- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
AniaCzajka ciesze sie, ze bedziesz miała wiecej spokoju w domu, kiedy swirka pojdzie do pracy moze spotka tam fajne kolezanki, nawiaze znajomosci i zrobi sie milsza dla Was. Bo w domu czlowiek dziczeje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Waszka nie forsuj się tak! Trzeba było dać sobie pomóc! Położ się, nogi w górę, niech odpoczywają.
Paulina nie martw się o małego, w brzuszku ciasno, więc nie ma jak poszaleć. Mojej Zosi, też zdarzają się takie leniwe dni, a ja się martwię oczywiście... Lekarz powiedział mi, że w ciągu dnia mogę nie czuć ruchów, i to jest normalne, ale jeśli wieczorem między 21-03 nic się nie będzie działo to trzeba jechać zrobić KTG. Więc spokojnie kochana, złapał go leniuszek i tyle
Dobrze, że po wizycie u kardiologa ok:)
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
koticz wiesz, ze te fryzurki pasują mi do Ciebie? taki masz koci charakterek, w pozytywnym sensie indywidualistka
Wczoraj urodziła moja kolezanka, ktora miala termin cc na 11.02. Wczoraj kolo 10 przyjechala podobno do szpitala, zeby juz tam byc wczesniej, a pare godzin pozniej mała Patrycja juz byla na swiecie. Przynajmniej sie dziewczyna krótko denerwowała
Waszka ostatnio miałam takie jakby mdłosci i utrate apetytu. Cos podobnego jak na poczatku ciazy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Paulina... no to szybki poród miała Twoja koleżanka
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też macie mdłości?
Dzis myslalam, ze zwroce sniadanie ( nie jakies obfite, jedna buleczka z bialym serkiem). Dziwne to bylo.
Teraz sie zdrzemnelismy z m. Co za pogoda. Wlaczylismy malej Krola lwa w jej pokoju i ucielismy sobie komara. Wczesniej pilam cole, jak wstalam to tak mi sie odbilo, ze w gardle poczulam pieczarki z pizzy.
A bleeeeeeee
Swir sie na mnie obrazil, a nic mu nie zrobilam ani nie powiedzialam. Wzgardzil dzis moimi faworkami. Xhory bidny vzlowiek.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka no dokładnie taki daszek
AniaCzajka to świrka bedzie musiala iśc do pracy, a Ty chociaz będziesz miałą trochę spokoju
Kurde czemu nie mieszkamy w jednej miejscowości... byśmy sobie siedziały przy kawce i bysmy sobie plotkowały... albo bysmy dołączyły do lenuchy na maseczkę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Gosiu trzymam kciukasy za Ciebie i Zosie
koticz tylko ostrożnie z tymi pożądkami,fajną fryzurę wybrałaś,mi raczej by taka nie pasowała,bo ja przeważnie długie wlosy noszę
Aniaczajka to jak świrka pójdzie do pracy,będziesz miała przynajmniej trochę spokoju
aga,andzia a mi pępek nie wyszedł, to zależy chyba od tego kto jaki ma
waszka no teraz to już coraz gorzej będzie i wystać już nie można,dlatego ja prasowanie robiłam juz jakiś czas temu bo wiedziałam,że teraz nie będe miała na to siły
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Hmmm... oglądam ciuchy na Allegro, ale dla SIEBIE!!! Nie długo będę mogła sobie kupić coś fajnego, co nie jest worem
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Boze boze ale Ci ludzie sa dziwnie nie zapytaja tylko sami kupują dostałam lozeczko po małym siostry juz jakis czas temu , a tu nagle dzis obudzila sie ciotka klotka i dzwoni mi ze kupila miesiac temu lozeczko ale nie moze sie zebrac by przyjechac wiec kurier dostarczy po 16 .. wrrrrrrrr chyba w jednym ja bede spala
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czy wiecie jak to jest z tymoi zaświadczeniami od lekarza że jako jesteśmy od 10 tygodnia pod opieką lekarską kiedy takie zaświadczenia są wydawane jeszcze w ciązy czy już po porodzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Cieszę się że po wizytach wszystko ok.
Gosia kciuki zaciśnięte za Was
Wiecie co, ja dzisiaj miałam skurcze tak mi się wydaje. Podbrzusze mnie bolało a przy tym brzuch mi twardniał i normalnie mnie w dooopie kuło! I latałam na kibel co chwile szczać. Do tej pory brzuch mi się napina i zakłuje mnie... Ehh
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
aga ja też czasem tak przeglądam co sobie kupię a ostatni byłam z moim w NewYorker bo sobie spodnie kupował i jak widziałam te promocje na jeansy,topy i sweterki to krew mnie zalewała,że nie mogę sobie nic kupić
Co jemy na kolacje???Bo głodna już jestem a pomysłu mi brak...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px