BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #555290 przez Paulina 77
I ja Was podczytuje. Martwie sie, bo od wczoraj młody słabiej sie rusza. U kardiologa na echo nie najgorzej, najwazniejsze, ze nie mam tętniaka na aorcie. Mam sie znowu zglosic kilka miesiecy po porodzie.
AniaCzajka ciesze sie, ze bedziesz miała wiecej spokoju w domu, kiedy swirka pojdzie do pracy :) moze spotka tam fajne kolezanki, nawiaze znajomosci i zrobi sie milsza dla Was. Bo w domu czlowiek dziczeje.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #555300 przez Agnieszka86
Jestem, pomyłam naczynia.

Waszka nie forsuj się tak! Trzeba było dać sobie pomóc! Położ się, nogi w górę, niech odpoczywają.

Paulina nie martw się o małego, w brzuszku ciasno, więc nie ma jak poszaleć. Mojej Zosi, też zdarzają się takie leniwe dni, a ja się martwię oczywiście... Lekarz powiedział mi, że w ciągu dnia mogę nie czuć ruchów, i to jest normalne, ale jeśli wieczorem między 21-03 nic się nie będzie działo to trzeba jechać zrobić KTG. Więc spokojnie kochana, złapał go leniuszek i tyle :)
Dobrze, że po wizycie u kardiologa ok:)

11 lata 10 miesiąc temu #555309 przez Waszka87
Też macie mdłości?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555312 przez Paulina 77
Agnieszka to mnie pocieszyłas, ze Zosia tez ma spokojniejsze dni.

koticz wiesz, ze te fryzurki pasują mi do Ciebie? :) taki masz koci charakterek, w pozytywnym sensie :) indywidualistka

Wczoraj urodziła moja kolezanka, ktora miala termin cc na 11.02. Wczoraj kolo 10 przyjechala podobno do szpitala, zeby juz tam byc wczesniej, a pare godzin pozniej mała Patrycja juz byla na swiecie. Przynajmniej sie dziewczyna krótko denerwowała :)

Waszka ostatnio miałam takie jakby mdłosci i utrate apetytu. Cos podobnego jak na poczatku ciazy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555313 przez andzia_zg
Waszka u mnie mdłości to normalka... szczególnie do południa....

Paulina... no to szybki poród miała Twoja koleżanka :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #555315 przez Depeche
Waszka87 napisał:

Też macie mdłości?

Dzis myslalam, ze zwroce sniadanie ( nie jakies obfite, jedna buleczka z bialym serkiem). Dziwne to bylo.
Teraz sie zdrzemnelismy z m. Co za pogoda. Wlaczylismy malej Krola lwa w jej pokoju i ucielismy sobie komara. Wczesniej pilam cole, jak wstalam to tak mi sie odbilo, ze w gardle poczulam pieczarki z pizzy.
A bleeeeeeee

Swir sie na mnie obrazil, a nic mu nie zrobilam ani nie powiedzialam. Wzgardzil dzis moimi faworkami. Xhory bidny vzlowiek.

11 lata 10 miesiąc temu #555321 przez Depeche
andzia_zg napisał:

Agnieszka no dokładnie taki daszek :-)

AniaCzajka to świrka bedzie musiala iśc do pracy, a Ty chociaz będziesz miałą trochę spokoju :-)

Kurde czemu nie mieszkamy w jednej miejscowości... byśmy sobie siedziały przy kawce i bysmy sobie plotkowały... albo bysmy dołączyły do lenuchy na maseczkę :P :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #555327 przez 25malinka
No w końcu mąż zwolnił mi kompa i Was nadrobiłam..

Gosiu trzymam kciukasy za Ciebie i Zosie

koticz tylko ostrożnie z tymi pożądkami,fajną fryzurę wybrałaś,mi raczej by taka nie pasowała,bo ja przeważnie długie wlosy noszę

Aniaczajka to jak świrka pójdzie do pracy,będziesz miała przynajmniej trochę spokoju

aga,andzia a mi pępek nie wyszedł, to zależy chyba od tego kto jaki ma

waszka no teraz to już coraz gorzej będzie i wystać już nie można,dlatego ja prasowanie robiłam juz jakiś czas temu bo wiedziałam,że teraz nie będe miała na to siły

11 lata 10 miesiąc temu #555336 przez Agnieszka86
Depeche odważny masz plan! Wytrwałości :)

Hmmm... oglądam ciuchy na Allegro, ale dla SIEBIE!!! Nie długo będę mogła sobie kupić coś fajnego, co nie jest worem :)

11 lata 10 miesiąc temu #555341 przez Paulina 77
Depeche, fajny plan :) trzymam kciuki zeby Twoj m poszedl za Twoim przykładem i zebyscie szczesciwie ułozyli sobie zycie.

11 lata 10 miesiąc temu #555345 przez kika1985
Lenucha217 napisał:

Boze boze ale Ci ludzie sa dziwnie nie zapytaja tylko sami kupują dostałam lozeczko po małym siostry juz jakis czas temu , a tu nagle dzis obudzila sie ciotka klotka i dzwoni mi ze kupila miesiac temu lozeczko ale nie moze sie zebrac by przyjechac wiec kurier dostarczy po 16 .. wrrrrrrrr chyba w jednym ja bede spala

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #555351 przez kika1985
AniaCzajka napisał:

a to my dzisiaj:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
go

11 lata 10 miesiąc temu #555354 przez kika1985
lusiaczek82 napisał:

czy wiecie jak to jest z tymoi zaświadczeniami od lekarza że jako jesteśmy od 10 tygodnia pod opieką lekarską kiedy takie zaświadczenia są wydawane jeszcze w ciązy czy już po porodzie

11 lata 10 miesiąc temu #555357 przez mamcia2013
Hej Laski, ja padam na ryj.

Cieszę się że po wizytach wszystko ok.

Gosia kciuki zaciśnięte za Was :)

Wiecie co, ja dzisiaj miałam skurcze :cheer: :cheer: tak mi się wydaje. Podbrzusze mnie bolało a przy tym brzuch mi twardniał i normalnie mnie w dooopie kuło! I latałam na kibel co chwile szczać. Do tej pory brzuch mi się napina i zakłuje mnie... Ehh

11 lata 10 miesiąc temu #555358 przez koticz
depeche wybierz Śląsk,tylko nie hanysowo a bliżej Zagłębia ;) unbreakable bez urazy :cheer:

aga ja też czasem tak przeglądam co sobie kupię :) a ostatni byłam z moim w NewYorker bo sobie spodnie kupował i jak widziałam te promocje na jeansy,topy i sweterki to krew mnie zalewała,że nie mogę sobie nic kupić :dry:

Co jemy na kolacje???Bo głodna już jestem a pomysłu mi brak...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka