BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #555211 przez koticz
Ja już kiedyś nosiłam takie krótkie asymetryczne włosy a teraz i tak mam bok wygolony więc wyboru nie mam za wielkiego.Zdecyduję się raczej na to pierwsze cięcie bo jest "grzeczniejsze" mój J bardzo mnie lubi w krótkich włosach.A potem będziemy razem z Jagodą chodować włosy na jej komunie :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #555212 przez andzia_zg
Depeche napisał:

Laski, brzuch mi sie obniza... nie doczlapie do 18.03

Ale do marca chyba doczekasz :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #555213 przez koticz
depeche dupa do góry-świecę rób!!!!!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #555216 przez Agnieszka86
No cóż brzuszki opadają, dzieciaki chcą na świat już przychodzić:) K. dzisiaj zauważył, że brzuszek mam niżej <lol>

11 lata 10 miesiąc temu #555219 przez xxElaElaEeexx
Ja też umieram z nudów ,cały dzień siedzę przez laptopem i już nie wiem co oglądać :S
Jutro niestety idę do szkoły,a tak mi się nie chceeee :huh: :huh: :huh: :huh:

11 lata 10 miesiąc temu #555223 przez andzia_zg
A ja mam brzuch na takiej samej wysokości jak miałam. I podejrzewam, że mi sie nie obniży,bo i tak jest dość mały... za to smiesznie mi wypchało pępka :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #555227 przez andzia_zg
xxElaElaEeexx napisał:

Ja też umieram z nudów ,cały dzień siedzę przez laptopem i już nie wiem co oglądać :S

Ja tez z nudow ogladalam rozne gazetki z meblami itp i znalazlam kuchnie jaka chcialabym kiedys mieć...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #555231 przez AniaCzajka
ja tak samo dziś popołudnie i wieczór sama, nie licząc teściowej za ścianą ale mam z niej dziś zwałkę;) kobita myślała że urząd pracy da jej kuroniówkę i będzie mogła w chałupie siedzieć a tu dupa zaproponowali jej pracę i musi do niej iść bo jak nie pójdzie to ani ubezpieczenia ani nic i się piekli od rana hehe dobrze jej tak, to za moje krzywdy.

11 lata 10 miesiąc temu #555236 przez Agnieszka86
Popatrzcie jakie to dziwne, jest nas kilka, wszystkie się nudzimy, ale spotkać się nie możemy, żeby pogadać... a mnie już oczy od monitora bolą :(

AniaCzajka no to teściowa do pracy będzie pomykać :)

Andzia zrobił Ci się z pępka taki daszek?? Bo ja dzisiaj rano zauważyłam, że taki śmieszny jest.

11 lata 10 miesiąc temu #555239 przez andzia_zg
Agnieszka no dokładnie taki daszek :-)

AniaCzajka to świrka bedzie musiala iśc do pracy, a Ty chociaz będziesz miałą trochę spokoju :-)

Kurde czemu nie mieszkamy w jednej miejscowości... byśmy sobie siedziały przy kawce i bysmy sobie plotkowały... albo bysmy dołączyły do lenuchy na maseczkę :P :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #555242 przez AniaCzajka
Agnieszka86 napisał:

Popatrzcie jakie to dziwne, jest nas kilka, wszystkie się nudzimy, ale spotkać się nie możemy, żeby pogadać... a mnie już oczy od monitora bolą :(

AniaCzajka no to teściowa do pracy będzie pomykać :)

Andzia zrobił Ci się z pępka taki daszek?? Bo ja dzisiaj rano zauważyłam, że taki śmieszny jest.

a niech chodzi będzie spokoju trochę, chociaż i tak czeka nas przeprowadzka ale jeszcze trochę tu pomieszkamy, ale najlepsze jest to że ona dziś za taką pokrzywdzoną od rana się ma no jak oni mogli jej tak powiedzieć że do pracy musi iść, a ja się śmieje prawie że w głos no bo sorry kobita 53 lata i już by chciała w chałupie da dupie siedzieć, a jak ja jej kiedyś powiedziałam że ja w domu cały czas bez zajęcia to wariuje to mnie wyśmiała i powiedziała że jestem głupia bo jak się siedzi w domu to najlepiej.

11 lata 10 miesiąc temu #555243 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Agnieszka no dokładnie taki daszek :-)

AniaCzajka to świrka bedzie musiala iśc do pracy, a Ty chociaz będziesz miałą trochę spokoju :-)

Kurde czemu nie mieszkamy w jednej miejscowości... byśmy sobie siedziały przy kawce i bysmy sobie plotkowały... albo bysmy dołączyły do lenuchy na maseczkę :P :lol:

ha ha mamy takie same pępki :woohoo: <lol>
Kawka, herbatka, domowe spa wszystsko jedno, przynajmniej byśmy się nie nudziły...

Zmykam od Was na parę minut...

11 lata 10 miesiąc temu #555246 przez koticz
Ja już od dawna mam taki daszek :)
A jak dotykam brzucha to cały mam chłodny a pępek gorący :cheer:
jak nam się dzieci porodzą to się pewno na skype przerzucimy bo będzie nam wygodniej niż pisać :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #555248 przez andzia_zg
Zmykam na razie, bo mąż w koncu przyjechał z pracy.Idę sobie z nim chwilę pogadać :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #555271 przez Waszka87
Dziewczyny umieram poprasowalam 3 prania a stopy mam jak balerony popuchniete. Ł chciał prasować ale się nie dałam. Masakra jakaś. Coś mnie mdli od wczoraj ale niewiem dlaczego. Zgagi brak tylko mdłości.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka