BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #562028 przez Agnieszka86
Waszka 120x90, taką mam, na aukcji było napisane, że idealna do łóżeczka 120x60.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #562040 przez xxElaElaEeexx
Czy Wy też 5 razy dziennie bluzki zmieniacie ?Bo ja cokolwiek robię to zawsze bluzka na brzuchu cała brudna,albo mokra :) Chyba w fartuszku będę chodzić :woohoo:

Właśnie obserwuje 3 sarenki ,które weszły sąsiadowi do ogrodu i choineczki mu ogryzają :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #562042 przez Waszka87
Agnieszka86 napisał:

Waszka 120x90, taką mam, na aukcji było napisane, że idealna do łóżeczka 120x60.

no to kupie taka, tez mialyscie takie dziwne uczucie kłucia miedzy pochwa a pecherzem? takie promieniujace, ale nie jak skurcze tylko takie dziwne

11 lata 10 miesiąc temu #562047 przez Agnieszka86
Waszka87 napisał:

Agnieszka86 napisał:

no to kupie taka, tez mialyscie takie dziwne uczucie kłucia miedzy pochwa a pecherzem? takie promieniujace, ale nie jak skurcze tylko takie dziwne

To mi wygląda na napieranie główki na szyjkę. Ja tak to odczuwam przynajmniej.

11 lata 10 miesiąc temu #562053 przez patrycja85
abstrahując od naszych codziennych spraw, czy macie może kogoś w ORANGE kto pomoże mi odzyskać telefon??? od miesiąca ponad (dokładnie od 11 stycznia) czekam na telefon!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #562054 przez Waszka87
Agnieszka86 napisał:

Waszka87 napisał:

Agnieszka86 napisał:

To mi wygląda na napieranie główki na szyjkę. Ja tak to odczuwam przynajmniej.

a to normalne? co mam robic? polozyc sie i przeczekac i odpoczywac?

11 lata 10 miesiąc temu #562059 przez vernix
patrycja85 napisał:

abstrahując od naszych codziennych spraw, czy macie może kogoś w ORANGE kto pomoże mi odzyskać telefon??? od miesiąca ponad (dokładnie od 11 stycznia) czekam na telefon!!!!

[/i]

Patrycja W Orange to nie mam, ale może będę Ci mogła jakoś pomóc, bo może procedury tam są podobne jak w Plusie, w którym pracuje mój małż.Napisz, jak cała sprawa się przedstawia.

11 lata 10 miesiąc temu #562066 przez Agnieszka86
Uciekam tworzyć tartę :)

11 lata 10 miesiąc temu #562075 przez patrycja85
vernix-dzięki ale to nie chodzi o procedury. potrzebuję kogoś kto mógłby zainterweniować i przyspieszyć sprawę. oddali mój tel do serwisu, ten stwierdził że nie da się naprawić i zaproponował nowy. i niby wysłali do salonu ale jakoś do salonu nie dotarł. salon mowi że oni nie wiedzą bo to serwis daje gwarancję i każą czekać. i tak czekam już miesiąc. nikt ode mnie nie odbiera, skargi wracają na maila z dopiskiem że nie mozna dostarczyć, a jak B się wybrał osobiście to mu powiedzieli że TRZEBA CZEKAĆ...

11 lata 10 miesiąc temu #562081 przez Waszka87
no i co z tym napieraniem główki? co robić? aaa jakieś lekarstwa mam brać? phyy ;(

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562088 przez vernix
Waszka jeśli to faktycznie główka napiera na pi..ę to połóż się, odpocznij.Podłuż sobie poduszkę pod pośladki, a mały się przesunie i nie będziesz tego już tak odczuwała.

Patrycja z tego co czytam, ale znam i z opowieści D.-nie ma na nich rady, musisz niestety czekać. Oni sobie nic nie robią z klientów w tych serwisach, a pracownicy salonów też do nich piszą, dzwonią, piszą itd..To jest jakiś sajgon.
Pamiętam jak pisałaś, że nie wstawisz zdjęć brzuszka, bo nie masz telefonu i kurna, dużo czasu już minęło..

11 lata 10 miesiąc temu #562091 przez Depeche
Waszka87 napisał:

no i co z tym napieraniem główki? co robić? aaa jakieś lekarstwa mam brać? phyy ;(

nie lazic,lezec, ew. nospa moze

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562092 przez Waszka87
no to ide leżeć bede was podczytywac na telefonie, ehh może to przez to ze sie dzisiaj nadźwigałam i wczoraj narobiłam :(

11 lata 10 miesiąc temu #562093 przez Paulina 77
Waszka mnie tylko raz tak kłuło, jak poszłam do przychodni, czekałam dość dlugo na siedząco na wizytę. Potem sie nie powtórzyło. Z mojego przykładu moge potwierdzic, ze pozycja hoyzontalna zapobiega temu kłuciu :blink: mam ułozenie glowkowe dziecka, główka jest nisko.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562095 przez ufolka
patrycja85 napisał:

ufolka-co ty mi tu sugerujesz?:) że nie zdam? nawet tak nie gadaj bo nie wyślę tego wina-wczoraj orbit też pomogła;)

yyyy no raczej miałam na myśli że zdasz :ohmy: że przeczuwasz to wręcz swoją intuicją B)
a w orane pojedź i powiedz że rozwiązujesz umowę bo wkurza Cię ta niefachowość:P chyba że masz na kartę hehe
Offca omg szczur? :O
Waszka ja to nic nie robię z tym, no ale ja już chcę rodzić, może połóż się i poduszka między nogi :) a i miałam napisać że śliczny apartamencik nam zaprezentowałaś :)

aaalez mnie wkurzają te koty !!!!!!! chyba zaraz wezmę coś i powybijam !!!! ciągle mi miauczą pod oknem a na podwórku to można pozabijać się o nie !!!!!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka