BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #559030 przez Waszka87
Jestemm.
Wszystko ok! Przeplywy w porządku, serce też no i poprostu jest mniejszy, do 3 kg dobije do porodu ;-) ale się cieszę aaaaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #559033 przez Lenucha217
Wasza to super że wszystko ok :*

Andzia ja tez ledwo sie tocze na 3 pietro ,wchodze do domu i klade sie w kurtce by odsapnąć dopiero sciagam buty i reszte ...

11 lata 10 miesiąc temu #559036 przez vernix
Waszka87 napisał:

Jestemm.
Wszystko ok! Przeplywy w porządku, serce też no i poprostu jest mniejszy, do 3 kg dobije do porodu ;-) ale się cieszę aaaaa

[/i]

Waszka no widzisz??? wszystko jest dobrze i nadal tak będzie. Cieszę się wraz z Tobą :) super!

11 lata 10 miesiąc temu #559038 przez andzia_zg
Waszka tu super wieści :-) super, że Ci się poprawił humor :-) Tyle sie dziś nastresowałaś, że szok. Dobrze, że chociaż teraz dobre wieści :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #559040 przez Agnieszka86
Waszka87 napisał:

Jestemm.

supeeeeeeeeer! Specjalnie oderwałam się od prasowania, żeby zobaczyć, czy nam meldunku nie złożyłaś, no i są dobre wiadomości :)

11 lata 10 miesiąc temu #559045 przez Depeche
Waszka87 napisał:

Jestemm.

Brawo!

11 lata 10 miesiąc temu #559051 przez aksa
Agnieszka86 napisał:

Aksa mój K. też jak wypije robi się mega wylewny... :)

Lenusia Zapisuje tytuł książki, mam nadzieję, że zdążę przeczytać :) Odpoczywaj i śpij ile się da:)

Aga to nie mój m, inna dziołcha o tym pisała ;)

dziewczyny super, że na wizytach wszystko dobrze!!!!! uufff oby tak dalej!! :) :)

andzia ja też hoduje cellulit moje uda to jakaś porażka :dry: jak to w filmie było mam taką skórkę pomarańczową że świętami pachnie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #559057 przez koticz
Ja wiedziałam,że jutro popielec ale nie wiedziałam,że się pości.My i tak nie praktykujemy to ja się nie przejmuję i ugotuję co mi tam do głowy przyjdzie...

Zjadłabym śledzia takiego z cebulką z oleju....mmmmm

Suszara mi sie spaliła kjerwa!!!!Naszczęście posiadam jeszcze suszarko-lokówkę i przy tej długości co mam teraz to bym zdążyła urodzić zanim bym włosy wysuszyła,ale w piątek idę już do fryzjera a na krótkie włosy jest wystarczająca...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #559058 przez Waszka87
Dziękuję wam za wsparcie. Kochane ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #559059 przez katarzyna1702
Aksa ja już tu kiedyś otworzyłam klubik kanapowego celuliut ;) Teraz to dopiero masakra moje nogi , wogóle całe cielsko jest tak nabite że szok myślę że po porodzie zejdzie to wszystko ze mnie ;)
Moja koleżanka przytyła 33kg w ciąży w ciągu 1tyg spadło z niej 18kg obrzęków itp :ohmy:

Waszka super że z Malcem wszystko oki wiadomo że nie może już być inaczej innych wieści nie przyjmujemy.

Hit dnia spakowałam torbę w końcu do szpitala ;) drugi hit świry zaprosili Nas na wieczór ostatkowy na dół ;p normalnie szał ciał :lol: impra jak się patrzy idę no co mam zrobić ;p

11 lata 10 miesiąc temu #559061 przez koticz
aksa napisał:

Agnieszka86 napisał:

Aksa mój K. też jak wypije robi się mega wylewny... :)

Lenusia Zapisuje tytuł książki, mam nadzieję, że zdążę przeczytać :) Odpoczywaj i śpij ile się da:)

Aga to nie mój m, inna dziołcha o tym pisała ;)

dziewczyny super, że na wizytach wszystko dobrze!!!!! uufff oby tak dalej!! :) :)

andzia ja też hoduje cellulit moje uda to jakaś porażka :dry: jak to w filmie było mam taką skórkę pomarańczową że świętami pachnie

aga to mój J po kielichu kocha cały świat ;)

Aksa heheheh :S

No i oczywiście,zapomniałam napisać,że ogromnie się z Jagą radujemy,że po wizytach wszystko ok

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559065 przez koticz
Jest ktoś chętny poobierać i pościerać mi jabłek?Bo zjadłabym ale robić się nie chce...

Chyba się do tych kopytek dobiorę i tak już nie starczy na obiad dla 2osób... :P

Teeee ale sklepy to jutro są normalnie otwarte????

W biedro mają fajne bokserki męskie za 13pln!!!

11 lata 10 miesiąc temu #559067 przez Lafi
SUper ze na wizytach wszytko ok :)

Ja u fryzjera byłam w zeszłym tygoniu, bo mega włosy wychodowałam bagatela do pasa :) scieałam do łopatek :)

A wózek, jeszcze nie złożony lezy w cześciach :) próbowalismy rózne w sklepie ale ten najlepiej jeździł i ma dosc spora gondole.

allegro.pl/tako-baby-heaven-line-2012-st...zow-i2992402399.html

kolor pierwszy, myślelismy o czerwono szarym ale trzeba by czekac ponad 3 tygodnie wiec troszke za duzo.

11 lata 10 miesiąc temu #559068 przez Agnieszka86
Aksa sorki, coś mi się pomyrdoliło w łebku... :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #559073 przez koticz
Lafi super wózek i też mi się najbardziej podoba szaro-czerwony,ale ten co wybraliście też super i taki unisex będzie na 3 dzidziusia :side:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka