- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Vernix idziemy na komedię pt"zakała". I tak jak mamcia napisała , rozmowa to najlepsze lekarstwo na wszystko. Oboje z R dużo rozmawiamy.W ogóle, ciągle mi teraz powtarza, że nie wyobraża sobie tak długiej rozłąki, że będę tak daleko...ciągle się tuli, całuje brzuch. Wczoraj nawet kazał sobie przygotować poradniki o pielęgnacji noworodka. Bo przecież jak to powiedział : broszkę inaczej się pielęgnuje jak wróbelka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja poszłam spać przed 1 i tak mi się super spało do 10 I tylko raz o 6 na siku wstałam, jak mąż się ubierał do pracy.
Super się dziś czuje oprócz bólu w kroczu przy chodzeniu
Fajnie,że macie okazję iść na wesele ,bo ja tak strasznie bym się przeszła ,a u mnie w rodzinie to się szybko nie zapowiada tak samo w rodzinie męża
Jedynie 2 komunie w maju w dodatku w tym samym dniu ,ale wątpię że pójdziemy
UfolkaSuper ,że kolacja się udała.A jajka normalnie gotuję na twardo,obieram ze skorupki ,przekrawam na połówki i wkładam do półmiska z sosem tatarskim i do lodówki.
Unbreakable Ale Ci zazdroszczę weekendu w górach W dodatku w domku...Ale super
Agnieszka Gratuluje 39tygodnia Masakra jak ten czas leci....
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
a beyonce to mój prezent na pierwszy dzień matki:))) koncert jest 25 maja:))) potrące małemu z becikowego i będzie ze od niego:)))))
unbreakable-kupuj bilet i wpadajcie do wawy. chłopaki zostaną z dziećmi-Ignaś i Lena sie poznają, a my na koncert:))) udanego wyjazdu i zebyś tam nie urodziła;)
vernix-dziś się pouczę jeszcze ale jutro przyjeżdzają rodzice więc będę miała wolne:)
ufolka-zostało mi jeszcze tyle że jakbym miała 3 miesiące to moze bym ogarnęła;)
gosia-a R. nie moze z tobą jechać?
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Twój R. jest niezły-ma w zupełności rację! Z broszką trzeba delikatniej się obchodzić i inaczej Fajnie, że tak się angażuje, przygotowuje.Wspiera Cię i dodaje sił.
To jest najważniejsze-reszta na pewno się ułoży.
Wczoraj w wiadomościach mówili o gdańskim szpitalu kardiologicznym, w którym co roku udaje sie wyleczył ponad 1000 maluszków z bardziej i mnie skomplikowanymi wadami serca.Zaraz pomyślałam o Was. Pokazywali dzieci i ich rodziców, którzy przeszli niełatwą drogę i walkę o zdrowie swoich pociech, ale maluszki były całkowicie wyleczone, po 2, 3 operacjach!
Wiem, że i Was czekają trudne chwile, ale wszystko będzie dobrze, bo macie siebie:Ty -R. , R-Ciebie, a Zosia Was i Wy -Zosię
Jakoś miałam potrzebę napisania Ci tego tekstu, choć pewnie to nic dla Ciebie nowego
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Kika zadzwoń i narób rabanu niech nie zadzierają z babką w ciąży powiedz że nie masz na czym spać.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Vernix oboje już tyle przeszliśmy w tej ciąży, nawzajem się mobilizujemy. I wierzymy,że trafimy na wspaniałych lekarzy. Cieszy mnie to, że się angazuje. I widzę, że chce, chce, żeby malenka juz była z nami i żebyśmy mogli spokojnie spać, być beztroscy. tego oboje pragniemy.
Eh wiecie co, dziś w łóżku rozmyslałam, że za łatwo do życia podchodziłam, że nie byłam taka jaka powinnam być, dlatego musze stawić czoła wszytskim wyzwaniom...nie wiem czemu, ale tak to wszytsko czuję...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
vernix jak to dobrze, że mogłaś sobie szczerze pogadać z mężem... jak ja bym chciała żeby mój się tak otworzył i zaczął rozmawiac... a on taki zamknięty w sobie...
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Unbreakable mi to nie grozi (poród)
Kika zadzwoń i narób rabanu niech nie zadzierają z babką w ciąży powiedz że nie masz na czym spać.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ie chce
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
bardzo dużo przeszliście ale myślę że jest w tym jakiś głębszy zamysł... niemożliwe żeby tyle spraw spadło na was tak sobie. z małą będzie wszystko dobrze, musi być. Sorry że to napiszę ale myślę że Twój tato tam czuwa i pokieruje sprawami...
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Gosia Ty się nie obwiniaj Kochana, widocznie tak miało być, a najważniejsze że Zosia i Wy jesteście silni