- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Gosia trzymamy mocno kciuki ze Echo
Oczywiście kciuki zaciśnięte tez za pozostałe wizyty
patrycja ciekawe co gin powie na te nerki. ale skoro mówisz, że to ma minąć po porodzie to już bardzo niedługo... mysle ze lekarz dobrze Tobą pokieruje przez najbliższy miesiąc.
lenusia kobieto skoro Ty tak wyglądasz rano to jak Ty musisz wyglądać jak sie pomalujesz na impreze... pewnie wszystkim szczena opada śliczna z Ciebie kobieta
Fajnie,że pokupowałaś już resztę wyprawki
Beata Ty widzę, że tez już jesteś przygotowana
Zaskoczyłaś mnie tylko wiadomością o tych wpisach na Twoim blogu. Szok jakbym dorwałą kogoś kto to zrobił to bym go powiesiła za jajca (albo za cycki - jesli to kobieta) Bezczelnie się Ci ludzie zachowują... i te teksty... a Ty tak fajnie piszesz... tak ciepło... z uczuciem...
kika fajnie, że udało się naprawić komodę
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dziś chyba mam dzień z powerem. Wyprawiłam męża do pracy (matko jak to brzmi, ale On ostatnio tak się rozbestwił, że chce żeby mu pakować śniadanko do torby... jak dziecko do szkoły. Za niedługo zaczne mu pakować buciki zmienne do worka), wywietrzyłam mieszkanko, przebrałam pościel, odkurzyłam i umyłam podłogę uffff...
Patrycja, zostało już naprawdę niewiele, tak naprawdę za 3 tygodnie Ignaś może już być z Tobą, na pewno jeśli stan nerek będzie się pogarszał to ginka wymyśli coś mądrego Ucz się łądnie i nie myśl za dużo (tzn myśl, ale o kodeksach i innych nudach )
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego dnia Brzuchatki
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia trzymajcie sie.
Kika to zdolny męzylek, ja 3 lata temu składałam sama komode, mój miał tam podokrecac jakies poerdoły i co uwaga bo szuflada wypada,
Depeche sie porobiło, ja ostatnio jak mnie mój m wkurzy a to chyba norma w zwiazkach, to sie nie odzywam, a jak jest ostro to wychodze, ewentualnie trzaskam talerze dla siebie samej musisz ochłonąć.
No dzis porobiła mzakupy co mi trzeba, ale to jeszcze nie wszystko niestety
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podziwiam was za waszą energię, ja źle spałam i nic nie dam rady robić, ale jak tu któraś napisała, zacznę szorować chatę za dwa tyg to może urodzę hehe
Dziś nie mam pojęcia co na obiad zrobić, no serio może naleśniki ze szpinakiem? :>piszcie co robicie to może coś ściągnę
Wczoraj oglądałam program "wiem co jem" i ta babka mówiła że w popcornie z aromatem maślanym ten aromat taki szkodliwy jest.. a ja jem tylko taki jak już kupuję ! powinni wszystko na opakowaniach pisać :|
Gosia myślałam o was kciuki już dawno zaciśnięte, potem tylko docisnąć mi zostanie
Patrycja ja też wierzę że wszystko będzie dobrze, oby malutki się urodził i wszystko było okej wrócisz do zdrówka i będziesz cieszyć się synkiem myślę że dobrze wybrałaś lekarza, więc wierz w niego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj mam wrażenie, że brzuszek się obniżył, ale nie wiem czy to na prawdę, czy tylko złudzenie...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ooo... i jest też domek Zosieńki spora ta willa na pewno większa niż moja
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka fajne mieszkanko, a panele super mi się podobają też chciałam podobne ale mąż nie dał się przekonać ;/ widzę że łóżko weszło na styk hehe a brzuszek ma prawo się obniżać już chyba u mnie tez się obniżył, ostatnio siorka nie była u mnie parę dni bo chora była i jak mnie zobaczyła to aż się przestraszyła bo brzuch nisko, no cóż rodzić za dwa tyg mogę już hehe napisz jak możesz co to za kolorki na ścianach?
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
DZiewczyny trzymam dzisiaj kciukasy za Wasze wizyty,będzie wszystko dobrze
Lena wow!!! wyglądasz super,ja to z rana jak upior jakis
depeche no niezle sie rozwija ta sytuacja z mężem,ale uważam że należy mu się,faceci powinni znac granice,ja tam z moim postąpiłabym tak samo pewnie
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufolka na panele uparłam się ja, K. zgodził się na wszystko, na kolory, na panele, nie było z tym problemu