 11 miesiąc temu #542105 przez mamcia2013
Depeche Twoja sytuacja dała mi do myślenia... Chyba swojemu otwarcie powiem o co kaman. Moim zdaniem Twoj M nie przewidział tego że to Cie nie rozśmieszy tak jak rzeczy z których śmiałaś się do tej pory. Tym bardziej że boisz się porodu a przeciez niedługo na świat przyjdzie synek! Zamiast Cię wesprzeć w trudnym momencie to On z Ciebie się zbija... Ja pewnie tak samo bym zareagowała jak Ty bo to przykre.
No ale jesteś silna Dziołcha więc uszy do góry i myśl pozytywnie, że poród nie będzie aż taki straszny jak poprzedni :) Nie denerwuj się, ściskam :kiss:

Lenucha mnie co jakiś czas budzi ból bioder i też jest to niesamowity ból :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #542112 przez Depeche
Lenucha217 napisał:

Depeche wiem łatwo sie mowi nie przejmuj sie.. wyobrazam sobie jak musi Ci byc zle , jak czujesz sie zawiedziona , faceci to dupki predzej czy pozniej pokażą swoje rózki , to jakas inna rasa i lubia cos palnac bez zastanowienia taka ich natura. Wypij meliske postaraj sie uspokoic masz malutka Kube w brzusiu .. raz dwa usmiechaj mi sie dla nich :*** Tule cie mocno..... Boze mam glupie wrazenie ze to nastapi dzis w nocy dziwnie boli mnie podbrzusze te pachwiny ... niech sie dzieje co chce jestem spakowana

11 lata 11 miesiąc temu #542116 przez Depeche

11 lata 11 miesiąc temu #542126 przez mamcia2013
Depeche widzisz, tak to już jest z facetami. Spytaj się go jakby On się poczuł jakbyś przypomniała wszystkim o tym Egipcie...pewnie też ch*jowo.
A Mała na pewno kocha Was po równo Czorcie :) Pij meliskę i nie denerwuj się. Buzia

Dobranoc Wam Laski :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #542128 przez Beata 26
Depeche - sorry ale mosiek z Twego meza, no co za brak dojrzalosci. Sa rzeczy - niepisane zasady - z ktorych sie nie smieje, nie wspomina i nie szykanuje i juz.
Wkurzylam sie na niego!
Poza tym faceci naprawde niedorozwinieci jacys sa.
Ja od razu z Igorem o tym porozmawialam. Jak ma mi zamiar to wyciagac za kilka lat to ja dziekuje za jego towarzystwo. Wydawal sie przerazony, ze nawet moglam tak pomyslec, ze on tak zrobi. Ale jak widac nigdy nic nie wiadomo, a mi zalezy zeby byl obok.

A tak w ogole to wez sie garsc pipko! Cos sie tu rozchwialas emocjonalnie ostatnio. Wiem, latwo sie mowi - ale pomysl o tym.

Laski macie sliczne zdjecia. I rzeczywiscie kazda z Was ma inny ksztalt;)

Ja po ciezkej nocy, chyba za duzo o pelni myslalam. Napisalam Dzis plan ciazowy, wydrukowalam i spakuje do torby

A teraz spaciu mykam, dobranoc slicznotki.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542167 przez 25malinka

Dobranoc brzuszki

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka