BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #543824 przez Lenucha217
:*** haha czubek ...beznadziejny ten stanik do karmienia nie lubie takich nie usztywnianych .. wlasnie mierze i chyba nie bede uzywała moze na poczatku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #543828 przez Waszka87
A ja biorę femibion Natal 2 i magnez chela mag mama i wyniki mam ok, jutro idę oddać mocz i morfologię zrobić i toxoplazmoze

11 lata 10 miesiąc temu #543829 przez aksa
też mam jeden - cycki się w nim rozlewają, nie układa się beznadziejny..

dobra ide walczyć!! maszynko nadchodzę!! :side:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #543837 przez Lafi
Aksa walcz, powodzenia :)

11 lata 10 miesiąc temu #543838 przez Depeche
Hej
Dopiero co zjadlam sniadanie, bo spalam do 11. Nie moglam w nocy usnac, jakos tak wyszlo.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nie chce mi sie juz pisac tych bzdetow, bo nic konstruktywnego w tym temacie sie nie zrobi. Szkoda mi tylko tego dziecka w moim brzuchu, bo pewnie w jakis sposob odczuwa moje samopoczucie i nie jest to dla niego dobre. Po prostu nie potrafie jakos przejsc nad tym wszystkim do porzadku dziennego.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #543840 przez Unbreakable
Hmmm... na zgagę to może kilka brzuszków by pomogło?:P

Ja kupiłam jeden do karmienia i jest beznadziejny. Czuję się jak babcia... mam jeszcze 2 takie sportowe ale też się nadają bo skłądają się z 2 warstw i jednej łatwo się można pozbyć ;) No ale fakt... trudno będzie poczuć się kobieco w takiej bieliźnie :(

Depeche, życzę po prostu żeby wszystko się poukładało. Nic więcej chyba nie można powiedzieć.

11 lata 10 miesiąc temu #543841 przez Beata 26
Nie wiem czy dacie wiarę, ale jest taka ładna pogoda. Tzn. nie ma słońca, ale śnieg stopniał i jest ciepło, że zaraz pójdę chyba na godzinny spacer.. no może nie tak zaraz.

Ja też ostatnio depilowałam to i tamto, napociłam się jak nie wiem ... ale sobie obiecałam, że w tygodniu będę poprawiała.. zobaczymy.

A jeśli chodzi o bloga, to ja sobie myślę, że jeśli się komuś nie podoba lub jeśli się ktoś z czymś nie zgadza, to jak najbardziej ma prawo o tym mówić, ale w sposób ludzki. A jeśli nie, to też nie musi czytać tego bloga, ani na niego zaglądać. A tam były takie rzeczy napisane, że sama płakałam czytając to, ale nie będę Wam tu przytaczać, więc chyba szkoda moich nerwów (gdyby nie hormony, to pewnie bym przeszła obok obojętnie i nie zawieszałabym bloga..)..

A ja właśnie kupiłam sobie centrum metrna z dha, ciekawa jestem czy mi podejdą te witaminy.. tutaj słaby wybór witamin jest.

dostałam maila ze sklepu gdzie wózek kupiłam: wyślą dziś wszystko oprócz fotelika samochodowego, ten doślą później, bo się okazało, że na stanie nie mają.. co za mośki! no ale ok, to znaczy, że jutro będę miała wózek ! yoouupopiiii :)

11 lata 10 miesiąc temu #543842 przez mamcia2013
Ja też umrę przez tą zgagę :angry:

11 lata 10 miesiąc temu #543843 przez wiewiorka
co do pełni to właśnie się dowiedziałam, że dwa dni temu urodziła żona mojego brata. Wiec mysle ze jednak coś w tym jest.. Szymon w brzuchu caly dzien i noc mi się ruszał, że aż się przeraziłam ze cos jest nie tak. Kolejna pełnia 25 lutego!

