BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #542194 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #542213 przez Lenucha217
Depeche dzien dobry moj Ty ranny ptaszku <tuli mocno> rob kawke i zajmijmy sie ploteczkami :******
U mnie tragedia krecilam sie z boku na bok ,nie mogłam spac przez ten bol pachwin

11 lata 11 miesiąc temu #542216 przez kika1985
hej

depeche przytulam cie mocno!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

aksa śliczny brzuszek :P a w Pepco kupiłam koszyk wiklinowy na komodę, czapeczki dla małej i pieluchy tetrowe :) więcej nie szalałam

Waszka super sesja

a ja się wczoraj wkurzyłam bo się okazało jak złożyliśmy komodę że jedna szuflada jest trefna źle się odsuwała więc ją przełożyliśmy w inne miejsce i teraz za chiny nie można jej otworzyć :evil: zablokowała się i już , nawet siłą Sebek nie mógł jej wyjąć , do tego źle zmierzyliśmy pokój i brakuje nam 7 cm żeby weszło nam nasze łóżeczko :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kur...a teraz albo musimy kupić nowe, albo jakoś skrócić te stare, tylko pytanie czy się da heheh

za godzinę jadę z teściami do sklepu meblowego zobaczę tą sofę dla nas więc spadam się wykąpać , umyć włosy i umalować trochę

11 lata 11 miesiąc temu #542217 przez kika1985
Lenucha217 napisał:

Depeche dzien dobry moj Ty ranny ptaszku <tuli mocno> rob kawke i zajmijmy sie ploteczkami :******
U mnie tragedia krecilam sie z boku na bok ,nie mogłam spac przez ten bol pachwin

leniusia ja takie bóle pachwin miałam z Dominikiem w ciąży, ale nic się nie przejmuj nie urodzisz dziś ani jutro :P

11 lata 11 miesiąc temu #542219 przez Lenucha217
kika juz byłam gotowa na wszytko tej nocy .... a swoja droga jak dla mnie nie znosny jest taki bol pachwin to jak ja przezyje porod..... mięczak jestem straszny ech

11 lata 11 miesiąc temu #542225 przez Paulina 77

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #542232 przez AniaCzajka
Depeche trzymaj się Kochana.

Mnie też pachwiny bolą okrutnie, a mój mąż wymyślił wczoraj teorię dobierając się do mnie że pachwiny bolą dlatego bo Franek przygotowuje sobie pas startowy do wyjścia na świat:)

11 lata 11 miesiąc temu #542235 przez Gosia27
Cześć dziewczyny,
nie potrafię się zwlec z łóżka. Późno się położyliśmy. O 66 zjadłam pierwsze śniadanie a teraz oczy mi się kleją...a tu tyle do zrobienia na dziś. Ksiądz chodzi po koledzie, nie wiem od której...ogarnąć mieszkanie a cholernie mi się nie chce...do pracy muszę lecieć po druk erMua, żeby jutro jak pojedziemy na echo nie zrobili mi problemów. I pakowanie...torby do szpitala choć nastawiam się że R po badaniu odwiezie mnie do mamy ale nigdy nic nie wiadomo...
Depeche jak się dziś czujesz?

11 lata 11 miesiąc temu #542252 przez ufolka
Hej :)
No i jak po pełni? Nadal w dwupakach? :)

Dzisiaj jakaś śmieszna pogoda, nie wyspałam się, śniło mi się że urodziłam dziewczynkę, ciemne włoski takie miała, a ja ją balsamem smarowałam bo miała suchą skórę na nóżkach hehe ale fajny sen :P
Mnie pachwiny też bolą, no ale ginka powiedziała że to dlatego że dzidzia jest nisko i naciska, że dlatego mogą boleć :)

11 lata 11 miesiąc temu #542258 przez ufolka
Waszka śliczne zdjęcia :)

Paulina dobrze napisała, może żeby coś takiego przeżył to by zjadł trochę rozumu !

11 lata 11 miesiąc temu #542260 przez Gosia27
A ja dalej siedze w koszulce i szlafroku jak ta pipka zamiast się wziąć do roboty...
Dziewczyny bardzo się stersuję przed jutrzejszym badaniem serduszka Zosi,nie potrafię o niczym innym myśleć...wierzę z całego serca że Pani dr znowu powie nam że jest lepiej...że niczego nowego nie wykryje...

11 lata 11 miesiąc temu #542261 przez Lafi
Dzień dobry mamuśki :)

Paulina, rozwaliłaś mnie, rozłożyc faceta na łózku..... na poczatek wysłać go do urologa i juz by mieli dość.

Depeche u nas jest na odwrót młody to za mna jest :) chociarz mu najwiecej śrubke przykrecam.

Ja dzis musiałam wybrac sie do przedszkola z młodym, bo od rana świrował, a tak mi sie chciało ze hej, ja to postrach sieje, ładnie poszedł na szczęście :) od niepamietnych czasów była mw sklepie, tak to wszystko mój m robi, nawet zaczeło mu to wychodzić :) kurcze znów mnie przytyka, cieżko mi sie oddycha.

Lenusia mnie pachwiny nie bolą, pewnie módy zaczał napierać, alebo kości sie przygotowują,

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542262 przez ufolka
Gosia bo pewnie tak powie !! musisz dobrze myśleć :) a my będziemy zaciskać kciuki :)

11 lata 11 miesiąc temu #542263 przez Lafi
Gosia musi być dobrze. inny scenariusz nie wchodzi w gre, ja ostatnio dwa dni chodziłam w piżamie :) a leń ze mnie, ale a niedługo mi sie to skończy ;)

11 lata 11 miesiąc temu #542274 przez Paulina 77
Gosia dlaczego miałaby inaczej powiedziec, jesli wiadomo, ze przeciez JEST lepiej, a Zośka fika koziołki w brzuszku :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka