- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam humorek kupiliśmy wózek
Mój Seweryn miał tez podobny problem jak Dominik ok Kiki, mówi mi wiesz mama 3 dziewczyny sie we mnie zakochały i nie wiem która wybrac po chwili zastanowienia podło na Julke o której juz mówi jak zaczał chodzic do przedszkola.
Panika to sie trzymaj
Zastanawiam sie czy napisac cos tej mojej kuzynce, mam ochote z drugiej strony to pustak niezły, do tego moja mamuska ze mam nie robic zwady w rodzinie, po prostu dzieczyna mega jebnieta,no i ubranek mi tez nie oddała, a to juz pierdole, kobitki z pracy przywiozły mi ich
sporo upranych i uprasowanych
W tym szpitalu co ja bede rodzic to wszystko jest osobno, patologia osobno, kobitki przed samym porodem osobno, porodówka na najwyższym pietrze wiec na patologi nic nie słychać, i mamuśki z maleństwami tez na innym oddzilae:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Odpoczywaj teraz, nabieraj sił i pisz z nami. Nim się obejrzymy będzie marzec, kilka cc i nasze maluszki przy cyckach
Offca szpile zarąbiste! ja bym się w takich połamała
Lafi pokaż wózek:)
Ja też nie mam co narzekać na mężola. Wbrew temu jakie geny mógłby odziedziczyć po świrce, jest empatyczny i ma po prostu dobre serce:) teraz to cały czas pyta jak się czuje, przynosi mi poduszki pod plecy, pomaga zawiązać buty (jak starej babce) itp. Włączył mu się instynkt opiekuńczy:)
Fajnie będę to wspominała.
Jednak wiem, że nie każdy facet potrafi okazywać uczucie, które ma w głębi serca, ale to nie oznacza, że mniej kocha. Kocha po swojemu:)
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Panika fajnie, że już jesteś
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Powiem wam ze ta sprawa to istna masakray swoje a ta pinda swoje jeszcze na świadka miala swoja mamusie I kolezanke alkoholiczke którym tak sprala glowe ze wierzą jej we wszystko. Masakra tal naklamala i musiałam zeznawać przy niej i tak sapala i mruczala.
Odpoczywam i na 18 wizyta
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
waszka-trzymam kciuki za wizytę
ciekawe jak ufolka
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Uciekam, K. wrócił
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Kupiłam jeszcze jeden rożek i pierze sie ze stanikiem do karmienia i recznikiem.
Jutro rano jade do szpitala na badanie i ustalenie terminu cc, a po poludniu wizyta u mojego gina
Na przejściu dla pieszych nie zatrzymał się ani jeden kierowca, ale widocznie moje ponad 120 cm w pasie trudno zauważyć...
aksa a ja chetnie oddam w dobre rece okropne GAZY i senność...
ale fajnie macie z nowym łóżkiem, my sie meczymy na naszym, musze je wreszcie wywalić
offca wreszcie Cie przebadali!!!!!! Dobrze, ze wszystko na dobrej drodze. Pdeslij jakiegos smiesznego linka z wywiadem.
Aga co do siary to ja ostatnio mam jej mniej niz zwykle. Ale jej brak u Ciebie nie ma nic do tego czy bedziesz miala pokarm, czy nie.
Lafi dobrze, ze Ci dziewczyny z pracy przyniosły ciuszki, bo byś była goła i wesoła z wyprawką szkoda gadać - u Lenusi podobnie, nie może wypożyczyć nawet przewijaka, za dobra była.
kika niezły Twój Dominik a komplecik jest śliczny!
ufolka a jaki masz patent na reczne ściąganie (dojenie ) pokarmu - raczej tak bym wolała niz z laktatorem
unbreakable przy porodzie dostaniesz oxytocyne, pokarm powinien sie pojawic. Ja jeszcze biore herbatke laktacyjna. Jak tylko mi pozwola to bede żłopała. Moja siostra miala 3 cesarki i zadnych problemow z laktacja a mój M. tez KOCHA kabelki (w niedziele sie nimi bawili z moim tatą ), mimo ze nie jest automatykiem ani informatykiem - ale za to moj tata jest elektronikiem
A co do wagi, to ja rosnę ciągle...
Ela moze to co masz to sa te tzw. bóle krzyzowe ? Super macie z ta paczka od ciotki zawsze jej mozecie wysłac kartke z podziekowaniami i zdjeciami
katarzyna mój mały jak jest taki aktywny, to potem mam napięty i obolały brzuch.
Dziewczyny, mój M. tez sie nie rozczula nad brzuszkiem, ale nie bardzo mi to przeszkadza.
Witaj Panika
Andzia ja juz mówilam mojemu m, ze mam zamiar zadbac o siebie po porodzie i wygladac pieknie, zeby nie odczul, ze cos stracił. I ze razem z Wami mam taki plan. Chyba mu sie to podoba i czuje sie doceniony
Waszka jak dobrze ze wróciłas w dwupaku...