11 lata 10 miesiąc temu #543846 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny:) ja dziś trochę sobie pospałam z mężolem , potem pojechaliśmy do miasteczka na małe zakupy i jak zwykle poszłam do sklepu "wszystko po 4zł i nie tylko" i kupiłam kilka duperelek:) ale takich przydatnych :) potem zrobiliśmy w polomarkecie zakupy, a teraz pijemy kawkę i zaraz jakiś obiad wymyślę ale dziś mało inwencji biały barszcz z wczoraj i pierogi z białym serem:) a potem jedziemy do moich rodziców pomóc mojej siostrze dekorować salę na imprezę osiemnąstkową ;)

A co do dzidziusiowych zakupów to mam już wszystko dla siebie też, popakowałam torby dla siebie i Franka, torbę dla siebie i Franka na wyjście też mam już uszykowaną, popisałam kartki też jakbym czegoś nie wzięła żeby Michał wiedział gdzie co jest i jak coś to mi przywiezie do szpitala:)

11 lata 10 miesiąc temu #543848 przez Lafi
Depeche potrzebujesz złapać oddech,

Dopisuje sie do zgagowczin :(

25 lutego to ja juz moge rodzić :)

11 lata 10 miesiąc temu #543854 przez Depeche
Wiem, tylko nie moge go zlapac przy nim. Z drugiej strony przeciez nie spakuje sie i nie wyjde, bo jak pojade z mala , bedzie pytala o ojca, jak ja zostawie, pewnie bedzie pytala o mnie. I tak siedze... Plusy takie, mlody kopie mnie po pi.dzie, wiec nadal siedzi pupkowo. AAAAA jeszcze wczoraj zaraz po tym jak mi powiedzial, ze nie wie co ma zrobic to mi zakomunikowal, ze przy tym porodzie tez chce byc. Prima aprylis to chyba jakos 1 kwietnia.

11 lata 10 miesiąc temu #543857 przez Depeche
I powiem wam, ze z nerwow to mi zgaag przeszla. Ale nie polecam. :)

11 lata 10 miesiąc temu #543858 przez mamcia2013
wiewiorka napisał:

co do pełni to właśnie się dowiedziałam, że dwa dni temu urodziła żona mojego brata. Wiec mysle ze jednak coś w tym jest.. Szymon w brzuchu caly dzien i noc mi się ruszał, że aż się przeraziłam ze cos jest nie tak. Kolejna pełnia 25 lutego!

A w terminie się urodziło dzieciątko?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #543859 przez vernix
Cześć Dziewczyny!

Trzymam od rana moocno kciuki za wszystkie wizyty: Aksy, Agnieszki, Gosi
Wierzę, że będzie dobrze z maluszkami, innej opcji nie ma. To już prawie ostatnia prosta, ostatnie wizyty!

Agnieszka sypialnia wyszła Wam bardzo ładna. Po porodzie będziesz wybierała z Zosią dodatki i będzie jeszcze przytulniej. Fajną macie szafkę-małą komodę pod oknem.

Patrycja szkoda mi Ciebie, Ignaś musi nieźle napierać na nerkę. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Twoja ginekolog na pewno Cię uspoki i nie pozwoli, aby coś złego się stało. Będzie ok!

Beata też zaglądałam na Twój blog-masz ciekawy styl pisania, taki, do którego chce się wracać..ale nie dziwię się, że zawiesiłaś jego prowadzenie. Ludzie na serio potrafią być chamscy i nieobliczalni.
Mój mężol pracuje bezpośrednio w kontakcie z różnymi klientami. Ostatnio przyszedł koleś, który był od początku rozmowy nastawiony negatywnie, agresywnie. W pewnym momencie wstał i trzymając coś w kieszeni w kształcie pistoletu, powiedział do męża: "albo ku.a się zgodzisz, albo ci łeb odpier.." Masakra! Mężol włączył alarm, a koleś uciekł. Ludzie normalnie wariują!

Ja dzisiaj na obiad mam ziemniaki+ sałatę lodową z ogórkiem kons. i papryką+ piesi kurczaka w ziołach.
Mam zamiar spakować rzeczy małego do szpitala, wyparzyć butelkę, smoczki, laktator i poukładać ubranka w szafie, ale zobaczę czy wystarczy mi sił.

Uściski!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka