BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #555807 przez andzia_zg
lenucha a mi sie podoba ten odcien bordo tylko ten niebieski mi troche sie z nim "gryzie" i wg mnie ten niebieski troche razi. Ale jak dasz jasne dodatki to będzie ok :-)

Ja na razie zmykam z forum. Muszę w końcu zabrać sie za sprzątanie i za obiad. Potem się zjawię :-)

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #555809 przez Lenucha217
oby andzia bo sie teraz wkur.... inaczej mi sie to wyobrazalo ide sprzatac zlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555813 przez vernix
ufolka napisał:

Wiecie co, tak szczerze to chciała bym żeby i u mnie to było już po, albo chociaż już :) najgorsze to czekanie.. dziś a może nie dziś, zacznie się czy odpuści itd..
idę potem wpadnę, jakby co, jeszcze nie rodzę :P

Ufolka
masz rację.Niby mamy jeszcze czas, ale wczoraj to już mężolowi jęczałam, że chciałabym, aby już się zaczęło:) Tak dobijał mnie ten bolący kręgosłup.
Takie czekanie jest wykańczające.Psychicznie jestem już nakręcona na stawienie się na porodówce, ale małemu jeszcze się nie chce.Poczekamy, zobaczymy.

Ciekawa jestem relacji Wiewiórki z całej akcji :)

Leniusia trochę mocny wyszedł ten niebieski, ale tak jak piszesz, dołożysz beżowych, jasnych kolorów i trochę się zneutralizuje. Może jest tak intensywny, bo musi jeszcze się wchłonąć? zblednie od słońca.

Lafi śniło mi się, że byłam w szpitalu, a tam zobaczyłam Ciebie i to, że urodziłaś:) i zajęłaś moje łóżko ;)

11 lata 10 miesiąc temu #555818 przez 25malinka
Uciekam ogarnąc chate,nie wiem czy będe dzisiaj jeszcze,jakby co to spokojnej soboty!!

11 lata 10 miesiąc temu #555835 przez Paulina 77
Info z in. forum marcówek - podobno w biedronce sa fajne golarki elektr. dla kobiet, jedna dziewczyna ma, przetestowała "na dole" i jest b. zadowolona.

11 lata 10 miesiąc temu #555854 przez Beata 26
Tak czytalam forum wchodzac na pietro i przysiadlam na schodku i sie poryczalam czytajac, ze mamy pierwsze cudo! Wiewiorka, gratuluje z glebi serduszka, odpoczywacjie, poznajcie sie i uczcie sie nowej intymnosci i milosci.
Mam nadzieje, ze oboje jestescie zdrowi jak norweskie lososie;) mysle o Was i mega sie ciesze! Dzielna kobieto ;)

Kto to obstawial ten weekend?;) dziewczyny, zaczelo sie - mam gesia skorke....:*

11 lata 10 miesiąc temu #555862 przez Unbreakable
Haha to ja chyba jestem czarownicą :D Wczoraj pisałam, ze stawiam, że w weekend się zacznie ;)

Wiewiórka GRATULUJĘ, czekamy na relację i zdjęcia Twojego szkraba ;) Ależ się cieszę;)

Gosieńka, trzymamy kciuki.

11 lata 10 miesiąc temu #555874 przez mamcia2013
Hej, ale super informacje z rana :D

Wiewiórka serdeczne GRATULACJE! kurczę ale zazdroszczę :kiss:

Gosia daj znać co i jak. :)

A u mnie noc spokojna. Mały teraz daje czadu w brzuchu, aż czasem boli...

11 lata 10 miesiąc temu #555878 przez mamcia2013
wiewiorka napisał:

Nie wstawilo mi sie zdjecie Szymonka:(.urodzil sie wczoraj o 19.35.ma 50 cm i wazy 2500

Taki malusi bobasek. Jejku jak fajnie, nie mogę przestać myślec :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555887 przez Paulina 77
A ja sie boje wstawac, ze cos mi sie zacznie. Mam jeszcze pare rzeczy do machniecia zelazkiem i torby do spakowania, tylko wrzucic i juz. Ale nawet to sie boje robic. Maz z pracy wroci jutro, rodzice tez przyjadą jutro. I jestem sama, jakby sie cos zaczelo.
Ale nie mam tak znowu nisko brzucha, jak jedna lutówka, która wrzuciła zdjecie na forum - a ona tez ma miec cc i ma starszą ciąże od mojej.

11 lata 10 miesiąc temu #555892 przez mamcia2013
Paulina może Cię nic nie chwyci :) w sumie to na przykładzie wiewiórki nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie.

11 lata 10 miesiąc temu #555897 przez Paulina 77
mamcia2013 napisał:

Paulina może Cię nic nie chwyci :) w sumie to na przykładzie wiewiórki nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie.

Wiewiórce odszedł w czwartek czop - nie było to wiec znienacka. Mam nadzieje, ze u nas wszystkich tez beda jakies objawy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555902 przez vernix
mamcia2013 napisał:

wiewiorka napisał:

Nie wstawilo mi sie zdjecie Szymonka:(.urodzil sie wczoraj o 19.35.ma 50 cm i wazy 2500

Taki malusi bobasek. Jejku jak fajnie, nie mogę przestać myślec :)

[/i]

Ja też od rana o niczym innym nie myślę:) na serio! napisałam nawet do męża, który wybył do pracy, że zaczęło się:) Zaczęło się na forum -teraz już pójdzie...

Ciekawe jak się czuje Wiewiórka, Szymonek? jak u nich wyglądało to wszystko? Prasuję i myślę, o tym, że to już tylko dni u mnie zostało.Góra kilkanaście.

11 lata 10 miesiąc temu #555905 przez andzia_zg
Mnie z tych emocji nawet przestał boleć brzuch... bola tylko plecy :S

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #555913 przez mamcia2013
A ja to się boję że nie będę wiedziała kiedy to się zacznie, że coś przegapię itp :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka