- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malinka najpierw byl zolto szary, pozniej czerwono kremowy a wczoraj mi odwalilo i zmienilam na blue jeans
lENUSIA, zrobisz mi za rok malowanie?
Mojemu mezowi sie podoba Serio, mowi , ze bardzo ladny. Juz nie bedziesz musiala sie przez ten tunel z pedzlami tłuc, jakos ci je zapewnie . LAdne mebelki i mysle, ze jest ok. Moja mala ma w pokoju zolte sciany, pomaranczowe meble, zielone mocne dodatki. W sumie oczojebne, a jednak nie oczojebne. Kiedys moze wrzuce fotoski. Chociaz nasze mieszkanie bylo ostatnio malowane 3 lata temu po remoncie, mialo byc teraz , no ale ciaza itp, za rok musze, doslownie musze. Sciany niby sa zmywalne, na poczatku jescze je szorowalam, a teraz mi sie nie chce.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Kupowalyscie pokrowiec ma materac do lozeczka czy tylko przescieradlo?
Tylko prześcieradełko a pod prześcieradłem będzie ceratka nieprzemakalna żeby nie zamoczyć materaca.
Kurcze myśli na zmiane krążą mi między wiewiórką a Gosia...
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
u mnie chlopaki skonczyli malowanie zobaczyli moja mine i powiedzieli tylko " a kur.... nie wymyslaj wybij sobie z glowy ze bedziemy to zmieniac jestes chora na łeb maluje co miesiac " rzucili pedzle i poszli w cholere )) no nic kupie kremowy dywan zaslony jakies dodatki i moze uspokoje troche ... alem głupia oj po co mi to bylo ...
Jak to opisałas to przypomniala mi się sytuacja jak ostatnio farbowalas włosy hihi
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie chlopaki skonczyli malowanie zobaczyli moja mine i powiedzieli tylko " a kur.... nie wymyslaj wybij sobie z glowy ze bedziemy to zmieniac jestes chora na łeb maluje co miesiac " rzucili pedzle i poszli w cholere )) no nic kupie kremowy dywan zaslony jakies dodatki i moze uspokoje troche ... alem głupia oj po co mi to bylo ...
powiem Ci ,ze w zestawieniu z ty bordo ( czy jak tam ) to dosyc mocne, chyba zamiast tego bordo dalabym cos jasniejszego, moze nawet tapate jakas
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja ogarnęłam w sypialni, zaraz idę małą uśpię, a brzuch mnie rozbolał znów jak na okres, ale skurczy nie mam
Depeche Ty tu się nie wyrywaj z tymi skurczami hehe to już wiemy co robić ja wczoraj tak planowałam ale odpuściłam, za bardzo mnie brzuch bolał
Lenucha może Ci jeszcze troszkę zblakną, wystawiaj na słońce hehe tak serio to mi się podobają, bardzo fajne takie żywe, maluszek i tak na początku wyraźnie nie widzi, a potem fajnie jak takie żywe kolory są w pokoju, w końcu to nie salon tylko pokój dziecięcy nie? daj jakieś pastele w zasłonach, dywanik czy wykładzinę delikatną i będzie gittt ana tę czerwoną ścianę i tak karuzelkę powiesisz, pozatym są fajowe naklejki na ścianę i rozweselisz może tak?
Wiecie co, tak szczerze to chciała bym żeby i u mnie to było już po, albo chociaż już najgorsze to czekanie.. dziś a może nie dziś, zacznie się czy odpuści itd..
idę potem wpadnę, jakby co, jeszcze nie rodzę
Gosiu powodzenia !
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ale najpierw Wiewiorka serdecznie gratulacje. Spełnienia z bycia mamą. Jesteś sama dla siebie bohaterką.
Właśnie wyjechaliśmy do mamy.Nie miałam ostatnio czasu z wami popisac i bardzo za Wami tęsknię.
Konsultację mamy o 13:20. Emocje są nie do opisania. Na pewno dam którejś z Was znac na tel. Bo nie za bardzo mam dostęp do internetu.
Dziękujemy bardzo za kciukasy. Są bardzo cenne.
Dziękuję za sms-y od Patrycji i Agnieszki
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
powiem Ci ,ze w zestawieniu z ty bordo ( czy jak tam ) to dosyc mocne, chyba zamiast tego bordo dalabym cos jasniejszego, moze nawet tapate jakas
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
depeche niestety jeszcze nie moja kolej,ale tak za 2 tyg mogłabym już jechac, a na kombinezon czekam jeszcze,pewnie w poniedziałek będzie