- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
uciekam, dobranoc, jutro o 6 startujemy do szpitala i cały dzien mnie nie bedzie na forum, nie produkujcie za dużo... chociaz moja prosba i tak nic nie da... a gdyby któras pojechała rodzic, to wyslijcie mi smska!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
na walentynki w tym roku nie kupujemy sobie nic, nie wyrobimy sie z kasa. a jutro Mati na urodziny, prezentu tez nie dostanie, ale za to zrobilam mu pyszny sernik na zimno z truskawkami i jagodami w ksztalcie serca ucieszy sie, bo bardzo lubi
my wstajemy w granicach 9-10 bo ok 23 kochany wraca dopiero z pracy, wiec pozno chodzimy spac.
z cyca na szczescie nic mi jeszcze nie leci sterylizator kupilam uzywany i wlasnie sie zastanawiam jak sie z niego korzysta a laktator tez mam, bo maly bedzie pil moje mleko, ale z butelki, a nie z cyca
w ogole hit na dzis: rozstepy na prawym udzie mi zniknely! wooohooo!
kurde, martwie sie
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina co mi umknęło, czemu Ty do szpitala jutro??
a ja chyba jutro zrobię jarską babkę ziemniaczaną z pieczarkami, może jakoś przeżyję te pieczarki
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
siedzę w dziennym pokoju w pidżamie z talerzem pełnym mleka i klusek lanych...
i tak rozmyślam... wszystko kotłuje mi się w głowie. Czuję strach...
Paulina powodzenia jutro.
Dominiczka może akurat dziś Bruno ma spokojniejszy dzień tak jak moja mała. Może czekoladę zjedz albo przyłóż do brzuszka tel z jakąś fajną nutą. Ja tak robię.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia musi być dobrze, innej opcji nie ma
a mnie mała grzebie się po pipce że mam wrażenie że zaraz albo ręka albo noga jej wylezie.. no masakra
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Jutro zrobię chyba kluski leniwe na słodko...zobaczymy (ale nie dlatego,że post tylko dlatego że kopytka zjedliśmy )
Dominika też właśnie miałam pytać o to karmienie Twoje...Dlaczego nie chcesz piersią karmić?
e skurcze BH mnie dobijają już!Doświadczone mamy powiedzcie mi czy zawsze się je ma pod koniec ciąży???Noooo ileż można
Tego elipso ma katarzyna i pisała,że na żywo śliczny
Najważniejsze,żeby wózek był bezpieczny i się nie psuł.Do niezależnie od firmy można trafić na jakiś trefny egzemplarz który się wiecznie j*bie.I czy się da za wózek 800zł czy 4000zl to reguły nie ma!!!
Spokojnej nocy pierdułeczki moje!
Ja idę jeszcze coś zjeść i zalegam
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Julian juz od 2 godzin tak szaleje, ze juz nie wiem jak go namawiac zeby poszedl spac, bo mama ju idzie i tak spac i nie bedzie czekala az on sie wyszaleje..
Gosiaczek co Cie za strach dopadl? Jakie rozmyslania?
Przyjaciolka dzis poleciala. Smutno. Powiedzialabym nawet szaro - ale szarosc to mi sie jednym kojarzy.
Offca jutro obejrze ten filmik, jestem bardzo bardzo ciekawa - ale leze juz w lozku a Igor spi..
Dziewczyny ciezze sie, ze na wizytach ok. :**
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
A co do ruchów dziecka - mój mały pyrtek aż mnie czasem drażni, że nie raczy się ruszyć. ma dni, że fika, a także takie jak dziś, że nie i koniec. Kąpiel, słodycze, leżenie, muzyka, szturchanie go - nic! Zabulgocze 3x dziennie i już. Do głowy już dostawałam, a wyniki się okazały ok i po prostu muszę się pogodzić z tym, że on tak już ma, a teraz blisko porodu tp już w ogóle będzie inaczej.
Dobrej nocy, inkubatorki
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Jak Wam mija Popielec?
My wczoraj byliśmy na wizycie. Malutka Paulinka rośnie i rośnie. Na tą chwilę ma 2,4 kg. A średnica główki około 30 cm. Moja Mała Pysia:)
Szyjkę mam dalej zamkniętą, bardzo skróconą i gładką. Z tą gładką, to nawet nie wiem o co chodzi.
Powiedział mi, że jeśli chcę dotrzymać do 17 marca, to odstawi mi Fenoterol około 16, 17 marca. Ale to i tak niczego nie gwarantuje. Powiedział, że mogę już nawet za 2 tygodnie urodzić. Ale jednak mam nadzieję, że będzie dobrze.
Nie umiem się już doczekać kiedy zobaczę moją Kochaną Kuleczkę.
U nas około 5 cm śniegu w nocy spadło. Chciałabym by już to się skończyło (ta cała zima). A już tak fajnie ptaszki śpiewały za oknem:(
Życzę Wam miłego dnia i serdecznie Was WSZYSTKIE pozdrawiam.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie nadaję się już do tak wczesnego wstawania, o 7.40 pobudkę dziś mała zrobiła i trzeba było wstawać ;/ nie wiem jak ja wstawałam przed 5 do pracy !!!!
Koticz ja BH mam dopiero w tej ciąży, w poprzedniej nie wiedziałam co to a i tak nie męczą mnie jakoś strasznie, także współczuję
Beata mi przeszło już to uczucie że zaraz urodzę, czekałam tamten tydzień a nic się nie stało, ehh oby nie przenosić
Offca super podejście, też staram się tak robić, chodź wiadomo że nie zawsze wychodzi, ale jak już ma coś mnie spotkać to staram się nie myśleć o tym, zająć się czymś innym bo i tka to rozmyślanie nic nie da..
Kinga fajnie że na wizycie okej wszystko. Ja popielca zaczęłam od.. kawy z mlekiem ;p mama by zawału dostała jakby to mleko zobaczyła haha tak zastanawiam się nad pojechaniem na mszę po południu z R., ale zobaczymy. A to że szyjka gładka to znaczy że już przygotowana do porodu, przynajmniej ja to tak zrozumiałam ostatnim razem jak rodziłam u mnie jest miękka, ale nie wiem czy to to samo jej, mam nadzieję że tak