- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ojj chyba trzeba śniadanie zjeść.. martwię się bo w nocy kół mnie brzuch a teraz Oliwka w ogóle się nie rusza.. już słodkie jadłam i nic ;/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
za 3 tygodnie musimy powtórzyć usg badania blizny po cc bo dzisiaj miała 3mm ale lekarz stwierdził że napewno jest cieńsza tylko mały jakoś na nią naciska
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiecie co przeszli mi szaleństwo zakupów wszystko mam zapisane co i jakie i gdzie kupić czekam tylko na piątek i wypłatę a łóżeczko pościele mate karuzele i bujaczek kupie jak przyjdzie mundurowka 1 marca i spokój
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale dziś świeci ładnie słonko aż trochę milej na serduchu, bo wczoraj po tym jak się naczytałam o tym co pisałyście to sie tak rozryczałam, że mąż nie mógł mnie uspokoić. Burza hormonów. Też zaczęłam mojemu wypominać, że mi nie pomaga, że dobrze wie, że czuję sie jak słoń, że w ogóle nie czuję się atrakcyjna i ze są momenty, że się chwilami przed nim wstydze. A zaczęło się od tego, że mąż powiedział, że idzie ze mną w czwartek na wizytę. A po tym co przeczytałam od Depeche miałam dziwną wizje, że m będzie się nabijał ze mnie potem jak to babka bada mnie na fotelu itp a potem to już całkiem wybuchłam... masakra co potrafią zrobić z człowiekiem hormony.
Potem jakos się uspokoiłam ale w nocy nie mogłam spać, bo młody buszował w brzuchu a nad razem złapały mnie skurcze obu całych nóg równocześnie. Co to był za ból...
Na szczęście dziś humor mam lepszy.
A jak z Tobą Depeche? Troszke lepiej?
lenucha mnie ostatnio tez bolą pachwiny (na szczęście nie jest to mocny ból) i od jakiegos tygodnia boli mnie podbrzusze (tak okresowo) i kłuje mnie w pi***e. Na to wygląda, że mały się już obnizył i mi tam naciska i jak to powiedział mąż AniCzajki, mały szykuje sobie pas startowy
Gosia jesli chodzi o wizytę to na bank będzie wszystko ok z serduszkiem. Zosieńka ładnie fika koziołki, rosnie, rozwija się więc nie możesz usłyszeć nic innego jak to, że wszystko jest na dobrej drodze.
kika ale pech kurcze z tą szufladą. Dajecie do reklamacji czy będziecie coś kombinować? No i kurcze te 7cm za krótki pokój żeby wstawić łóżeczko.... a nie da się go postawić w poprzek jakoś?
lusiaczek ja bym nie brala pod uwage terminu z dzisiejszego usg, bo teraz dzieci rosna w roznym tempie i najbardziej wiarygodny jest termin z pierwszego usg. Poza tym wez przyklad mojego Wojtusia. Wagowo to pewnie juz powinien sie urodzic. Ale ja mysle, ze troche stanal z waga ostatnio. Poza tym ma jeszcze miesiac by wyjsc.
Super, że wszystko ok na wizycie
Miłego dzionka
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Poza żalami, piękne macie brzuszki Dziewczyny
Trzymam Gosieńka kciuki za Echo, i jestem pewna, ze usłyszycie same dobre wiadomości Daj nam znać jak tylko będziesz coś wiedziała.
Nie pamiętam, przyznaję się kto ma najbliższe wizyty, ale trzymam kciuki za Wasze Maluszki (no, niektóre to już nie takie maluszki )
Mnie mąż troszkę zaraził, więc idę szykować jakąś czosnkową miksturę żeby się nie dać rozłożyć.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Nocka minęła jakoś spokojnie,moja mama dzis rano pojechała do pracy,także jak męża też nie będzie w domu to chyba oszaleje z nudów,ale na szczęscie dzisiaj nigdzie się nie wybiera...
andzia jak byłam u gina ostatnio to powiedział,że brzuch obniża się miesiąc przed porodem i że na pewno to zauważe..
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Takie "wychowywanie" trwało to prawie 2 lata ale teraz zdarza mu się to naprawdę sporadycznie, no chyba, ze goni jakąś muchę, wtedy zasady nie obowiązują ;)jedna rzecz z którą nie umiemy sobie poradzić to poranne drapanie w drzwi żeby już wstać i napełnić michę...
Ciekawa jestem jak to będzie jak Mała będzie już w domku. Mama nadzieję, ze nie będę musiała szukać mu domu i będzie się zachowywał jak należy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wlasnie przeczytalam na innym forum, ze laska zuzyła tylko 1 paczke pampersów nr 1, dziecko wazylo 3300 i nastepna paczke juz uzywała w rozmiarze nr 2
Nooo, moja wazyla 3100 i zuzulam dwie, z czego te druga to juz od polowy mogalam kupic wieksza.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kupowała może któraś z Was kosmetyki Hipp'a?
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Depeche zaskoczyłaś mnie opowieścią o zachowaniu Twojego męża! Taki temat to sacrum, które trzeba szanować!
Lenusia mnie też bolą pachwiny, ledwo chodzę. Dzisiaj w nocy pojawiło się kłucie w boku na dodatek, zauważam, że jest coraz częściej.
Gosia oczywiście, że wszystko będzie dobrze, będziesz wracała z uśmiechem na twarzy O, której macie jutro wizytę?
Byłam rano oddać mocz do badania i zrobić morfologię. Jutro wizyta! Boję się, jak tam moje rozwarcie I szyjka czy trzyma jak trzymała?
Brzuch swędzi mnie nie miłosiernie, chyba się wścieknę!!! Posmarowałam się już oliwką, ale to nic nie daje! Zaraz wydrapię sobie tam dziurę!